Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Prochi Profil * |
Díky vašim stránkám jsem pochopila co to je html a pustila se do díla. Má prvotina je hotová, jsem s tím sice spokojená, ale už se mi v hlavě rýsují stránky poněkud vylepšené. Při prohlížení ostatních stránek mám pocit školáka první třídy.
Prosím o kritiku! Ale buďte alespoň trošku shovívaví. Díky http://homepage.mac.com/pajap/Sims2 |
||
Kráťa Profil |
#2 · Zasláno: 28. 1. 2005, 23:58:18
Ufff vstuptestránky a jezdící text nebrat.
|
||
Fred Profil |
#3 · Zasláno: 29. 1. 2005, 00:00:37
+Hezké logo
-Vyházet všechny ty gify a věci co se pohybují bez interakce uživatele -není zcela jasné jestli se tu prodávájí domy, projektové dokumentace, nebo je to nějaká hra ? -ty odkazy co vypadají jako tlačítka by asi vypadaly líp bez toho okraje Na prvotinu je to docela pěkný. |
||
Fred Profil |
#4 · Zasláno: 29. 1. 2005, 00:02:11
Oprava, vzpoměl jsem si na své první stránky :
Na prvotinu je to velmi pěkné! |
||
Prochi Profil * |
#5 · Zasláno: 29. 1. 2005, 00:11:29
Díky, já jsem si říkala, že je to trošililinku přeplácané, ale když ty obrázky jsou tak roztomilý....
Dobrá, dám je pryč. Jo a jedná se o známou hru The Sims2. Ještě jednou dík |
||
Fred Profil |
#6 · Zasláno: 29. 1. 2005, 00:24:30
Prochi
jedná se o známou hru The Sims2 Hmm asi si budu muset udělat čas a něco si zahrát, vyhýbám se hrám jak čert kříži, naposled jsem hrál starý doom, zato ale skoro týden nonstop. |
||
Prochi Profil * |
#7 · Zasláno: 29. 1. 2005, 00:53:08
Jo jo, taky znám. Hra Sims je simulace "běžného" života. Mně se na ní líbí mimo jiné i to, že když mě neposlouchají doma, poslouchají alespoň simáci ve hře. A od simáků odpočívám u Medal of Honor, ale teď jsem se skoro dva měsíce věnovala svým stránkám. Ta první je už předělaná, myslím že je to takhle lepší.
|
||
RenataR Profil |
#8 · Zasláno: 29. 1. 2005, 20:32:09
Na prvotinu je fakt dobrý. Ty gify tě za čas přejdou, to znám. Do pvní stránky jsem taky nacpala co se dalo :-)) Jen možná sjednotit barvy stránek, každá je jiná...
|
||
Anonymní Profil * |
#9 · Zasláno: 30. 1. 2005, 18:54:39
Gratuluji Ti, jsi šikulka, další až osobně. Dáša
|
||
Miškin Profil |
#10 · Zasláno: 31. 1. 2005, 04:27:22
Zdá se mi to dost pomalý (Wifi 512Kb). Takže jedna připomínečka, ty obrázky co tam máš 60kb a víc, nebylo by lepší spíše umístit jen náhledy?
|
||
Marfig Profil * |
#11 · Zasláno: 31. 1. 2005, 14:34:30
Připojil bych se k poznámce o rychlosti, na stránce http://homepage.mac.com/pajap/Sims2/HZdi.html, ty obrýzky v bmp, fakt to na web nedávej, to samé, ale v jpeg by mělo asi 4 kB, na rozdíl od tvých 40, souhlas, vše co se hýbe, aniž bych to vyvoval, NE. Teď trochu plus, jako první fajn, moje první se taky hýbalo více než já.
|
||
Prochi Profil * |
#12 · Zasláno: 1. 2. 2005, 00:43:48
Všem moc díky za připomínky, postupně budu upravovat!
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0