Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mila Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 4. 2006, 08:28:34
|
||
Anonymní Profil * |
#2 · Zasláno: 2. 4. 2006, 08:41:11
logo:
zdá se mi takové nekvalitní trochu rozmazané |
||
j_hajsl Profil |
#3 · Zasláno: 2. 4. 2006, 09:31:03
ja jsem grafický antitalent ... já žadné logo na těch stránkách nevidím ... myslíš tu ruku s motýlem a hlavu kočky ? to ale přeci není logo, pod logem si představuju něco jiného ...
|
||
Error Profil |
#4 · Zasláno: 2. 4. 2006, 09:34:36
Zdarec
- Nelíbí se mě pozadí... A blbě se čte na nim text.. Dal bych tomu okraje .. --> Pozadí šedé a tělo bílé... Patičku třeba udělat ráměček.. Menu nehodící se k hlavičce... A menu bych nedělal typické.. vymyslel bych ho jinak aby něco mohlo zaujmout třeba nějak ho nasáčkovat do hlavičky "pdsebe, vedle sebe, dokulata ale to by musel být zakulacem obr.." + Kb vpoho.. Měnící se menu (dobrý ale udělal bych jiné viz hore..) Aspoň je to "nekradený či něco jiného návrch.." |
||
Mila Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 4. 2006, 16:32:06
Já vím, takže hlavička a ne logo!!
Dal jsem tam ještě stín a zrušil pozadí??!! Co teď? Díky M. |
||
caledon Profil |
#6 · Zasláno: 2. 4. 2006, 16:52:21
Mila
hoj, mam jen takovej lami dotaz, co mas jako pozadi? ja tam vidim take hooodne svetle zlute skvrnky, tak doufam, ze to nejni monitorem ;) |
||
Mila Profil * |
#7 · Zasláno: 2. 4. 2006, 16:57:43
caledon
No já tam mám jemněšedou číslo barvy #F6F5F4 a šedý stín, to není vidět?? |
||
bar Profil |
#8 · Zasláno: 2. 4. 2006, 19:46:50
Jakmile stránka neroluje, ale poskakuje při rolování => generovámo JS. Nevím, který program tohle dělá, ale poslední dobou jsem na to narazila vícekrát i na profi webech. Jinak v hlavičce bych dala nápis klidně vodorobně, bylo by to lepší (= subjektivní názor, nejsem profík).
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0