Autor Zpráva
kobrice11
Profil *
Prosím o kritiku na můj web. Je to www.b6pvskl.wz.cz.
WanTo
Profil
Špatně se ti zobrazuje diakritika. Jinak není co hodnotit.
kobrice11
Profil *
Ja nevím o chybě v diakritice, kde to přesně myslíš?
WanTo
Profil
Nemáš nastavené kódování. Vzhledem k tomu, že používáš windows-1250, ale já mám na Linuxu jako výchozí utf-8, tak se mi ta diakritika ukazuje blbě.
Miloš
Profil
Na to ani netřeba utf pod linuxem; stačí Opra pod widlema; například:
Web byl spuštìn … roèníku oboru Veøejná správa na Kladnì … nedìle, 30. 4. 2006. Èas:

Ináč: Rámy (a čím víc, tím lépe…), moc vzájemně neharmonických barev, nepodtrhané odkazy, běžící text, návštěvníka určitě zajímá, kolikátým návštěvníkem je, jakož i kolik je hodin, download rozvrhů jako doc, navíc bez upozornění na formát a velikost, „Stránka je ve zpracování...“ (jen víc takových stránek, každý rád načítá stránky s takovým objemem informací). Kliknutím na náhled fotografie neotevřu fotku v lidském rozlišení, ale tentýž mrňavý náhled a přitom rámec s náhledy zabere celkem 260KB…

Není mi jasné, jak mohlo vzniknout tolik chvály (viz pravý sloupec); tak tak před deseti lety, ale takhle bych to zahodil i s rukama; jak píše WanTo, skutečně není co hodnotit. Nechci být zbytečně tvrdý, ale nemohu si pomoci.
avaranger
Profil
a) sladit barvy
b) zrusit behajici, blikajici a posouvajici se veci
c) zrusit ramy
d) precit si [url=http://www.jakpsatweb.cz
]http://www.jakpsatweb.cz
[/url]
e) vratit se k a) a zkontrolovat podruhe.

sry, precet sem si, ze nemam byt kriticky ohledne validity atp. k amaterum, ale kdyz si to tu das na posouzeni tak tohle je proste moc. Sorry.

//edit
aspon, ze tam neni nikde flash ;)

//edit 2
"Vitejte na nasich webovych strankach" bylo popularni, kdyz sem se divil, ze kdyz napisu do IE "avaranger@seznam.cz", ze mi to neposle zpravu na mobil. Doporucuji nahradit za <h1>Nazev skoly</h1>
arcadosi
Profil
1. Strasne farby
2. Ziadna grafika
3. Vadi mi hore behajuci text
4. Hlavicku mas prilis velku
5. Prave menu zbytocne roztiahnute
6. Zle pouzite farby
7. Zle pouzite farby poloziek v menu
8. Zbytocne biju do oci tie cervene ramy ci co to akoze ma byt
9. Co sa dalo to si dobabral :(

Ostre, ale ja na tom webe nic dobreho nevidim.
kobrice11
Profil *
Vaše kritika byla fakt tvrdá, ale beru ji. Něco jsem tam pozměnila, ale Vám se to asi stejně líbit nebude.
Miloš
Profil
Je to o něco lepší. Ale:
1) Především chybí charset: <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
2) Kouknul jsem se do kódu a objevil bgsound; kouknul jsem na to v Exploreru a skutečně – stránka hraje. Byť se mi ta muzika docela líbí, na stránkách to nemá co dělat; ruší to! Představ si, že takovou stránku otevřeš v knihovně, ve škole, nebo v kanclu za přítomnosti šéfa.
A jako drobnost na závěr – na stránce s odkazy nejsou odkazy podtržené.
kobrice11
Profil *
1) Především chybí charset: <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
tohle doplním
odkazy ještě podtrhnu, na ty sem zapoměla
hudba je hezká, ale máš pravdu může rušit
kobrice11
Profil *
Pomohl by mi někdo na mých stránkach v Dokumentech vytvořit upload?
avaranger
Profil
Mnohem lepsi... me se to libi... este ten kontrast v menu cervena X modra je moc velky, si myslim.
A poznamka k hlavicce: Jako firemni papiry. Taky tam neni Delame cihly. Je tam Peterka cihly spol s.r.o. - vyroba cihel (+adresa, ale to na webu byt nemusi)... ale Vitejte v hlavicce NE! Musi byt videt co je to za web!
kobrice11
Profil *
Už je to změněno, pomůže mi někdo tam s tím?Prosím.
Anonymní
Profil *

Už je to změněno, pomůže mi někdo tam s tím?Prosím.

Posli mi zpravu na ICQ 325102524, ok?
avaranger
Profil
jeste by to chtelo vlozit CSSko, kde definujes
li{
margin-top: 2px; //nebo mene
margin-bottom: 2px;
}

cimz zmensis mezery mezi polozkami menu. Tak, aby se menu veslo na obrazovku a aby tam nebyl ten osklivy posuvnik.
kobrice11
Profil *
zmensis mezery mezi polozkami menu. Tak, aby se menu veslo na obrazovku a aby tam nebyl ten osklivy posuvnik.

Já tam mezery nemám.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0