Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
wolf Profil |
#1 · Zasláno: 3. 4. 2006, 08:28:58
Prosím o zhodnocení nového vzhledu stránek aeroklubu:
http://walter.php5.cz/aecl/layout.jpg |
||
Tomik Profil |
#2 · Zasláno: 3. 4. 2006, 08:51:53
Pominu to, že by se sem k hodnocení měly dávat pouze hotové nakodované stránky...
Takže k hodnocení: - vzhled se mi libí - ta modrá barva je IMHO pro tento účel ideální - malé písmo, téměř není čitelné - nějak jsem nepochopil význam těch dvou obdelníčků u každé položky v menu - u toho modrého obdelníku s textem (pod nadpisem) bych použil větší padding - a zmenšil bych levý border u toho hlavního nadpisu Jinak, jak jsem již psal, pěkná práce... 7/10 |
||
Peca Profil |
#3 · Zasláno: 3. 4. 2006, 08:58:46
-nečitelný nadpis, ztrácí se v mracích
-to letadlo mně tam nějak nesedí, je vidět jenom jedno křídlo, možná trochu zmenšit -více zde -za prvním odstavcem je nějaká větší mezera -první řádek odstavce není odsazený -možná ten obdélníček vedle nadpisu je až moc výrazný -to čárkování pod menu by taky nemuselo být -proč jsou v textu vidět ty <p>? ;-) Celkově se mně to zamlouvá. Ještě se uvidí v praxi :-) |
||
wolf Profil |
#4 · Zasláno: 3. 4. 2006, 09:19:09
to Tomik: ty obdelníčky mají být jako úchyty brzdících klapek, každá klapka obsahuje jednu položku menu. No asi jsem to moc nevystihl.
|
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Bonduelle Profil |
#5 · Zasláno: 9. 4. 2006, 21:08:32
nicproti jako návrh pěkné jen by sis měl přečíst pravidla, mají se sem dávat jen hotové stránky
|
||
koudi Profil |
#6 · Zasláno: 9. 4. 2006, 21:14:32
No tak, pravidlo o hotových stránkách je sice pěkný, ale poslední dobou je tady hodně obrázků - a kvalitních. Ono jedna věc je, když někdo nakresli dva obdélníky a chce to zhodnotit, nebo když někdo ukáže takovýto solidní návrh (i o tom se píše v pravidlech).
Osobně to za takový prohřešek nepovažuji. K té stránce - líbí se mi to. Dolaď pár detailů (viz pár příspévků nahoře) |
||
Bonduelle Profil |
#7 · Zasláno: 10. 4. 2006, 15:56:18
jen něco jiného je to nakreslit,apak napsat, a tahle stránka je jak psat web, ne jak kreslit web
|
||
Webspy Profil |
#8 · Zasláno: 10. 4. 2006, 16:06:40
tato diskuse je tu, aby si lidi navzájem radili, ne, aby byli znechuceni kecama tvých přispěvků
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0