Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
none Profil |
#1 · Zasláno: 20. 5. 2006, 14:43:20
|
||
caledon Profil |
#2 · Zasláno: 20. 5. 2006, 15:53:07
none
docela se mi to libi, ale par veci bych vytknul - Docela casto ti cyhbi diakritika na prvni strance minimalne 4x - Nedelas mezery pred smajlikem ani pred zacatkem vety, tezko rict jestli je to jenom omyl, protoze delsi vety jsou jenom na indexu - to menu bych udelal cesky nebo stranky do anglictiny nebo bych dal moznost vyberu jazyka - ten obrazek nahore by mohl byt klikaci, mozna by stacil jenom ten vojak nebo Juiicy.com - to gaming clan je dost necitelny, poprve sem si to musel domyslet co je tam asi napsany - hodilo by se mozna rict co je to TGčko, ja tyhle hry nehraju takze to nevim, ale rad o tom ctu - vycentruj to na stred a uber sirku, tak 30px by melo stacit, nevejde se mi to do okna (800x600) - a ted nakonec cim dyl tam jsem tim vic mi vadi menu vlevo, dal bych ho napravo - jeste bych si dovolil k CSS, zkus psat zapis obrazku a barev stejne, treba tohle #FFCC00 naproti tomu #fff (jde mi o velikost pismenek) a tohle url(h3.jpg) jinde zase url('footer.jpg') (tady mi jde o ty apostrofy), to uz ale jenom tak btw ;) no, ale jinak se mi to libi ;) |
||
Huggi Profil |
#3 · Zasláno: 21. 5. 2006, 01:52:26
jste u TG/CW, members..atd vsude kde jsou tabulky tak ty bych roztahl na 100%..(mozna 90%) a neramoval bile ale tmavsi sedou..aby ten ramecek byl videt, ale jen lehce..
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0