« 1 2 3 4 5 6 »
Autor Zpráva
Chamurappi
Profil
Provedl jsem pár úprav. Jak se vám mé dílo líbí nyní?
www.webylon.info

Můžete si vyjádřit i ke kódu.
jozob
Profil
Chamurappi

+ Kód nemá chybu, je krásny.
+ Veľmi sa mi páči možnosť zmeniť šírku, je to super.
+ Užitočná je aj možnosť meniť rez písma.
+ Rozdelenie kritiky podľa kategórii.
+ Článok Špička ledovce je super, súhlasím.

- Zatiaľ žiadne mínus. :o)

Dávam 9 z 10 (ten jeden bodík len tak symbolicky :o))
Mistr
Profil
Již zde hodnotil kolega Jozob a já nemám poznámek ani k jeho hodnocení, ani k předloženému webu.
Timy
Profil
Mistr
:-)

Chamurappi
<nobr>45 let</nobr> => tohle je pěkné, proč jsem to neznal?
nemáš ukončený <div id="footer"> (ale je to na konci stránky, takže to v zásadě nevadí)
ty kontrolní oázky jsou hezké :-)

Jo a prý tam nemáme všemu věřit :-).
jozob
Profil
"Jo a prý tam nemáme všemu věřit :-)."
Už by mohol niekto konečne vysvetliť, ako je to s tým CONCURom v skutočnosti. :o) (CONCUR v určitom ohľade vnímam ako baštu Webylonu)
ho-tchi-minh
Profil *
sorry, ale me se libil ten starej. uvodni stranka je naka zakrsla, a chybi mi to menu =( ale zas je dobry, ze je tam odkaz na dalsi a predchozi clanek a ty kategorie. zrovna sem se chtela jit zeptat, jak je na webylonu udelany to suprovy menu =( no, mohlo to bejt horsi =) aspon zustaly ty obrazky. co se chysta do dalsich kategoriI?
ho-tchi-minh
Profil *
JO ale ta zmena pisma a sirky je supr, nak mi nejdriv neseplo k cemu ty prouzky su
llook
Profil
grafika) Moc změn teda nevidím, to je asi dobře.

struktura) Staré adresy se přesměrovávají, zrušené stránky přesměrovávají na vysvětlení. Líp to snad ani nelze.
Trochu se mi nezdá pojmenování "weblog" pro bývalou sekci F, pod slovem weblog si obvykle představím trochu něco jiného (chtělo by to přinejmenším perexy a datumy na úvodní stránce blogu).

změna velikosti a písma) Super, ale na první pohled mi ty úchyty připadali jako bug. Až když jsem náhodou zjistil, že se nad nimi mění myš, tak mi to došlo.

navigace) Šipky na předchozí a následující článek vítám.

kód) Hezky úsporný :-) . Neříkali ti za mlada obfuskátor? Zvlášť pojmenování tříd na hlavní stránce pobaví (vi, i, ii, vii, iii, ...), ale když se v tom vyznáš, proč ne.

Hodnoťte mě jen a pouze podle mých slov, žádná jiná data o sobě vám zde neposkytnu.
Mám jistou teorii... Ale tohle respektuju, nechám si to pro sebe.
Kajman_
Profil *
Škoda R a S.

A ty šoupací úchyty mi ve ff strašně často šoupou i když nechci. Prostě se nepřestane měnit velikost a musím jít na jinou stránku... teda když se na ni dokliknu, když to pořád ujíždí ;-)
mata
Profil
Asi je to trochu Off-topic

Nevím proč, ale FeedDemon neumí najít na titulce RSS kanál, přitom Opera si rssko v pohodě stáhne :(
habendorf
Profil
Jen překlep na http://www.webylon.info/W.08

Časy mezi vydáváním novým článků se výrazně zkrátí.
HeWeR
Profil
Kvůli kladným reakcím si sem nepsal, že :), takže shrnu jen ty mínusy:

