Autor Zpráva
Jack357
Profil *
Ahoj lidičky. Vytvořil jsem s pár kamarádma web a tak si říkám bylo by dobrý si poslechnou nějakou krytiku na tento web. Tak sem píšu za nás za všechny. Prosil bych okomentovat celkovou kvalitu webu od zdrojového kódu, kvalitu článků, zabezpečení a tak všeho. Předem dík za kritiku či chválu.
jozob
http://vseohw.net
jozob
mínusy:
- uvádzaš title s použitými českými znakmi skôr ako meta hlavičku určujúcu kódovanie
- do formuláru patrí napríklad element <fieldset>
- style=\"text-align: center\" <----- Tak toto by do HTML nemalo prejsť :-)
- hlavičku by som riešil skôr pomocou "image replacement"
- menu je nejaké DIVné
- ten gradient v pätičke sa mi nepáči
- keby bolo v menu pri prejdení myšou zmenené aj pozadie, nielen farba textu, malo by to lepší efekt
- v pätičke vidím "Optimalizováno XHTML 1.1" s odkazom na validátor, aj keď je použitá DTD hovorí niečo iné

plusy:
+ pekná hlavička
+ miestami zaujímavo naštýlované písmo

A teraz poďme vypnúť štýly a obrázky. :-)

mínusy:
- obrázkom definuj rozmery
- "Logo" alebo "Název článku" nepovažujem za vhodne zvolený alternatívny popisok - tento popisok by mal popisovať obsah obrázku, nie jeho cieľ / zameranie

plusy:
+ stránka je čitateľná aj pri vypnutých štýloch / obrázkoch

Poďme sa pozrieť na CSS:

* Pobavil som sa na niektorých selektoroch:
tr.nastylovanodole
td.jackjehovado
td.jackjehovado2
.coudelas
.necoudelej

* Štýly sa mi zdajú dosť veľké, videl by som aj nejaké možnosti na skrátenie

Hodnotenie: 5 z 10
Gekon
No... celkem hezké, jenom by to chtělo diakritiku v logu (vím, je to bezháčkový font). Jinak moc šikovná stránka, sám jsem chtěl něco podobného vyrobit, ale asi si to rozmyslím:))
Anonymní
Profil *
<div class="vyhledavace">Novinky z oblasti hardwaru, návody na sestavení a tuning PC, download utilit, princip fungování PC, popis jednotlivých komponent systému a poradna pro Vaše dotazy.</div>

div.vyhledavace {
display: none;
}
Gekon
No... teď si tak projíždím sekci slovník, a jsem lehce pobaven, lehce znechucen... př:
Torrent - Soubor, který je využíván při stahování.
Avast - Český antivirus pro domací využití, je zdarma.
AVG - Český antivirový program. Kvalita je dostačujcí.
Počítačová firma, která vyrábí PC v spolu s monitorem. Díky této technologii firma Apple může zaručit poměrně skladný PC.

plus občasné hrubky apod...
jozob
"Díky této technologii firma Apple může zaručit poměrně skladný PC."
ROFL :-) (toto tvrdenie si píšem, niekedy sa zíde :-))
bonduelle
Profil *
nelíbí se mi dvoje menu pod sebou a chybí ti title u menu při zastavení myši na políčku, dej jinou barvu hoveru
bonduelle
Profil *
omg
Bonduelle
proč máš u titulku i adresu? je to zbytečné
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0