Autor Zpráva
none
Dobrý den,
prosím o zhodnocení stránky, děkuji
Juiicy
caledon
none

docela se mi to libi, ale par veci bych vytknul

- Docela casto ti cyhbi diakritika na prvni strance minimalne 4x
- Nedelas mezery pred smajlikem ani pred zacatkem vety, tezko rict jestli je to jenom omyl, protoze delsi vety jsou jenom na indexu
- to menu bych udelal cesky nebo stranky do anglictiny nebo bych dal moznost vyberu jazyka
- ten obrazek nahore by mohl byt klikaci, mozna by stacil jenom ten vojak nebo Juiicy.com
- to gaming clan je dost necitelny, poprve sem si to musel domyslet co je tam asi napsany
- hodilo by se mozna rict co je to TGčko, ja tyhle hry nehraju takze to nevim, ale rad o tom ctu
- vycentruj to na stred a uber sirku, tak 30px by melo stacit, nevejde se mi to do okna (800x600)
- a ted nakonec cim dyl tam jsem tim vic mi vadi menu vlevo, dal bych ho napravo

- jeste bych si dovolil k CSS, zkus psat zapis obrazku a barev stejne, treba tohle #FFCC00 naproti tomu #fff (jde mi o velikost pismenek) a tohle url(h3.jpg) jinde zase url('footer.jpg') (tady mi jde o ty apostrofy), to uz ale jenom tak btw ;)

no, ale jinak se mi to libi ;)
Huggi
jste u TG/CW, members..atd vsude kde jsou tabulky tak ty bych roztahl na 100%..(mozna 90%) a neramoval bile ale tmavsi sedou..aby ten ramecek byl videt, ale jen lehce..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0