Autor Zpráva
Mackiee
Profil
Spustili jsme nový web www.pohodli.com, možná by mi k tomu měl někdo co říct... Byl bych rád za každou připomínku či námět na zlepšení.)
jozob
Profil
www.pohodli.com
jozob
Profil
Začnem možno trošku divne... ale nedá mi to.
Veľmi sa mi páči pozadie webu, ale zvyšok ten dojem z pozadia kazí.

- Prečo je vrchná hlavička robená vo flashi? Príde mi to ako celkom zbytočné, nie je tam zase toho toľko, že by to potrebovalo takú animáciu, kľudne postačí statické logo
- Niektoré veľkosti písma sú nečitateľne malé - konkrétne v bloku "Klub" (používam FireFox 1.0.7 / Linux)
- Niektoré objekty sa nesprávne zalamujú, resp. niektoré objekty podliezajú pod iné, konkrétne na spodku stránky, kde končí stĺpocový layout a začína ten výber titulov.
- Keď bude stránka pekná, možno si niečo kúpim :-)
Mackiee
Profil
Děkuji za čas..

Nainstaloval sem si starší verzi firefoxu (konkretne 1.0.1 - jinou jsem nenašel), protože nejsi první, kdo říká, že to v něm blbne.. V 1.5 je vše tak jak chci.. Bohužel jsem však ty chyby stejně nenašel...
Neví někdo, kde se dá stáhnout verze 1.0.7 ?

Flash jsem použil, protože jsem chtěl dosáhnout ostrosti všech hran, potom jse dodělal tu animaci a teď pocit, že už to měnit nebudu..

Písmo mám naprosto krásně čitelné.. není to jen nějaká chyba? Na mém poči by mi to dovolilo to ještě zmenšovat.. (což dělat nebudu)

"- Keď bude stránka pekná, možno si niečo kúpim :-)" - To je vydírání ?! .)
jozob
Profil
Mackiee
"Flash jsem použil, protože jsem chtěl dosáhnout ostrosti všech hran"
Tak to je dosť slabý argument na použitie flashu, nie? :-) Čo ma s ostrosťou hrán Flash? To len Flash dokáže vytvoriť ostreé hrany? :-) (Prepáč ak rýpem, ale od toho je hodnotenie stránok predsa :-))

"Písmo mám naprosto krásně čitelné.. není to jen nějaká chyba?"
Nie, nie je to žiadna chyba. Možno to bude operačným systémom, ale každopádne v Tvojej koži by som s tým niečo urobil.

"\"- Keď bude stránka pekná, možno si niečo kúpim :-)\" - To je vydírání ?! .)"
Príklad zo života:
if(isset($_GET["tplid"]))

{
$tpl->load($_GET["tplid"]);
}
//myslis, ze toto je pre parser vydieranie?
Anonymní
Profil *
Určitě je to tedy něco co se vydírání velmi blíží:))

Ale vážně: Vlastně jsem tam ten flash dal z lenosti, když jsem dělal návrh na design a ono mi to tam už zůstalo... Vlastně jsem s tím teď spokojen;)

No a to písmo, znáte nějaký způsob, jak mít písmo malé, ale přitom ne až příliš? Teď je to verdana velikosti 8pt a 9pt je zbytek webu...
Na spoustě jiných stránkách jsem našel písma ještě menší.. a nikdo si tam netěžuje.. moc tomu tedy nerozumím... Nebo je to jen o způsobu deklarování písma? Zkoušel jsem si písmo zvětšit, ale pak už to v sobě nemá tu eleganci:(

No a například zde dole je stejně velikým písmem napsáno "Prosím používejte diakritiku..." To tedy taky nevidíš čitelně??
Mackiee
Profil
Vážení zvědavci či kritici,

stránky procházejí neustálým vývojem a mnohé jsme změnili.. Budu rád, když www.pohodli.com ještě navštívíte a vyjádříte svoje poznatky..;)


Pro ty, kteří už stránky viděli, dávám drobek ze změn, které proběhly:
- předělané uspořádání homepage
- přibyl nákupní košík
- přibyla diskuze
- katalog se dočkal také mnoha změn vzhledu i funkčnosti
- přidán kanál RSS
- opraveno hafo chyb :)
- ...

Zdravím..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.