Autor Zpráva
Tomáš
Profil *
Ahoj, podívejte se mi na web, a pošlete mi kritiku, nešetřete slovy chvály ani opačné. Chci mít dobrý web, a proto jsou pro mne Vaše názory duležité

Díky
Tomáš
http://trabantidoupe.wz.cz/Timewarp/
Yuhů
Profil
jsou to hezký stránky. Taky bych si chtěl z nudy dělat stránky, jako kdysi.
Anonymní
Profil *
si to videl v opere?
Kwak
Profil *
Zdravím! Stránky jsou pěkné, ale když jsem je otevřel, tak mě do očí uhodila jedna věc: místo "O mě" tam prosímtě napiš "O mně". Jedno písmenko, ale vypadá to, jako bys neuměl do pěti napočítat:)) Jinak ale dobrý!
Yuhů
Profil
Toho o mě jsem si taky všimnul, ale nechtěl jsem moc rejpat :-)
Webspy
Profil
Škoda, že ten obsah je v iframu. Loni jsem dělal webku třídy - podobným stylem. A lidem se to nelíbilo.

Ukázka: http://www.agkm.cz/sekunda/old
Radim H.
Profil *
Doporučil bych zrušit vložený rámec. Může se totiž lehce stát, že ti na stránku přijde člověk z odkazu např. přes ICQ nebo mail a bude mu chybět navigace. Tím ztrácíš návštěvníky.

Radim H.
Brouzdej.cz
Tomáš
Profil *
Původně jsem nechtěl iframe...nemam rád rámy....ale nakonec jsem zvolil iframe..A co třeba ty moje jiný stránky ... http://trabantidoupe.wz.cz/ ty jsem dělal v tabulce...a myslím že jsou pěkný.....ale taky jsem musel použít na jedné stránce frame..._!
Martin Kuželka
Profil
Tomáš: k čemu je nutné na stránkách používat rámy?
Tomáš
Profil *
Já ho tam dal kvuli odesílacímu formuláři PHP...a díky za to menu...už jsem to opravil...Dík...asi ten Iframe zrušim...jak bude čas...
Tomáš
Profil *
V Opere jsem to neviděl...něco nefunguje...?
Tomáš
Profil *
WebSpy : Ten design tvůj se mi líbí...ale ty posuvníky už ne...kdyby to bylo větší a zmizly posuvníky....jinak je to pěkný.
Juraj
Profil *
Pekne, len ta optimalizacia na ten jediny prehliadac ;-) Podiel prehliadacov na jadre Gecko (Mozilla, Firefox) sa zvysuje, blizi sa to k 20 %.
Fred
Profil
Po přečtení příspěvku od Juraje jsem se mrknul v IE a poté do css, jsou tam jednou malá a jednou velká písmena. Ale nejspíš jsi objevitelem nového IE hacku
.text1{
Font-weight: normal;Font size: 36px; Color: #a63d00;Font style: bold; font family: Verdana,Geneva,Arial; font-variant:normal; text-decoration: none

}
, protože tohle IE v klidu interpretuje i bez pomlček v font-size , font-style , font-family
. Přesto, že je to špatně určitě si to zapamatuji, pro prohlížeč "jehož jméno se nesmí vyslovovat"* se to může hodit.
*to jsem tu dnes četl a tekly mi slzy smíchy
Tomáš
Profil *
Tak jsem ty své stránky změnil do tabulek...trochu je aktualizoval...už se mi to tolik nelíbí jako předtím...ale možná je to pěkný....každý má jiný názor...a mě zajímá ten Váš !!! Díky. Tak mi neco napište...něco kritiky....

Tomáš
http://trabantidoupe.wz.cz/Timewarp/
ronnie
Profil
Stranky hezke, ale to nestasne podtrzeni dej proboha pryc!!!!!Ale jinak hezke!
Tomáš
Profil *
Myslis to podtrzeni pod menu ?...ja ho dam pryc..
Tomáš
Profil *
Už je pryč...Chvíli to trvalo,
Dnes je ten Net extrémně pomalej..víc než kdy jindy...
crater
Profil
Webík docela v pohodě, jen si pohrej s grafikuo :o)
ronnie
Profil
Vítejte na těchto stránkách - patkove pismo, dej ho pryc.
To podtrzeni: myslel jsem hover efekt, kdyz najedes na na obecny text, aby se to nepodtrhovalo, trochu to rusi. Prave to podtrzeni u menu bylo hezke...Omlouvam se, priste se vyjadrim lepe. Web je hezky, mas cit pro barvu, to se dnes malo vidi....:)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.