Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ludva Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 4. 2006, 15:07:45
Ohodnotte tuto Flash stranku jednoho disko klubu, diky
http://www.klubstodola.cz/ |
||
vlpospa Profil |
#2 · Zasláno: 24. 4. 2006, 15:12:12
Nebylo by lepsi stranku rozdělit na několik stránek, a zmenil bych bavu odkazu.Obrazky byh zmenčil a nedaval bych je tam tolik,,kdyztak udelej fotogalerii na ostati fotky.
Uvodni stranku bych dal pryc. |
||
rmn Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 4. 2006, 15:32:29
Moj nazor je ze sa mi to nepaci. je to take neprehladne, tlacitka su necitatelne... vo flashi sa da spravit prezentacia aj na vyssej urovni
|
||
Steve Profil |
#4 · Zasláno: 24. 4. 2006, 15:42:20
1.) strasne dlouho se to natahuje. (mam 64kbps a malem se u toho zesedivel)
2.) odkazy v pripravovaných akcích pravdepodobne nevedou tam kam by mely 3.) ty flash komponenty se moc nehodi do designu webu 4.) ten obrazek na pozadi je dost rusivy |
||
Icepoint Profil |
#5 · Zasláno: 24. 4. 2006, 17:52:48
1) oranzova je hnus (cerna by byla lepsi)
2) celkove animovany stranky jsou uplne na h***o 3) kdyz vypnu animaci gramce, tak se to na krajich stejne animuje :) moh si to delat nejak jinak, nez to jen preplacnout cernym flekem :) 4) na "napiste nam" by moh bejt formular na odeslani a ne aby se mi pustil firebird ... a kdyz us to je tak, jak je, tak by mohlo zustavat predchozi umisteni, kde jsem byl naposled a ne se to vymazat ... 5) jak bylo receno, vymazat uvodni stranku asi tak ... |
||
RPG Profil |
#6 · Zasláno: 24. 4. 2006, 19:55:36
Ludva
Vážně si myslíš, že na to lidé budou čekat? Já to vzdal při deseti procentech. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0