Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
avaranger Profil |
#1 · Zasláno: 1. 5. 2006, 22:54:22
Nevim jak je mozne, ze se nikdo nevyjadril :'( Tak toposilam este jednou, aby se to nepropadlo.
Pekny den preju :) Byl bych rad kdybyste zhodnotili muj web. Rozhodne me nesetrete. Jedine, co mi snad odpustite, je to, ze jeste neni hotova sekce reference. Snazil sem se dbat na spravnou semantickou strukturu stránek. Take sem provedl "snahu o SEO", ale z nejakeho duvodu se mi nedari donutit google, aby indexoval cely web. Uz sem se dokonce zbavil dynamickych adres pomoci mod_rewrite, ale googel stale indexuje jen tri stranky ale ne hlavni obsah webu (zkousel sem Add URL to Google, Sitemaps, vsechno). Naprotitimu na JYXO.cz sem na první stránce pro keyword "tvorba internetových stránek". A mam pocit, ze nektere stranky nademnou pouzivaji nekale praktiky (presycovani klicovymi slovy - Mastr WD, ale nechci je obvinovat, ze je to cilene... treba opravdu obsah psali "pro lidi a ne pro vyhledavace"). Grafiku sem maximalne podridil rychlosti stahovani. (=omezil na minimum). adresa webu: http://tomasfejfar.wz.cz/ Takze me nesetrete a pustte se do kritizovani ;) P.S.: Kdbyy nekdo poradil jak donutit ten p***ej google, aby mi to indexoval cely, tak se ozvete. Dik. |
||
avaranger Profil |
#2 · Zasláno: 1. 5. 2006, 23:45:51
Poradte mi prosim, co delam spatne. Ostatni jen zaslou prispevek a uz maji 10 reakci a ja uz mam druhy prispevek a nikdo se neozyva... je snad to moje tema "neviditelne?"
|
||
avaranger Profil |
#3 · Zasláno: 2. 5. 2006, 15:41:43
Ja nevim fakt co delam spatne! Napiste mi prosim, proc, kdyz jste web videli, proc ste nic nenapsali jako reakci. Dekuji. Odsud uz na muj web vlezlo 300 lidi a nikdo se jeste nevijadril. Nechci vas nijak nutit, ale docela me mrzi, ze muj web, jakoby vsichni ignorovali. Chtel bych ho vylepsit, protoze necekam, ze je dokonaly, ale uz na nej koukam moc dlouho a tak ty chyby proste uz nevidim.
|
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
Kaeru Profil |
#4 · Zasláno: 10. 5. 2006, 23:01:41
No asi jak říkáš, že tě nikdo nesetře... Ale stránky vypadají dobře, já bych se na nich mohl učit, takže do toho nemám co kecat. Říkáš, že tě nikdo nesetře. Fajn, ani nechci. V Opeře se mi v patce zobrazí nějaké reklamní odkazy, ovšem ve FF a IE ne.
|
||
avaranger Profil |
#5 · Zasláno: 11. 5. 2006, 00:18:06
Kaeru:
V Opeře se mi v patce zobrazí nějaké reklamní odkazy, ovšem ve FF a IE ne. To je Google AdSense. ( uz sem vydelal 0,9USD :P ) A problem je, ze google si to dela jak chce :( Obcas to zobrazi a pak zase ne. |
||
..Johny.. Profil * |
#6 · Zasláno: 12. 5. 2006, 22:36:52
1) Nějak moc nevim co má bejt za obrázek v tom logu, ale to je možná účel nebo mi to jen nic nepřipomíná. Jinak je logo udělané docela pěkně.
