Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
mojerecepty.cz
Gekon
Profil
Uh...
1. poznatek - neběhá to ve Firefoxu
2. poznatek - neběhá to v Opeře
3. poznatek - abych kvůli jedné stránce musel otevírat IEčko...

Takže:
- ne-optimalizováno pro prohlížeče
- CSS do externího souboru
- v čem to je dělané? Publisher? Word? Nedivil bych se, kdyby to bylo Malování...
- ten kód je parádně odporný
Když už jsem teda otevřel IE, tak jsem zjistil toto:
- na indexu je prázdný bannerový proužek?
- neškodil by hover do menu
- celkově to nevypadá jako úplný propadák, celkem nezaujatě dávám 4/10
ale hlavně, prosím OPTIMALIZOVAT I PRO JINÉ BROWSERY!!!
Miloš
Profil
Bodejť by to běhalo:
<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml"
xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office"
xmlns:dt="uuid:C2F41010-65B3-11d1-A29F-00AA00C14882"
xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

Fuj fuj fuj, 3¤ fuj!
Anonymní
Profil *
Gekon Jak mám udělat hover do menu, děkuji.
Ten proužek je reklamní a funguje. Díky za kritiku.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.