Autor Zpráva
frances
Profil *
tak udelal jsem si novej styl do sveho blogu co na nej rikate uz jsem ho prepsal
do kodumuj blog
WanTo
Profil
Dobrý den. Vítejte na mém blogu zaměřeném převážně na grafiku. Pokud máte nějáké problémy se zobrazováním nejspíše jste uživatelem prohlížeče Internet Explorer. V rámci projektu stop ie, bych vám doporučil jiný prohlížeč, například Mozzila Firefox, který můžete zdarma stáhnout na tomto serveru
Je to Mozilla!
frances
Profil *
juj sry ten uvod budu jeste menit pred tim mi to jelo pekne jen v mozille ted uz je to optimalizovane pro vsechny prohlizece...
co rikas na design koc a apod
ato3
Profil
když kliknu na nějaký odkaz, tak se mi hýbe celé pozadí.... úplně sem se lekl:-D (pouzivam mozillu)
ty ruce dole pod menu sou ošklivý... klidně tam nech nějaký obrázek, ale ty ruce se mi nelíbí.. flower design je hezkej...
koudi
Profil
- proč tam máš ikonky, že stránky sou validní, když nejsou?
- projekt stop ie je sice fajn, ale nemůžeš přece nikomu nic nutit
- proč tam máš tu blbost, která říká jakej mam prohlížeč? To snad každej ví, co používá ne?
- moc se mi nelíbí to pozadí pod textem, nepřijde mi to moc čitelný
- proč se na odkazech zobrazuje normání šipka místo "ručičky"? Jak má pak človék vědět, že to někam vede?
frances
Profil *
jj dik za konstruktivni rady a kritiku vse spravim jsou tam ikonky validity protoze ono to validni je ale asi jsem pri pridavani noveho stylu na neco zapomnel...ten ukazatel prohlizece vyhodima a stop ie tez
Miloš
Profil
Takhle to vypadá bez obrázků:


Chtělo by to aspoň domyslet barvu na pozadí.
avaranger
Profil
CHCI RUCICKU na odkazy... bez ni sem ztracen !
Mistr
Profil
frances
Jak již i psali kolegové:
(1) Chybí klikací logo.
(2) Co máš na webu nahraného? Já jsem našel jen stránku Úvod a Kontakty.
(3) Když už jsme u těch kontaktů, napsal bych tam i číslo ICQ.
(4) Zapracuj ještě na odkazech. Zkus si například na stránce http://www.francesblog.xf.cz/index.php klepnout na ikonku "Stop IE". Dle mého jsi zapomněl na dvojtečku u "http://".
(5) Všechny stránky mají stále stejný nadpis (tag TITLE).
(6) Osobně bych zauvažoval o horizontálním vycentrování.
Mistr
Profil
frances
(7) Samozřejmě i ta zmíněná ručička u odkazů.
..Johny..
Profil *
ještě bych dodal, že většina těch meta je tam k ničemu, chválím, že použávš PSPad.
Píšeš, že jsou validní a přesto tam máš 4 chyby.
Bez té ručky na odkazech fakt nevim kde se dá kliknout a kde ne.
Dál tady píšeš, že jsou optimalizovány pro všechny prohlížeče - v IE není zarovnáno na střed.
V té druhé verzi (oranžové), je ta oranžová hrozně nepříjemná a ještě tam jsou mrňavý písmenka v menu.
frances
Profil *
jj lidi vsem thx za kritiku dam se do toho az bude pokoj od uceni na maturu jinak to vycentrovani na stred v IE nemuzu dodelat nechapu ale proste mi to nejde vycentrovat...kdyby mel neko nejakou radu urcite potesi...
s tou validitou uz jsem to rikal dodelam...
ten tittle nevim jak vyresim protoze mam includle sobory html do hlavniho index php a ty html jsou bez hlavicky takze fakt nevim...kdyby nekdo nahodou vedel privitam radu.
thx vsem skvele forum na kostruktivni kritiku ktere ma opravdu uroven
Miloš
Profil
IE je v quirku, tudíž u něj margin: auto nefunguje (totéž platí pro IE5.x).
Řešení:
body {text-align: center;}

div#page {text-align: left;}
frances
Profil *
thx uz zpravuju nevite jak vyresit ten tittle a klikaci logo?ja to umim ale neni to validni takze by me zajimal nejaky jiny zpusob jestli znate THX
frances
Profil *
thx uz zpravuju nevite jak vyresit ten tittle a klikaci logo?ja to umim ale neni to validni takze by me zajimal nejaky jiny zpusob jestli znate THX
Mistr
Profil
frances
jak vyresit ten tittle
Do hlavičky (mezi <HEAD> a </HEAD>) dáš tagy <TITLE> a </TITLE> a mezi ně vepíšeš pro každou stránku jiný nadpis. To by přeci mělo být validní, ne?
Sephiroth
Profil
Tak by to validní bylo... ovšem používali include, tak předpokládám že includuje celou hlavičku a tudíž to jednoduše měnit nelze...
potom by se dalo v souboru který se includuje napsat script php, kterej zjistí adresu zobrazovaný stránky a podle toho tam udělat nějakej case, kterej by potom pro každou adresu přiředil jinej title.
Já taky na svých stránkách includuju půlku zdrojáku.. celou hlavičku a menu, takže sem na tom stejně, ale sem línej si ten script napsat. Už se i zapomněl jak se zjišťuje ta adresa....
Valach
Profil *
Pěkný design, jen bych odstranil tu koupelnu na pozadí (kachličky) :-)
Glacier
Profil
Dost špatně se to čte, ty "kachličky" jak píše Valach dost rušej,..
Ty ikonky W3C dej někam stranou (patička nebo spodek menu) a vyber nějaký hezčí ne tyhle obří.
Přesuň i StopIE někam do menu..
Anonymní
Profil *
Nelíbí se mi že poukazujete na problémy s jistým prohlížečem.
Ten problém bude asi na Vaší straně-pokud se mi to bude blbě zobrazovat.
Vymyslete si do ůvodu rozumnější téma a tohle šoupněte někde dolů do rohu.
frances
Profil *
diky lidi moc za kritiku nevite kdy bych nasel nejake hezci ikonky validity?
s tim tittlem na tom zamakam snad neco vymyslim...
Mistr
Profil
frances
kdy bych nasel nejake hezci ikonky validity
Kdy? Záleží na tom, jak moc budeš hledat, lze to těžko určit...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.