2) V řádce, jak je copyright- nejspíš patka, bych zrušil to podbarvení odkazů, moc se mi to tam nelíbí. 3) Nevim jestli mnoho lidí pochopí kontkní mail - tomas(dot)fejfar(at)gmail(dot)com, možná by bylo lepší řešit to zakodováním do znaků, jestli to máš proti spamu. Musím jinak říct, velmi pěkné, přehledné, dobré ovládání. |
||
avaranger Profil |
#7 · Zasláno: 12. 5. 2006, 23:03:06
..Johny..:
Diky za kritiku 1) Obrazek v logu je cesta a vlastne sem tim chtel naznacit nejake smerovani a vyhled do budoucnosti, pro ty, co to budou zkoumat. Kvuli ostatnim to neni tak vyrazne. 2) Ajo.. .vidis... diky... sem si vubec nevsim, ze mi tam zbyl background z jine definice (podle W3C musis, kdyz definujes color taky definovat bg color)... 3) Taky pravda. Asi nejlepsi to bude zakodovat entitama, co? Kazdopadne dik. Namety opravim. Pochvaly si vazim ;) |
||
..Johny.. Profil * |
#8 · Zasláno: 12. 5. 2006, 23:06:21
Entita to je to slovo, na který sem si nemohl vzpomenout. Ale pochopil jsi to dobře.
|
||
..Johny.. Profil * |
#9 · Zasláno: 12. 5. 2006, 23:10:41
něco jsme ti našel, [url=http://xy.wz.cz/nospam/email-to-unicode.htm ]TÍMTO[/url] převedeš do entiti i mailto atd...
|
||
..Johny.. Profil * |
#10 · Zasláno: 12. 5. 2006, 23:11:54
Sakra....
Tímto |
||
avaranger Profil |
#11 · Zasláno: 12. 5. 2006, 23:12:24
Suuuper !
|
||
avaranger Profil |
#12 · Zasláno: 12. 5. 2006, 23:14:59
Jen to tady preposlu abych to nemusel porad kopirovat ale stacilo klicknout ;)
http://xy.wz.cz/nospam/email-to-unicode.htm |
||
avaranger Profil |
#13 · Zasláno: 12. 5. 2006, 23:17:45 · Upravil/a: avaranger
Pozadi opraveno.
Mail opraven. |
||
..Johny.. Profil * |
#14 · Zasláno: 12. 5. 2006, 23:20:21
Dobrý, teď už žádné výhrady nemám.
|
||
Časová prodleva: 12 dní
|
|||
Chamurappi Profil |
#15 · Zasláno: 25. 5. 2006, 09:58:58
Reaguji na avarangera:
„Pouzivam XHTML.... ne proto, ze by bylo lepsi, ze by bylo rychlejsi, modernejsi nebo cokoli jineho, ale proto, ze ma nejaky sytem. Tedy, nerikam, ze HTML system nema, ale XHTML ma lidstejsi pristup.“ - Tomáš Fejfar, 18. prosince 2005 Asi nepůjde o shodu jmen. Tento tvůj web je psán v HTML 4. Čím to? „Poradte mi prosim, co delam spatne. Ostatni jen zaslou prispevek a uz maji 10 reakci“ Napsals příliš dlouhý kus souvislého textu uvozující ten web. Asi se to kritikům nechtělo číst. „podle W3C musis, kdyz definujes color taky definovat bg color“ Nemusíš, to jen validátor je iniciativní ve své věčné honbě za kontroverzními výsledky. K webu samotnému: 1) Stylopisy doporučuji sloučit, nemáš-li k jejich rozdělení do tří souborů skutečně dobrý důvod. 2) Barevné provedení se mi moc nelíbí, chtělo by to více optimalizovat pro mé oko. Škoda, že ti ho nemůžu poskytnout domu na testování. I když... 3) „Jeji nevíhodou je ovšem nemožnost“ -- copak je asi největší nevýhodou nevíhody? Í. 4) V referencích se hodně věnuješ kazům tvého díla. Netradiční. |
||
avaranger Profil |
#16 · Zasláno: 25. 5. 2006, 12:53:39
Diky za potrehy Chamurappi. Uz sem doufal, ze se tu neobjevis. ;) Dam to do poradku, jen co budu mit vic casu nez tech 10 minut, co mam ted :)
|
||
avaranger Profil |
#17 · Zasláno: 25. 5. 2006, 22:41:55
Chamurappi:
XHTML Fixed. Nejaka haluz... ani nevim jak to vzniklo... ale XHTML syntaxi sem dodrzoval, co sem psal ruco ;) 1) Work In Progress 2) Poskytuj :) 3) OMG Gramatika - proto sem mel z pisemky z cestiny u maturity za 4 ;) 4) Chtel sem vysvetlit proc maji nedostatky... ale nejak sem se do toho zamotal, uznavam... menim. |
||
avaranger Profil |
#18 · Zasláno: 25. 5. 2006, 22:45:00
Jeste bych potreboval poradit, proc se to menu chova tak zvlastne. (IE vs. FF).
