Autor Zpráva
Bari
Profil *
Prosím o kritiku designu mého rozpracovaného portfolia. Jsou to teprve mé třetí
stránky

www.janbaros.xf.cz

dikes,
Bari
WanTo
Nelíbí se mi, že každá stránka má jinou barvu. Navíc na (nejen) poslední se vůbec nedá koukat, bolí z toho oči.

Ale jinak pěkné.
Bari
Profil *
To je otazka vkusu ;) Ale souhlasim, ze nektere barvy by chtely jeste doladit...
...
Profil *
- u webdesign bych udelala klikaci i ty nazvy a nejen tecky vedle
- ten napis mezi 1 barevnejma sloupcema nak upravit a posunout dolu
- jinak moc pekny (hlavne to oko =) ale chvili mi trvalo nez sem se tam zorientovala
- 8/10 =)
...
Profil *
jo a este horizontalni posuvnik fuj!
Bari
Profil *
jj, klikaci budou i texty ;) A zarovnat vyskove nastred na uroven ctverecku bych je chtel taky, ale zatim jsem jeste nemel cas :)
Bari
Profil *
Omlouvam se ale nedopatrenim jely stranky spravne pouze pod IE, ted uz by melo byt vse vporadku :)
Ice
Po kreatívní stránce dobré, ale co si počne běžný uživatel? Tomu hned nedojde co nabízíte? A jak se dá dostat na hlavní stránku? Tam tím HOME? Raděj logo do levého rohu.
Anonymní
Profil *
Pokud jsou to jenom osobní stránky, tak je možná trochu té kreativity na místě - ale všeho s mírou. Menu by určitě šlo udělat textové pře CSS.
Tomik
- zajímavé a povedené zpracování
- chybí hlavička
- oceňuji funkčnost bez stylů
- naopak kritizuji naprostou závislost na obrázcích (v případě vypnutých obrázků se objeví pouze nápis "Úvodní fotografie autora", nic víc)
- používáš doctype xhtml 1.1, ale to nepoužíváš (content-type: text/html)
- jinak je kód docela přehledný
Bari
Profil *
Ano jsou to pouze osobni stranky, primo zadne sluzby na nich nenabizim. Proste portfolio. Co se tyce odakzu "home", tak ten vymenim. A co se tyce kodu, zakladni stavbu jsem nedelal ja, ja se zabyvam predevsim grafickym zpracovanim.
Bari
Profil *
Trosku jsem rozsiril obsach stranek...
*Čvachta*
Profil *
Šíleně mi to připomíná tím okem Romana Tyčku, bo jak se jmenuje :)
Bari
Profil *
Koho že? :) Dyt to je moje nezamenitelne oko :)
*Čvachta*
Profil *
http://www.romanticka.wz.cz/stranky/o-mne.htm

On už to tam nemá. Ale měl tam taky obrovký oko a já se ok bojím :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0