Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
unit353 Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 5. 2006, 22:14:49
Zdravím,
prosím o konstruktivní zhodnocení stránek (English only). Stránky už jsou hotové. Je to prototyp v html, funkčnost ani validita není vyžadována. Např fotogalerie vždy směřuje k jedinému albu. Cílem je snadná navigace, užitečné informace, přehledné formuláře, dostupnost v různých prohlížečích, rozlišeních apod. Vaše užitečné poznámky možná zařadím do zprávy jako anonymní hodnocení :-) Strávil jsem nad tím zhruba 25 hodin. (Thumbnaily jsou stále příliš velké (KB), to vím). Především bych potřeboval zhodnocení sekce vypůjčení chatky (Rent a cottage). A taky napište kolik by takový web stál v případě full content managementu v php. 10K? Dík moc. |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#2 · Zasláno: 28. 5. 2006, 22:40:54
Zkus náhledové obrázky vyčistit od EXIFu (JPEG Cleaner, nebo JPG lossless operations v IrfanView), nebo si nastav fotošopa tak, aby neukládal EXIF a udělej náhledy znova. Pro zajímavost, ve tvých thumbnailech zabírá EXIF cca 20kB.
DTD máš HTML a syntaxi XHTML, předělej to na HTML. |
||
Railbot Profil |
#3 · Zasláno: 28. 5. 2006, 23:20:31
Nelibi se mi to. "Vyblite" barvy, preplacana paticka...
|
||
hanakus Profil |
#4 · Zasláno: 29. 5. 2006, 20:17:09
Obrázky mi přijdou moc tmavé. To barevné schéma (zelená+ještě světlejší zelená) se mi tam moc nehodí. Souhlasím s railbotem - v patičce je moc informací. Myslím, že každý trochu inteligentnější uživatel najde vše důležité v Contacts. Když pominu tyto drobné nedostatky, tak je to celkem přehledný web, na kterém se člověk dozví všechno potřebné a neztratí se přitom.
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0