● při tisku úvodní strany se mi vytiskne modré pozadí (což je sice pěkné, ale kdybych měl barevnou tiskárnu, tak bych tě nejspíš uškrtil :))
● někde bych uvítal tlačítko "vrátit stránku do původního stavu". Je sice pěkné, že si můžu stránku přispůsobit, ale po čase mě začne frustrovat, že nemohu stránku vidět, tak jak byla původně zamýšlena.
● při vypnutých obrázcích nevidím odkaz na RSS
● při vypnutých stylech se mi tam zobrazí "≡T" (nevím co je, nevím jestli je to záměr a ani nevím co to způsobuje – pravděpodobě ten script)
● proč první písmena nadpisů uzavíráš do <big>? Vždyť to můžeme udělat stylem, jednoduše.
● dole u jména autora bych hledal odkaz na mail autora, či odkaz na formulář, který tam už máš (je to otázka názoru, ostatně stejně jako to, že 404 mě odkáže na úvodní stránku aniž by mě o tom informovalo…)
● myslím, že datum "25. května 2006" na úvodní stránce by stálo za vysvětelní nebo alespoň dát tomu odkazu title s vysvětlením, že vede na seznam aktualizací
● proč se při najetí na box (na úvodní stránce) smršťují písmena k sobě? Je tu asi můj subjektivní názor, ale připadá mi, že se hodně snižuje čitelnost.

Pochopitelně jsou to pouze drobnosti (většinou v použitelnosti). Kdybych mě stejným měřítkem hodnotit jiné weby asi by se to vyšplhalo na několikastránkovou dokumentaci.

Na zdroj jsem se podíval a hned ho zavřel xD. Nebudu narušovat tvou filozofii kódu, který je… řekněme hodně výstřední. Jsem ortodoxní zastánce W3C a také jejich pravidel (existují pochopitelně vyjímky), takže se s tebou do diskuze ohledně kódu pouštět nebudu :). Uznávám, že to může mou neznalostí.
jozob
Profil
HeWeR
"někde bych uvítal tlačítko 'vrátit stránku do původního stavu' ... "
Dvojklik na posúvniky.

Update: Čo sa týka kódu, myslím, že je v úplnom poriadku.
HeWeR
Profil
jozob
To je pěkný. Jenomže mě to nenapadlo. A to, že mě to nenapadlo není chyba moje, ale autora webu. Nenuťme uživatele přemýšlet.

Ještě jedna věc, které jsem si všiml. Jedno z těch písem (konkrétně to pakové) dělá na úvodní stránce dole mírně vystupující čáru (Opera 8).
jozob
Profil
HeWeR
"Jenomže mě to nenapadlo."
Ani mňa. Napadlo ma to až po prečítaní hintu. Tiež by som privítal nejaké tlačítko v hlavičke, ktoré by všetko uviedlo do pôvodného stavu. Ale keď tak rozmýšľam, ... Ono nie je jednoznačná aj samotná zmena - nie je hneď jasné, na čo sú tie posúvniky.
Chamurappi
Profil
Reaguji na jozoba, Mistra, Timyho, ho-tchi-minh, llooka, habendorfa:
Za slova chvály děkuji.


Reaguji na Timyho:
<nobr>45 let</nobr> => tohle je pěkné, proč jsem to neznal?
Konsorcium tento element zasypalo hlínou, když kopalo hrob svým verzím HTML.
První mně známý prohlížeč podporující <nobr> byl Netscape 1.0, u ostatních známých značek se také vyskytoval již v prvních veřejných verzích.

nemáš ukončený <div id="footer"> (ale je to na konci stránky, takže to v zásadě nevadí)
Konec stránky podle W3C nic neukončuje => má patička je nekonečná. Za přesně tentýž prohřešek proti validitě kdysi zaplatil životem Achiles, jeho patičku prostě nešlo minout.


Reaguji na ho-tchi-minh:
uvodni stranka je naka zakrsla
Velikost jsem neměnil. Pouze jsem přidal pruh na pozadí a trochu zjednodušil její kód.

a chybi mi to menu =(
Možná tam někdy nějaké dodělám.

zrovna sem se chtela jit zeptat, jak je na webylonu udelany to suprovy menu =(
Žádná věda, jen jsem přepínal CSS vlastnost display mezi hodnotami none a block. Zbytek byl obyčejný hover efekt.
Momentálně mám v kritice 35 článků (z tvého pohledu tedy teprve 28), to suprové menu bylo už příliš dlouhé.

co se chysta do dalsich kategoriI?
Na tuto informaci ještě nenastala vhodná doba. U jedné již vím, u druhé zatím nemám jasno.


