Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 3. 2006, 23:29:00
Prosim o kritiku webu http://www.bambisek.com
obchod s oblecenim, hrackami pro deti. To pozadi a kyticky byl napad "zakaznice" nemohl jsem ji to rozmluvit. Jinak ja jsem se spise zameril na jednoduchost a SEO, tj optimalizaci pro vyhledavace. (vsechny url jsou staticke a obsahuji klicova slova a kazda stranka ma optimalizovane meta a title tagy) Jinak vsechny produkty si tam dava majitlka, takze nekdy i nevedomky vytvori error, kdyz treba pridava BR> do nazvu produktu atd. Toto je muj druhy oline obchod s technologii OSC a trvalo mi to asi 150 hodin. Nejpracnejsi je SEO a nejdele trva dohadovani, vysvetlovani a uceni zakaznika administrovat aplikaci. Jeste to neni uplne hotove, budu delat sitemap a par dalsich vychytavek. |
||
SUNíčko Profil * |
#2 · Zasláno: 26. 3. 2006, 23:54:36
Mít v URL háčky a čárky není dobrý nápad.
|
||
Dolce Profil * |
#3 · Zasláno: 27. 3. 2006, 00:39:04
co to je technologie OSC?
|
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 27. 3. 2006, 00:49:55
SUNíčko>> muzes poradit nejake jednoduche reseni jak to vyresit?
A proc to vadi? Vidim hodne stranek na seznamu i googlu s hackama v URL |
||
Filips Profil |
#5 · Zasláno: 27. 3. 2006, 15:52:22
:: Do patičky bych možná ještě přidal kdo to dělal
:: Pro přidání mezi oblíbené... nepůsobí zrovna vábně, dal bych tam (asi) javascript který to umí když se na to klikne. :: Někteří lidé nemají rádi pevné pozadí Filips |
||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 27. 3. 2006, 18:03:46
Filips >> diky za kritiku. Ten javaScript uz tam je, ale zobrazi se pouze pro IE, vsem ostatnim prohlizecum se zobrazi to co tobe. Ale mas pravdu dam to pryc.
|
||
Časová prodleva: 26 dní
|
|||
Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 22. 4. 2006, 08:00:22
SUNíčko>>
Hacky a carky jsem v URL zrusil: http://www.bambisek.com/pyzama-nocni-kosilky-c-30.html Dik za radu. Miro |
||
gindar Profil * |
#8 · Zasláno: 22. 4. 2006, 16:44:19
OSC = opensourcecommerce
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0