Autor Zpráva
Fit
Profil *
Ahoj všem,
nedávno jsem předělal svůj web www.lovkapra.com do nové podoby a chtěl bych se zeptat, jak se Vám to líbí a jak byste to ohodnotili. Web je něco jako magazín pro sportovní kapraře. Děkuji...
lumpy
To logo je nejake divne...take divne ze chyba hlava :)...este mi vadi ze neni klikacie, inak prekne
Filips
lumpy
Tomu nerozomíš pokud nejsi rybář :-)
Mě se to celkově líbí.
Huggi
pekny..jen mozna ty nadpisy jednotlivejch clanku bych udelal vetsim pismem..prostro tam pro to je a takhle sou takovy'schovany'..
Valach
Profil *
Já bych ty nadpisy nechal tak. Spíš mi vadí, že není nahoře vidět ten "lovkapra.com". Já bych ho udělal v barvě pozadí toho nápisu pod ním. Taky v levé liště se musí zajíždět moc hluboko, něco bych odstranil, nebo přesunul pod tělo. Jinak po grafické stránce se mi to moc líbí.
Fit
Profil *
OK,
s logem ještě asi časem něco udělám. Ty nadpisy ale určitě nechám, větší bych je nechtěl mít. Myslím, že takto je to akorát.

Valach:

S tou lištou máš pravdu, možná by to časem chtělo nějaké vodorovné menu. Až někdy budu mít volnou chvíli, tak to zkusím nějak vymyslet.
Ludivitto
Ty .gify vpravo u článků (serialy.gif, montaze.gif) nevypadají zrovna dvakrát pěkně.

Jistě by to šlo vyřešit nějak lépe, chytřeji ;)

P.S.: Co takto zkusit tiskovou optimalizaci?
Fit
Profil *
Jak to myslíš s tou tiskovou optimalizací? Stačí kliknout na tu ikonku tisk pod článkem - Myslíš tohle?
Fit
Profil *
Jinak ty ikonky ještě možná časem vylepším, chce to nápad. Taky nejsme zrovna dobrej na grafiku.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0