Reaguji na llooka:
pod slovem weblog si obvykle představím trochu něco jiného (chtělo by to přinejmenším perexy a datumy na úvodní stránce blogu)
Také mě to napadlo, někdy dodělám.

Super, ale na první pohled mi ty úchyty připadali jako bug.
Mohl jsem je udělat výraznější. S ohledem na to, jak často budou používány, si moc pozornosti nezaslouží.

Neříkali ti za mlada obfuskátor?
Těsně vedle, říkali mi Chamurappíčku.


Reaguji na Kajmana:
A ty šoupací úchyty mi ve ff strašně často šoupou i když nechci.
Já bych při onmousemove rád detekoval, jestli máš zmáčknuté tlačítko myši, jenže to kvůli W3C nejde. V DOM 2 zadefinovali standardizátoři tlačítka myši event.button takto:
= 0 - levé
= 1 - prostřední
= 2 - pravé
Explorer jejich specifikaci o tři roky dříve porušil:
= 0 - žádné
= 1 - levé
= 2 - pravé
= 4 - prostřední
Podle DOMu ani nemá být event.button při onmousemove k dispozici. Takže máme smůlu. Tebou popisovaná chyba se v mých Mozillách neprojevuje. Najdeš-li řešení, pošli mi ho.


Reaguji na habendorfa:
Spousta věcí, které jsi mi kdysi vytknul, se nezměnila: stále vynechávám <!doctype>, <body>, stále nepíšu atribut type...
Zvětšené mezery jsem odstranil :-)
habendorf
Profil
Chamurappi: zajímaly by mě dvě věci

1) proč nastavuješ pro body display:block?
2) proč jsi schoval měnítko text-alignu, když je funkční?

Zejména na 1) bych rád znal odpověď.
habendorf
Profil
Chamurappi: Vzhledem k tomu, že jsme odeslali příspěvek přesně ve stejný čas, asi jsi nečetl moji druhou reakci. Můžeš se prosím ještě vyjádřit?

Jinak kdysi bylo kdysi :o)
Chamurappi
Profil
Reaguji na HeWeR:
při tisku úvodní strany se mi vytiskne modré pozadí
Tiskové stylopisy jsem nedělal. Podle mých průzkumů si stránky tiskne čím dál méně lidí -- a řekl bych, že zrovna má cílová skupina bude v tomto ohledu ještě větší extrém. Jsem smířen s tím, že mě někdo uškrtí kvůli vyplýtvané modré barvě, již mám sepsaný příslušný epitaf.

po čase mě začne frustrovat, že nemohu stránku vidět tak, jak byla původně zamýšlena
Ale ona byla zamýšlena jako přizpůsobitelná. Výchozí šířka a výchozí velikost písma jsou tam jen proto, že nějaké výchozí hodnoty z principu být musí. Pokud někdo skutečně cítí nutkání nastavit si výchozí stav, přečte si title a dvojklikne.

při vypnutých obrázcích nevidím odkaz na RSS
Opraveno. Ovšem atribut alt tam byl. Sice vedle, ale byl.

při vypnutých stylech se mi tam zobrazí "≡T"
Traumatický zážitek. Vypni si i JavaScript a nezobrazí se nic. Nemám důvod toto měnit.

proč první písmena nadpisů uzavíráš do <big>? Vždyť to můžeme udělat stylem, jednoduše
1) Nejde jen o první písmena, ale o všechna velká.
2) U stylů nemohu přesně nastavit velikost těch zvětšených písem. Chtěl jsem je výrazně větší.
3) Element <big> mi dosazuje skript na straně serveru automaticky, žádná práce navíc to pro mě není.

dole u jména autora bych hledal odkaz na mail autora, či odkaz na formulář, který tam už máš
Ortodoxní zastánci W3C se často vyjadřují dost neurvale, když mi píší. Čím delší cesta k formuláři bude, tím je větší šance, že jejich horká hlava stihne vychladnout. Kdo mi skutečně chce něco sdělit, ten si cestu najde, není to zase taková dřina.
Samozřejmě, že kdybych něco prodával a komunikace se zákazníkem by byla nutná, tak bych se oháněl kontakty úplně všude.

