Autor Zpráva
Daniel sykora
Profil *
Jmenuji se daniel
Je mi jedenáct let!
Svoje stránky dělám bez kroužků proto bych potřeboval někoho kdo by mi s tím pomoch.

pokud vás moje stránky zajímají klikněte na tento odkaz:www.magnetolet.wz.cz
zde napište svůj názor:

<iframe width="130" height="162" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.blueboard.cz/anketa_0.php?id=359185">
<a href="http://www.blueboard.cz/anketa_0.php?id=359185">Anketa</a> od <a href="http://blueboard.cz/">BlueBoard.cz</a>
</iframe>
thingwath
Profil
Ano, je fakt, že je to takový hranatý ;-)
Gekon
Profil
- rámy
- málo barev
- strašlivý kód
- nezmenšené fotky
- chabý design
- na to, že Ti je 11 let to je celkem dobré, ale rozhodně doporučuji projít si následující:
http://www.jakpsatweb.cz/clanky/jak-skoncit-s-ramy.html
http://www.jakpsatweb.cz/faq/nahrazeni-ramu.html
Gekon
Profil
Jo, takový detail, stránka něco o autorovi má přes 5 MB, což je fakt brutalita.
avaranger
Profil
LOL mas kocky v papirovych krabicih?

Jo... obrazky uprav napr. v IrfanView (lze najit na stahuj.cz,treba) tak aby meli rozliseni, ve kterem je pozdeji pouzijes. A uloz je jako JPEG s kompresi okolo70-80%. Stranky budou mit tak 1/3 soucasne velikosti.
Mistr
Profil
Daniel sykora
Je mi jedenáct let!
http://www.magnetolet.wz.cz/neco%20o%20autorovi.htm
Tak kolik Ti teda je? :-)
Mistr
Profil
Daniel sykora
bych potřeboval někoho kdo by mi s tím pomoch.
Hrome, možná bys mohl ve škole trošku dávat pozor při hodinách českého jazyka.

A teď k Tvým stránkám: Jako začátek by to celkem šlo. Přesto by se tam našly nějaké prvky, které by bylo možné (a vhodné) přepracovat. Například názvy stránek správně píšeš cesky (tedy bez háčků a čárek), nicméně je vhodné je také psát dohromady nebo jako oddělovač použít například pomlčku. Čili stránka neco o autorovi.htm se ožeme rázem změnit třeba na o-autorovi.htm či dokonce jenom na autor.htm.

Dalším problémem je chybějící definice kódování. Mrkni na stránku www.jakpsatweb.cz/cestina.html a prostuduj si ji.

Pak budeme Tvůj web rozebírat dál, ju? Já jen, abych Tě na počátek příliš nezahltil.
..Johny..
Profil *
Ty obrovský obrázky jsou fakt brutální, chudák kdo má připojení pomalejší než 512KB/s.
Celkově je to hranaté, navíc nemám rád framy.
Dlaší věc, kód je též docela hroznej, ale tomu se nedivim když si to dělal ve FrontPage.
Vše je tam poskládaný dost divně, něco vlevo, něco uprostřed atd...
Barvy mi taky moc nesednou.
Jestli ti je fakt 11 a je to tvuj první výtvor, tak to ujde, ale jinak...
Přečti si www.jakpsatweb.cz , stahni si PSPad nebo NVU a začni se učit, času na to máš dost...
Daniel sykora
Profil *
Děkuju za hodnocení s těma rámcema se pokusím něco udělat.
všichni jste mi moc pomohli díkes
Daniel sykora
Profil *
Jo a ještě něco před několika měsíci jsem sotva zvládal odkazy takže to zlepšení bude trochu trvat.
Ok!!
Jo a ten věk na svejch stránkách trochu kecam protože 12 mi bude až v řijnu
caledon
Profil
Daniel sykora

mozna to uz nekdo psal, nevim, ale mel by si udelat neco s cestinou
Mistr
Profil
caledon
mozna to uz nekdo psal, nevim, ale mel by si udelat neco s cestinou
Jojo, psal. Ale není vůbec na škodu to připomenout. :-)
HeWeR
Profil
Daniel sykora
Až ti bude 17, tak se ozvy a možná tě vemu jako externistu do mé firmy (mě bude 22 :D)
avaranger
Profil
Sice si zmensil obrazky na strance o autorovi... ale ZMENSILS JE V HTML ! ! ! Proto sem ti psal o IrfanView. musis zmensit ty obrazky co mas ulozene na disku. VUBEC na to nepoouzivej FrantPage, Word, nebo cokoli. Pouzij nejaky graficky editor. (Snad krom malovani).
Mistr
Profil
Daniel sykora
Jak již psal avaranger - potřebné je zmenšit datový objem obrázku. Na to nestačí upravit rozměry v HTML kódu stránky, na to potřebuješ spacializovaný program.
Tomik
Profil
HeWeR
Až Ti bude 22, tak se ozvi, vezmu Tě jako externistu do své firmy (mě bude 22 :D).