v CSSku na zacatku mam * { padding: 0px; margin: 0px; } takze tim to asi nebude. |
||
Chamurappi Profil |
#19 · Zasláno: 25. 5. 2006, 22:58:41
Reaguji na avarangera:
„XHTML Fixed. Nejaka haluz...“ Škoda, myslel jsem, žes konečně přešel. 2) Tak chytej. Hop. A opovaž se mi vypít sklivec. |
||
lubos Profil * |
#20 · Zasláno: 28. 5. 2006, 01:04:03
Nefunkční odkaz: "online objednávky" v textu stránky "internetové stránky".
Nelíbí se mi pozadí stránek, moc tmavé. Jinak to ujde. |
||
Petule Profil * |
#21 · Zasláno: 28. 5. 2006, 08:27:57
Doufám, že mi promineš malou kritiku, ale mě se to vůbec nelíbí a nelíbí se mi ani tvé reference. Bohužel, já bych si u tebe neobjednal stránku ani zadarmo. Po vzhledové stránce prostě fádní a nehezké, tak že se na to koukat nemohu. Co trochu veselost, barvy, oživit stránku. Prakticky mi přijde prázdná a bez nápadu i viz další reference. Kód vypadá celkem dobře, ale upřímně tabulkový začátečníci mají mnohem hezčí stránky než ty a to vůbec nepřeháním. Nemáš na to oko..., prostě nic moc. Vůbec to nevypadá dobře. Zevnitř trošku líp, ale nevypadá to tak. Divná kritika, ale to je asi vše co bych ti vytknul.
|
||
Petule Profil * |
#22 · Zasláno: 28. 5. 2006, 08:32:00
I úplný laik, který tomu nerozumí už jen podle oka pozná, že je to nic moc a podle mě půjde ke konkurenci, taková je realita..., Pokud chceš tvořit pro lidi. Musíš si nejdříve udělat pořádnou prezentaci a tu zatím tedy rozhodně nevidím. To je vše. Hodně štěstí.
|
||
avaranger Profil |
#23 · Zasláno: 28. 5. 2006, 14:18:40
lubos:
Díky za upozornění :) Opraveno. Petule: Doufám, že mi promineš malou kritiku Ne, kritiku nepromíjím. Kritiku přijímám. Co trochu veselost, barvy, oživit stránku. No... asi se na to po tvé důkladne kritice zamerim. Pravda, ze ty stránky zrovna radostne nepůsobi. Pokud chceš tvořit pro lidi. Musíš si nejdříve udělat pořádnou prezentaci a tu zatím tedy rozhodně nevidím. Asi máš pravdu, že takováhle grafika nikoho nezaujme. Zkusím to předělat. |
||
Petule Profil * |
#24 · Zasláno: 28. 5. 2006, 19:42:30
avaranger: Rozhodně, jako nemůžu říct, že to není slušná práce. Naopak jsi na dobré cestě. Jen s tím prostě nikoho nenadchbeš ani neoslníš a to je rozhodující. Co na tom, že stánka je celkem sémantická, typografie jsem si také trošku všiml atd... Grafika hraje velkou roli a webdesigner by ji neměl podceňovat pokud na to nemá lidi...
|
||
avaranger Profil |
#25 · Zasláno: 28. 5. 2006, 20:45:22
Petule:
Jo... zkousim delat nejaky novy vzhled a zacinam od 0. Resp. od stylesheetu. To je krasa CSS. Smazu CSS a zacinam na novem webu. Budu na tom prubezne delat na http://tomasfejfar.wz.cz/temp/ |
||
Časová prodleva: 19 dní
|
|||
daneel Profil |
#26 · Zasláno: 16. 6. 2006, 14:25:24
avaranger
Hm, tak ses na to průběžně vyflákl, co? |
||
avaranger Profil |
#27 · Zasláno: 16. 6. 2006, 17:23:42
daneel:
Njn :( Ted neni cas. Zabiham se v nove praci, mel sem zkouskove obdobi a vubec nebyl cas. Snad to ted bude lepsi. :) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0