stejně jako to, že 404 mě odkáže na úvodní stránku aniž by mě o tom informovalo
Struktura toho webu je stromová. Pokusíš-li se přistoupit na větev, která neexistuje, hledá se směrem ke kořenu stromu nejbližší možná existující. Je nemalá šance, že tam návštěvník najde alespoň něco k věci, kterou na neplatné URL hledal.
Za poslední dva roky zkoušelo tipovat adresu článků všehovšudy jen 8 lidí a nikdo zvenčí neodkázal na neplatnou URL. Kvůli tomu nebudu vyrábět speciální chybovou stránku.

myslím, že datum "25. května 2006" na úvodní stránce by stálo za vysvětelní nebo alespoň dát tomu odkazu title s vysvětlením
Pravidelní čtenáři si dříve či později zvyknou.

proč se při najetí na box smršťují písmena k sobě? Připadá mi, že se hodně snižuje čitelnost
Testoval jsem mnoho kombinací prohlížečů i počítačů a žádného dramatického snížení čitelnosti jsem si nevšiml. Změnu neplánuji. Stejně už při najetí víš, co tam bylo za text :-)

Jsem ortodoxní zastánce W3C a také jejich pravidel (existují pochopitelně vyjímky), takže se s tebou do diskuze ohledně kódu pouštět nebudu :)
Spíše jsi ortodoxním zastáncem špatného výkladu pravidel W3C. Kdyby ses podíval do kódu, myslím, že bys mi vytkl plno věcí, které ve skutečnosti mají ve specifikacích oporu. A naopak bych zase já mohl poukázat na mnoho prohřešků proti doporučením W3C na tvém webu. Z výsledné debaty by nemuselo být zřejmé, kdo z nás dvou je zastáncem pravidel konsorcia.

A to, že mě to nenapadlo není chyba moje, ale autora webu. Nenuťme uživatele přemýšlet.
Neplatí obecně. Ani nemůže. Je známým faktem, že lidská blbost nemá mezí, je tedy ve všech směrech neomezená. Vždy se najde extrémně blbý uživatel, který mistrovsky uvízne v nějaké slabině v použitelnosti, která by webmastera ani ve snu nenapadla.
Jako autor webu si tedy musím určit nějaké přijatelné omezení. Nějakou hranici, kde už uživatele k přemýšlení zkusím přinutit. Při jejím hledání zvažuji následující:
1) jaké jsou možné zisky
2) jak je cílová skupina zběhlá v ovládání počítače
3) jak je cílová skupina přirozeně inteligentní
4) důstojnost a trpělivost cílové skupiny -- příklad ad absurdum: „uchopte myš do jedné ze svých rukou, dojeďte šipečkou na monitoru na tlačítko s nápisem KOUPIT a zmáčkněte libovolným prstem levé tlačítko té myši“ => „děláte ze mě hlupáka, na shledanou“ nebo „tyhle řeči pro blbečky mě otravují“
-- na ten čtvrtý bod nezapomínat.
Zisky z toho, že si jako návštěvník změníš šířku stránky, nemám. Moji čtenáři umí ovládat počítač a jistou přirozenou inteligenci bych jim také neupíral. Zřetelná nápověda k ovládání této nedůležité hračky by asi byla rušivá pro ty, kdo ji momentálně nepotřebují.


Reaguji na habendorfa:
proč nastavuješ pro body display:block?
Matně si vzpomínám, že jsem někdy zkoušel, jak se chovají různé hodnoty display u <html>. Pak jsem to různě upravoval, prohazoval, kopíroval a skončilo to takhle.

proč jsi schoval měnítko text-alignu, když je funkční?
1) Nevěděl jsem, kam ho dát, aby na sebe moc neupozorňovalo.
2) Na stránkách s výčty článků jsou krátké řádky, návštěvník by nepoznal, co se mění.
3) Měnění text-align by asi stejně nebylo moc uživatelsky využívané, je to drobnost.
4) A proč jsem ho úplně nesmazal -- zajímalo mě, jestli si ho někdo všimne :-)
Pachollini
Profil
Moje řešní zpracování událostí je, že se zachytávání mousemove aktivuje až po mousedown v příslušné oblasti.
To zvětšování je moc pěkně vyřešené, jenom jsem na začátku vůbec nepřišel na to, že tam je.
Pachollini
Profil
Ještě to taky trošku blbě vypadá v Safari, možná kdybys zkusil psát víc podle standardů ;-)

http://seky.nahory.net/tmp/webylon.png
Kajman_
Profil *
A ty šoupací úchyty mi ve ff strašně často šoupou i když nechci.

