Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ondřej Strnad Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 6. 2006, 14:08:18
Moje stránka Mohli byste se podívat?
|
||
Ondřej Strnad Profil * |
#2 · Zasláno: 7. 6. 2006, 14:09:53
Jé promiňte, ten odkaz je špatně...tenhle je dobře Moje stránka
|
||
tiso Profil |
#3 · Zasláno: 7. 6. 2006, 14:21:14 · Upravil/a: tiso
Pozrel som sa, spokojný? :-)
Stránky takejto úrovne hodnotiť nebudem... |
||
misko Profil * |
#4 · Zasláno: 7. 6. 2006, 14:22:58
zdravim.. takze.. :-)
na to ze mas 12 rokov tak sa to da zhodnotit na 3 (ja som velky optimista :-) ) 1. Nedaval by som na osobnu stranku tolko ankiet 2. Nedaval by som (takmer) vsetky texty hned na tu uvodnu stranku 3.Urobil by som viac sekcii (napr, Kontakt, Chat..) 4. Sekciu Reklamy by som odtial vyhodil (kto si bude davat na svoju stranku odkaz na niekoho osobnu stranku??) k dizajnu sa ani nebudem vyjadrovat..(zatial sa skus pohrat s tym co som napisal) takze tak.. v skratke.. :-) |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#5 · Zasláno: 7. 6. 2006, 14:36:01
http://ondrastrnad.wz.cz
Hodnocení 4/10 Vykřičník používám málokdy, ale teď mi to nedá. Kdyby se někdo chtěl přiučit a použít "lRady do vašich stránek", nedělejte to! |
||
Casero Profil |
#6 · Zasláno: 7. 6. 2006, 14:44:56
Ondřej Strnad
hmm...zajímavé rady...ale jo, na 12 dobrý, když to srovnám se sebou, sem ve 12 ani nevěděl cco je net..:DD (n´, že bych byl ted o něco moudřejší :DDD) |
||
simka00 Profil |
#7 · Zasláno: 7. 6. 2006, 15:01:54
změň to pozadí - chvíli jsem si myslel, že se mi pokazil monitor
|
||
Casero Profil |
#8 · Zasláno: 7. 6. 2006, 15:05:47
simka00
:DD jj...to je pravda |
||
Mistr Profil |
#9 · Zasláno: 7. 6. 2006, 16:15:35
Ondřej Strnad
Ahoj, upřímně. Našel jsi na internetu spoustu zajímavých věcí (ankety, chat, návštvní kniha) či všelijakých zajímavých kódů (jezdící text). Nic proti. Je určitě paráda si to vyzkoušet a dát na web. Časem ovšem přijdeš na to, že například taková koncentrace anket není vhodná (už se tady o tom koneckonců zmiňoval i kolega Misko). Navíc bych jim dal všem stejné barevné vzezření. Rovnou celý web by bylo vhodné nějak barevně sjednotit (barva pozadí, písem apod.). Vhodné by také bylo nějaké rozmístění prvků na stránce. Víš, i Yuhů se o tom zmiňuje, velké procento návštěvníků na stránce nevydrží déle než 30 sekud (a kolikrát vlastně ještě mnohem méně). Proto se tvůrci webu snaží dávat ty zajímavé údaje někam nahoru, aby to i ti chvilkoví návštěvníci, kteří již uvažují o tom, že prohlížeč zavřou a půjdou raděj někam jinam ke konkurenci, přeci jenom zůstali a prohlédli si jejich stránky. Takže Ti doporučuji, aby ses podíval na nějaké druhy tzv. layoutů (rámový (ten už je starší), tabulkový či CSS (pro nováčka, aniž bych Tě chtěl jakkoliv podceňovat, asi relativně obtížnější)). Pak by se našly ještě takové drobnější poznámky typu obrázkové pozadí. Nic proti němu, já ho neodsuzuji, jen upozorňuji, že se například dlouho načítá a i při případném tištění může způsobovat problémy. Nehledě na to, že se k němu hůř hledá kontrastní barva písma, aby web mohli snadno číst i lidé s různými vadami zraku. Ostatně i většina velkých webů dnes používá pozadí definované jednou barvou (Jak psát web, Seznam, Idnes či ČT 24). Vůbec nic se neděje, pokud se chceš věnovat tvorbě webu i nadále, a to, myslím, chceš, pročti si stránku po stránce bibli tvůrců webu a pokud bys měl nějaký dotaz, neváhej a napiš sem. Někdo se určitě najde, kdo Ti na něj odpoví. |
||
Mistr Profil |
#10 · Zasláno: 7. 6. 2006, 16:24:46
Ondřej Strnad
V textu Konečně jsme se dočkali. V Googlu mi už povolili vyhledávání na mých stránkách. Pozor! Vyhledávání funguje pouze na této úvodní straně!!!, který pochází z Tvých stránek, nefunguje odkaz na Google, viď? Snadná pomoc: změň odkaz z tohoto tvaru <a href="www.google.com">Googlu</a> na tento <a href="http://www.google.com">Googlu</a> |
||
klokyn Profil |
#11 · Zasláno: 7. 6. 2006, 16:54:54
Ondřej Strnad
Ahoj. Tvor si stránky pomocou čohokolvek, ale nezabúdaj na to, nech sú použiteľné a prístupné. Len tak sa tvoje stránky priblížia k dokonalosti ;-) |
||
Zahon Profil |
#12 · Zasláno: 7. 6. 2006, 20:35:37
pročti si stránku po stránce bibli tvůrců webu
Já teda nevím, ale nikdy jsem se k této bibli nemodlil :-) Ale neříkám, že to nemůže být pro někoho bible. Každý může vyznávat víru jakou chce. Ale souhlasím. Přečti si jakpsatweb.cz, předělej stránky, přečti si Interval.cz, předělej stránky a pak začni číst blogy, předělej stránky, začni psát svůj blog, předělej trošku stránky... No a nyní jsi již na samém vrcholu dokonalosti. Hodně štěstí v postupu bludištěm internetu. |
||
Mistr Profil |
#13 · Zasláno: 7. 6. 2006, 20:54:31
Zahon
Já teda nevím, ale nikdy jsem se k této bibli nemodlil Proč by ses měl modlit k Bibli? Píšu to jako člen Českobratrské církve evangelické (to na vysvětlení, abys věděl, že neslovíčkařím). |
||
Railbot Profil |
#14 · Zasláno: 8. 6. 2006, 10:40:22
Hodnotit se to objektivne neda, protoze je ti teprve 12 a tvorbu webu teprve objevujes a mas na to spoustu casu. Chvalim za snahu a preji hodne uspechu do budoucna :)
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0