Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Zdeněk Materna Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 1. 2005, 18:39:07
Líbí se Vám stránky naší firmy http://www.trinet.as poskytující profesionální služby v oboru IT a tvorbě webových stránek?
|
||
Kráťa Profil |
#2 · Zasláno: 17. 1. 2005, 18:59:43
Když jsem kliknul na to "O společnosti", tak se nestalo nic. Také by taková firma mohla mít na stránkách pár referencí. Osobně mi to přijde nějaké takové amatérské, či co.
|
||
DoubleThink Profil * |
#3 · Zasláno: 17. 1. 2005, 19:12:03
Není to nejhorší, ale:
1) odstranil bych to NoSoftwarePatents.com (na firemních stránkách toto nemá co dělat) 2) menu ovládané JavaScriptem je špatné menu 3) na stránce nejsou prakticky žádné texty - a podle ničeho jiného vás vyhledávače nezaindexují. 4) odkaz "Napište nám" by měl vést na stránku s formulářem (nebo aspoň na stránku s kontakty). Aktivní mail by měl vypadat jako aktivní mail a ne jako položka menu. 5) nikde nevidím konkrétní činnost firmy - co vlastně děláte? Prodáváte podložky pod myš nebo instalujete servery? Věřím, že vaše služby jsou profesionálnější, než vaše stránky - otázkou ale zůstává: bude tomu věřít i zákazník? |
||
izsak Profil |
#4 · Zasláno: 17. 1. 2005, 19:32:32
Nie je to moc odfláknuté? Toto sme si ani na hodine výpočtovky nedovolili odovzdať ;-)
Obsah vyzerá byť nedoštýlovaný. |
||
Acci Profil |
#5 · Zasláno: 17. 1. 2005, 19:33:24
Kontakty jsou moc nalepeny nalevo
|
||
curo Profil |
#6 · Zasláno: 17. 1. 2005, 21:16:15
Prečo je to strict, keď stránka nespĺňa základné doporučenia w3c
Skús radšej transitional a validne |
||
Marek Janů Profil |
#7 · Zasláno: 18. 1. 2005, 17:51:40 · Upravil/a: Marek Janů
Na to, že poskytujete profesionální službhy při tvorbě webových stránek nic moc.
1. Na stránkách skoro nic není 2. Vůbec mne Váš web neoslovil 3. Souhlasím s výše uvedenými výtkami 4. Asi si tam napíšete XHTML Strict, abyste byli machři, že to umíte co? Na co mít Strict a UTF, když na stránkách nic není a navíc jak již bylo psáno: Prečo je to strict, keď stránka nespĺňa základné doporučenia w3c . Věřím, že vaše služby jsou profesionálnější, než vaše stránky - otázkou ale zůstává: bude tomu věřít i zákazník? Já nevěřím ani tomuhle - žádné reference a pod. |
||
mgiel Profil |
#8 · Zasláno: 19. 1. 2005, 12:54:26
1.odstranil bych tu zažloutlou fotku s textem vytvořeným v grafickém editoru a uloženým v jpg.
2.souhlasím s předchozími výčitkami. 3.logo je dobré,akorát vedle snaha o moderní baner mi připomíná mou rozdělanou práci. 4.Doporučil bych více textů a informaci,co vaše firma dělá. 5.web nemá žádnou patičku k odražení červené barvy nahoře. 6.web není hotový - chybí ceník ,reference,kontaktní a objednávkový formulář plus info. pokud by jste potřebovali pomoci,napište na mgiel@aria-studio.com |
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
Lukáš Profil * |
#9 · Zasláno: 28. 1. 2005, 16:28:36
|
||
Anonymní Profil * |
#10 · Zasláno: 28. 1. 2005, 16:54:37
Viz. http://trinet.prodejce.cz/ ---- co stim ?
|
||
Glacier Profil * |
#11 · Zasláno: 28. 1. 2005, 18:32:46
Souhlasím s výtkami uvedenými výše.
-Na tom webu vlastně kromě kontaktů neni NIC. Takže je to web témeř k NIČEMU -Ty obrázky na první stránce se tam vůbec nehodí (designově ne tématcky) a vypadají dost hrozně. S takovýmto wbem bych si od vás nekoupil a ni podložku pod myš. |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0