Když táhlo vezmu, ale pustím tlačítko mimo ff, tak se to pořád šoupe. Možná to způsobuje některé z rošíření, že i když ho pustím nad ff, tak ho něco pohltí, protože někdy to přestane a někdy ne. Možná by se dalo zastavit šoupání i přes body.onclick nebo tak něco.

Tak jsem to zkusil i v opeře a když to pustím mimo (a neoznačí to žádný text) tak to taky šoupe pořád... jen se to zastaví po kliknutí, což už příjemné je.
HeWeR
Profil
Chamurappi
Podle mých průzkumů si stránky tiskne čím dál méně lidí…
Chtěl si vědět nedokonalosti na tvém webu. Toto je jedna z nich. Můžeš se na tiskový styl vykašlat, protože je možné, že si ty stránky vytiskne pouze jeden člověk za rok. Já bych však i kvůli tomuto jednomu člověku styl pro tisk udělal. Zkrátka, vykašlat se na někoho se zdůvodněním, že je jich málo není můj styl – zvlášť, když stačí dva řádky kódu. Vždy se snažím o dostupné maximum.

Čím delší cesta k formuláři bude, tím je větší šance, že jejich horká hlava stihne vychladnout.
Jednoduchý, leč praktický způsob :). Co když se však najde člověk, který je tvým webem potěšen a rozhodne se, že ti složí poklonu? Nemyslíš, že stejně jako vychladne horká hlava kritizujícího vychladne i nadšení chválícího?

Pravidelní čtenáři si dříve či později zvyknou.
Weby neděláme jen kvůli pravidelným čtenářům a nemůžeme počítat s tím, že časem někdo něco pochopí, že časem na něco příjde, že časem si něčeho všimne nebo, že si na něco zvykne. Ano, pravidelný čtenář si zvykne na chybu. Není lepší chybu odstranit? (Bylo by opravdu tak složité dát tám <title>?)

Moji čtenáři umí ovládat počítač a jistou přirozenou inteligenci bych jim také neupíral. Zřetelná nápověda k ovládání této nedůležité hračky by asi byla rušivá pro ty, kdo ji momentálně nepotřebují.
Nejsem jediný, kdo význam úchytek a možnost vrácení do původního stavu nepochopil. Myslím, že by se našlo řešení jak obě věci zviditelnit a zároveň nerušit uživatel, který se věnuje obsahu.
Timy
Profil
Chamurappi
„<nobr>45 let</nobr> => tohle je pěkné, proč jsem to neznal?“
Konsorcium tento element zasypalo hlínou, když kopalo hrob svým verzím HTML.

Tedy pro upřesnění - element jsem znal, ale spíš tohle použití ne. Obvyklejší řešení bývá s pevnou mezerou &nbsp;.

"Konec stránky podle W3C nic neukončuje => má patička je nekonečná."
To je možná fakt, ale prohlížeč si to ukončí sám (co taky jiného má dělat), proto jsem psal, že to nevadí.
Radek Hrabůvka
Profil
Tiskové stylopisy jsem nedělal. Vždyť s tím není tolik práce, stačí nadeklarovat font , několik display: none a *{color: black}.

HeWeR při tisku úvodní strany se mi vytiskne modré pozadí Implicitní nastavení prohlížečů je tisk bez pozadí, navíc prohlížeče umí náhled. Proč škrtit někoho cizího, když plýtvání modrým inkoustem jde snadno zabránit?

Nejdůležitější, hodnocení, nakonec: úvodní stránka rozhozená v Konqueroru a Safari.
Otazníky nahoře se mi nelíbí, W B K bych dal nahoru.
U data by mohl být text, třeba "Přehled aktualizací". Takhle jem předpokládal, že jde o významný den Webylonu, a ono je to jen "obyčejná" aktualizace a redesign.