:-)
daniel sýkora
Profil *
Zbavil jsem stránku rámců a teď se snažím automaticky aktualizovat menu.O nefunkčních odkazech vím je to proto, že se mi popletl index!
Daniel Sýkora
Profil
všem
mozna to uz nekdo psal, nevim, ale mel by si udelat neco s cestinou

monumentálně mám na stránkách jazyk windows ale porad mi to nějak nefunguje prosím poraďte

tu klikněte
daniel sykora
Profil *
jo a ten zdrojak neni z front page ale z golden editoru! Nevim mozna je golden editor front page.
daniel sykora
Profil *
..Johny..

jo a ten zdrojak neni z front page ale z golden editoru! Nevim mozna je golden editor front page.
B4RT
Profil *
lol tak to je trocha nostalgie pac napadne podobne vypadal muj firts webik:DDD
Daniel Sýkora
Profil
B4RT
ani se mi nezdá, že by byly podobné!! desing je jiný i barevné spracování.
Daniel Sýkora
Profil
1)co říkáte úplně jsem změmil desing
2)zbavil jsem stránku rámců
3)Začínám opravovat chyby
DJ Miky
Profil
Vypršel čas spojení

Při pokusu kontaktovat server www.magnetolet.wz.cz vypršel časový limit.

* Server je dočasně nedostupný. Akci prosím zopakujte za chvíli.
* Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení vašeho
počítače.
* Pokud je váš počítač chráněn firewallem a nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má
Firefox přístup na Internet.
HeWeR
Profil
Daniel Sýkora
Je to lepší (co si tak pamatuju minulý vzhled). Nicméně, pořád to není dokonalé :)

1. víuka v menu fakt dost razí :)
2. žádné klikací logo
3. Trošičku mi nesedí to žluté písmo v napdisech na stránce (rada: nikdo nepoužívej zákadních 16 barev - jsou strašně okoukané a ještě jsem nikde neviděl pěkné použití)
4. Když už ses zbavil těch rámců popřemýšlej nad tímto
5. ..vr?ek{COLOR: black; LI… - nikdy nepoužívej názvy tříd s háčkama a čarkama (stejně jako názvy souborů, obrázků apod. - to ale asi víš :))
6. nauč se používat <title> - má ohromný význam a naní tam jen pro srandu
7. nauč se používat <h1> - má ohromný význam a naní tam jen pro srandu
caledon
Profil
Mně docela chybí vysvětlení co je to ten magnetolet, v té první kapitole ho zmiňuješ ve dvou větách dvakrát, ale dál jsem nečetl, protože nevím co to je. ;)
Anonymní
Profil *
Nacházím chyby už v základech.

Nemáš tam DOCTYPE

Co je tohle?
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="Content-type: text/html;charset=Windows-1250">

Správně je
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">

Máš tam překřížené tagy a něco tam máš 2x.
[pre]
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>
magnetolet-dohromady
</TITLE>
</HEAD>
<STYLE TYPE="text/css">
a:link, a:visited {text-decoration:none;color:#A43500}
a:visited {text-decoration:none;color:#A43500}
a:active {text-decoration:none;color:#A43500 }
a:hover {text-decoration:underline; color:#A43500}
.vr?ek - to je co?{COLOR: black; LIST-STYLE-TYPE: disc; BACKGROUND-COLOR: #FF8040 ; TEXT-ALIGN: center}
</STYLE>
<BODY STYLE=" background-image:url(http://i20.photobucket.com/albums/b244/sweet_drea ms_/background/148.jpg);" LINK="Black" ALINK="Yellow" VLINK="Black">
<BASEFONT FACE="Arial">
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="Content-type: text/html;charset=windows-1250">
</head>
<STYLE TYPE="text/css">
a:link, a:visited {text-decoration:none;color:Black}
a:visited {text-decoration:none;color:Black}
a:active {text-decoration:underline;color:Black}
a:hover {text-decoration:underline; color:Black}
</STYLE>
</HTML>
</body> musí být před </HTML>
</pre>

Správný zápis je na taháku http://www.jakpsatweb.cz/html/html-tahak.html

Obrázek pozadí načítaný odjinud bych taky odstranil (nahradil).

Nebudu vypisovat všechny chyby a nedostatky, nechám prostor i ostatním...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0