Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
dod2 Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 5. 2006, 08:48:47
ahojky, žádá o zhodnocení webu www.labradorka-anne.com.
|
||
Anonymní Profil * |
#2 · Zasláno: 18. 5. 2006, 09:21:43
No rozhodně se mi nelíbí to menu. Bylo by lepší změnit ty tlačítka.
|
||
dod2 Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 5. 2006, 14:47:00
jenom jeden komentář? :-(
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
platinum Profil * |
#4 · Zasláno: 22. 5. 2006, 11:53:25
Asi by to chtělo víc sladit barvy.Připadá mi to "rozhárané"...
|
||
Radim Profil * |
#5 · Zasláno: 22. 5. 2006, 20:48:55
Když chceš komentář, tak máš ho mít. Celkově to působí chladně-jednobaravně a nevýrazně (word-art styl). Menu udělat jiný, seznamem (ul, li) a css a tím pádem vyhodit tu tabulku. Mrkni se na web po tlačítkách nebo něco si nějaký udělej. Kód si vyčisti od těch chyb a můžeš mít čistý html 4.01 strikní. Obrázkům chybí rozměry. A když už děláš v php, tak si vytvoř svůj guestbook, jinak si to mohl udělat v xhtml.
|
||
Timy Profil |
#6 · Zasláno: 23. 5. 2006, 00:11:42
dod2
To menu není klikací po celé své oblasti, ač tak vypadá a svádí to k tomu, ale pouze přímo nad písmem. Jinak je to celkově takový zmatený... Asi bych doporučil pročíst web http://pouzitelnost.kincel.sk/ |
||
dod2 Profil * |
#7 · Zasláno: 23. 5. 2006, 12:02:02
platinum: co ti na barvách připadá rohárané? používám různé odstíny hnědé barvy...
radim: v php jsem to dělal abych se bavil rámů, nic víc od toho jsem nechtěl ani chtít nebudu timy: nerozumím co ti přijde zmatený, když HP a další stránky podíváš, je přeci jasný jak je to strukurované nebo snad ne? |
||
Jet Profil * |
#8 · Zasláno: 23. 5. 2006, 12:26:51
Nazdar dod2. Narozdíl od předchozích jsem se rozhodl hodnotit spíše obsah Tvého webu - a musím říct, že jeho pouhé prolistování mi perfektně zvedlo náladu a na chvíli mne odtrhlo od běžné pracovní rutiny. Designově to není žádná perla, ovšem obsah (a to je mnohem důležitější) stojí zato!
Jet |
||
dod2 Profil * |
#9 · Zasláno: 23. 5. 2006, 12:31:14
jet: díky, všiml jsem si, že jsi napsal i do návštěvní knihy :-))) máte všichni pravdu že desing není nic moc :-/
|
||
Anonymní Profil * |
#10 · Zasláno: 23. 5. 2006, 13:04:52
Přečetla jsem si psí horoskop a je to paráda, moc pěkný obsah stránek. Grafika se časem dohoní. Ahoj
|
||
J Profil * |
#11 · Zasláno: 23. 5. 2006, 13:19:45
My pejskaři máme stran grafiky jiný vkus než www profesionálové :-) U psích stránek oceňuju hlavně přehlednost, aktuálnost, zajímavost obsahu a kvalitu fotek, to zde je. Jen si myslím, že by Vaši stránku vylepšilo jiné logo než jen osm fotek vedle sebe. (Ale kdybych chovala labradora a ne kavkazana s bladhaundem, dala bych si vás do oblíbených :- )
|
||
Anonymní Profil * |
#12 · Zasláno: 23. 5. 2006, 14:06:30
to dod2: nevim, jaks to přesně myslel s těma rámama, ale ty zas můžeš udělat simulací v css
Ale dost tý technický stránky věci. Obsahově je to fajn, však jsou to zájmový stránky a pejsky mám rád. Taky jsem dělal známý psí stránky, ale jsou jaksi v action scriptech (prostě flash) a to by mě tady kritici rozcupovali... |
||
Stařec Profil * |
#13 · Zasláno: 23. 5. 2006, 16:18:06
Nevím zda jde o hodnocení obsahu nebo grafické stránky.
Obsah je jistě zajímavý - podle ohlasu. Grafika - můj os. názor: 1. To foto těch dvou psů se Ti asi bude líbit ale graficky to rozbíjí celou stránku. Bylo by lepší kdyby ti psi byli vedle sebe a ne od sebou. Pak by se spodní text mohl zarovnat výš. 2. Tlačítka - text je dost napresovaný - chtělo by to víc prostoru - vel. snad 120x20 - barvu nevylučuji tuto. 3. Možná i stránka co do šíře by chtěla ubrat jedno foto v hlavičce - na těch 840. 4. Dal bych pryč počítadlo - nějak nemám rád viditelná počítadla. Pokud by se to pohnulo tímto směrem, bylo by možno na tom pracovat dál. |
||
roberta Profil |
#14 · Zasláno: 23. 5. 2006, 16:30:50
menu sa nedá čítať...
|
||
avaranger Profil |
#15 · Zasláno: 23. 5. 2006, 20:03:45
Podle mne to "ROZHARANE" charakterizuje skvele. Na druhou stranu musim rict, ze jsem videl uz MNOHEM hosri. stranky. Chybi tomu vice nez beztabulkovy layout a grafika, zasah zkuseneho webdesignera, ktery je schopen odhadnout pozice jednotlivych prvku. Jednotlive prvky se na sebe ruzne "lepi" a vubec to pusobi nejak tak neutesene. Ale mussim uznat, ze radsi takovyto web, nez to co predvedl nejmenovany utor tady: http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=2&topic=26 651
Co se tyce obsahu, jsou stranky jiste velmi dobre a prehledny a graficky pekne provedeny vzhled by jim jiste zajistil jeste mnohem vice spokojenych navstevniku. Klidne poradim, kdyby byl zajem (ICQ 325-102-524) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0