« 1 2
Autor Zpráva
Kote
Profil *
Anonymní
To je dobrý, dík za ukázku.
Mistr
Kote
Příliš se mi nezamlouvá to bíle puntíkované pozadí. Pomalu z něj začínají bolet oči.
Anonymní
Profil *
Mistr
Zkusím ho změnit, díky.
Kote
Profil *
Můžete se na to kouknou ještě jednou, trochu jsem je upravila, díky moc.
daneel
Jj, vypadá to líp. Jen je opravdu škoda, že to jde jen v IE.
Úvod v menu máš tmavšího pozadí. Udělal bych všechny tlačítka stejně zvýrazněné jako ten Úvod, a aktuální zvýraznil ještě jinak, třeba barvou. Takhle jsou příliš plochá.
Kote
Profil *
daneel
U sebe je mám všechna stejná jako "3D" modrá s bílou. Nevím jak to vidíš ty, asi se nějak mění bez mého přičinění. Jinak díky moc.
Kote
Profil *
daneel
Teda klobouk dolů, měl jsi pravdu a já si toho nevšimla, už to tam bude předělané. Díky.
Anonymní
Profil *
Jak jsem již napsal, takovéto stránky, které jdou pouze v IE jsou pro mě "OUT". :-(
Kote
Profil *
Anonymní
Já vím, ale prosím nezatracuj nás neznalce. Díky.
daneel
Ah, to je vidíme asi stejně. Myslel jsem tím, například posunout ten modro-bílý přechod víc ke kraji a udělal ho ostřejší. Můj názor, ale takhle ty tlačítka vypadají jak rozpitý fleky a 3D na mě nepůsobí.
daneel
Sakra pozdě, co to?
Kote
Profil *
daneel
Sakra pozdě, co to?
Nerozumím?
Kote
Profil *
daneel
Ty rozcestníky jsou dobře? Takhle jste to myslel?
avaranger
V receptech se mi kazdy recept zobrazi na jednom VELMI DLOUHEM radku :( (v IE)
Anonymní
Profil *
doporucuji se na to podivat v Opera browseru, ktery je bezkonkurecne nejlepsi, zatimco stranky jsou bezkonkurecne jedny z nejhorsich.

Dale si dovolim doporucit nedavat ke zkritizovani neco takoveho, jako jsem prave videl.
Kote
Profil *
Anonymní
Líbivost nebo nelíbivost stránek je věc názoru a osobního vkusu a ten má každý jiný. Co se jednomu nelíbí je pro někoho jiného hezké.
Kote
Profil *
avaranger
Netuším, čím to může být, v IE to tu mám v pořádku.
daneel
Kote
Nejsem si jistý, jestli se s rozcestníkem něco změnilo;-)
Každopádně, jaks tu nebo jinde psala, po stránce vzhledu je to pěkné, tak bych zkusil zabrousit do studia html kódu a k tvorbě pomocí něj v nějakém editoru typu Pspad či Poznámkový blok.
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0