Celkově se mi Webylon líbí, graficky, obsahově i kód. Dávám 11 bodů z 10.
Leo
Profil
"Když táhlo vezmu, ale pustím tlačítko mimo ff, tak se to pořád šoupe. "

Nezkousel jsem tuto konkretni stranku, ani se ji nehrabal ve vnitrnostech, ale krome onmouseup musi skriptar osetrit i onmouseout z dokumentu (at uz document znamena cokoliv) - je mozne tahnout mys mimo okno a pustit jinde, takze k onmouseup vubec nedojde a neskonci pretahovani. Leo
Chamurappi
Profil
Reaguji na Pacholliniho:
Moje řešní zpracování událostí je, že se zachytávání mousemove aktivuje až po mousedown v příslušné oblasti.
Moje také. Problém je spíše s deaktivováním.

Ještě to taky trošku blbě vypadá v Safari, možná kdybys zkusil psát víc podle standardů ;-)
Zrovna úvodní stránka byla napsána docela čistě. Až na pár ošetření Exploreru 5 dostávaly všechny prohlížeče stejný stylopis, který v Exploreru, Mozille i Opeře vedl ke stejnému zobrazení. Nejsem si vědom žádné skutečně rizikové konstrukce.
Safari dosud nepodporuje box-sizing?


Reaguji na Kajmana:
Možná by se dalo zastavit šoupání i přes body.onclick
Staniž se.


Reaguji na HeWeR:
Já bych však i kvůli tomuto jednomu člověku styl pro tisk udělal
Neefektivní využití času. Když se nechám kvůli vyplácané barvě uškrtit, pocítí to mnohem více lidí, než když udělám ten stylopis.

Zkrátka, vykašlat se na někoho se zdůvodněním, že je jich málo není můj styl
Kdo ti zaručí, že budou naprosto všichna koncová zařízení s provedením spokojení? Nikdo. Takže pracuješ zase jen se svým odhadem. Řekneš si „Explorer 4 už má málo lidí, nebudu ho řešit“, totéž platí pro rozlišení pod 800×600 a další úchylky jinak homogenní skupiny návštěvníků. Co se týče kódu, bereš ve svém odhadu v úvahu W3C. Kdybych ti řekl, že jsem si do prohlížeče dopsal plugin, který ho naučí HTML 4 se vším všudy, opravil by sis svůj web? Nebo by ses na mě vykašlal se zdůvodněním, že prohlížeče plně podporující HTML 4 má málo lidí?

Nemyslíš, že stejně jako vychladne horká hlava kritizujícího vychladne i nadšení chválícího?
Nestojím o ukvapené reakce. Vychladlo-li by nadšení toho, kdo mě právě pochválil, utvořil bych si zkreslený obrázek o jeho názoru.

Ano, pravidelný čtenář si zvykne na chybu
Která už není chybou, jelikož ho neobtěžuje.

Bylo by opravdu tak složité dát tám title?
Hotovo, je tam.

Myslím, že by se našlo řešení jak obě věci zviditelnit a zároveň nerušit uživatele
Popřemýšlím o tom. Hotovo, nic mě nenapadlo :-)


Reaguji na Radka Hrabůvku:
Vždyť s tím není tolik práce, stačí nadeklarovat font, několik display: none
No dobře, přemluvili jste mě. Ale font deklarovat nebudu -- ať si návštěvník tiskne tím, co si nastavil.

úvodní stránka rozhozená v Konqueroru a Safari.
Vyřešeno. Tou nejsnazší cestou.

Otazníky nahoře se mi nelíbí, W B K bych dal nahoru.
Nechci ta písmenka při každé změně stěhovat. Otazníky tam nebudou natrvalo.


Reaguji na Lea:
ale krome onmouseup musi skriptar osetrit i onmouseout z dokumentu
Zkoušel jsem. Nepříliš vytrvale a nepříliš úspěšně. Událost onmouseout proklatě dobře probublává.
Leo
Profil
"Událost onmouseout proklatě dobře probublává."

S tim by mozna ani tak problem nebyl, jako spis k ni dochazi i tehdy, pokud mys opusti dany element do jeho potomka, viz

http://www.quirksmode.org/js/events_mouse.html

Leo
Bubák
Profil *
Všiml jsem si nové favicon, předešlá byla taková "mázlá".
Bubák
Profil
Pokud prohlížeč nepošle identifikaci, tak se "dozvím", že Něco se pokazilo. Zjevně.
To je chyba, nebo feature?
« 1 2 3 4 5 6 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: