« 1 2 »
Autor Zpráva
Darth
Profil
Prosím vás o zhodnocení mého webu. http://www.sk8-bakov.wz.cz
Harold
Profil
?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????? jinak zdravej????
Bubák
Profil *
Harold Kup si novou klávesnici, když se ti zasekává "?"
All4Net
Profil
Web je super, nemen na nom nic! :-)
Darth
Profil
Harold ? sem trochu nepobral
Gekon
Profil
Web byl upraven a je nyní plně validní se všemi druhy prohlížečů.
Jasně.
Boy
Profil
Web byl upraven a je nyní plně validní se všemi druhy prohlížečů.
Spíš napiš (když už jsi na to tak pyšný): Web byl upraven a je nyní plně validní a kompatibilní se všemi druhy prohlížečů.
Darth
Profil
JJ děkuju :)
Darth
Profil
Gekon
to byla ironie?nebo souhlas?
All4Net
Profil
Darth
Ty najlepsie musis vediet, ako to Gekon myslel, ved si to odskusal vo vsetkych prehliadacoch...
Darth
Profil
JJ já to mám ozkoušeno ve všech prohlířečích,ale nějak nechápu, proč to sem dával :)
Bubák
Profil *
Darth A co prohlížeče bez podpory <iframe>?

Kdo pochopí tyto kódy, dostane pochvalu před nastoupenou tramvají:
<font color=yellow><font color=orange>Po</font></font>
<font color=yellow>&nbsp;</font>

Validita:
<hr width=125px> je stejně validní, jako <hr width=125opravdu-to-validatoru-nevadi>

Hodnocení: 1/10
Darth
Profil
Tak v těch kodech to se omlouvám.Je tam chyba v php cyklu.
Darth
Profil
Btw na to že mi je 15 myslím,že to ještě celkem jde :)
Darth
Profil
Chyba v cyklu opravena. Kody <font color=yellow><font color=orange>Po</font></font>
<font color=yellow>&nbsp;</font>
uz tam snad neuvidite :)
Boy
Profil
Darth

Dám ti jednu dobrou radu. Neuváděj svůj vcelku nízký věk. Ani když by ses chtěl ospravedlnit, že je ti teprve patnáct, jelikož existuje dost lidí, kteří tyto náctileté nemají v lásce. Většinou jim závidí, že se už v tomhle věku dokázali naučit tolik, co oni. Ale myslím, že tady na diskuse.jakpsatweb.cz s tím problém není.
Darth
Profil
Boy
Oki dík moc za radu ;)
All4Net
Profil
Boy
Nastrocne holky su fajn :-))))
Boy
Profil
All4Net

Akorát že "nastrocne" holky určitě nechodí na fóra, jako je diskuse.jakpsatweb.cz
Darth
Profil
Boy
To ne, ty byvaji u me doma :D
Darth
Profil
Boy
http://otevrenadiskuse.wz.cz/kotata/index.html moc peknej web ;) to pozadi je cely delany ve photoshopu?
Boy
Profil
Darth

No já o tomhle webu mám úplně jiné mínění.. byl totiž můj první a je ještě celý v tabulkách. Podle toho, co myslíš pozadím... ale veškerá "grafika" je ve PhotoShrotu. Hmm tyhle koťata už jsou fuč, ale pokud máte někdo zájem, tak nabízí (zákazník, jestli se to tak dá říct) další na http://kocouri.unas.cz

OT: Ten první web jsem dělal z důvodu toho, že se nanašel v okolí zájemce na naše koťata a tak jsem udělal web a hned byly fuč... ještě půl roku po tom se sem tam někdo ozval, jestli ještě nemáme koťata :-D No a ten druhý je na zakázku mojí tetě (naše kočky už koťata mít nebudou, jsou sterilizované) jelikož se jí taky nepodařilo je rozdat. no a teď se to nějak rozneslo a jedna babička po mě chce abych ji taky pomohl rozdat koťata..... je to hrozný kolotoč :-D
Darth
Profil
Boy
A máš nějaký další web? Poněvadž mně se ten web líbil hodně.Navíc nebyl v xhtml,které ja neumím,takže pro mě celkem příjemna varianta tvorby webu :) Ale asi si pořídím knížku o XHTML.Přeci jen jsou s ním weby hezčí...
Darth
Profil
Boy
To byl ale dobrý nápad s těmi koťaty :D by mě nenapadlo to takhle uveřejnit...
Boy
Profil
Darth

Asi jsi slyšel nějaký flame o XHMTL.... s ním nejsou weby hezčí.. to záleží na tom daném designerovi... XHTML prakticky nic nového nepřináší jen je přísnější a má trošku jinou syntaxi u nepárových tagů.

No dál jsem dělal http://rybjata.php5.cz, ale pozor! Tam je můj jen kód. Návrh designu je OpenSource.

A ještě dělám http://rybjata.php5.cz/web_files/
Darth
Profil
Aha já mám ještě tabulkový web www.vidlaci.xf.cz ,ale přeci jen jsou to tabulky.
Boy
Profil
Darth

Mám pro tebe ještě jednu (snad poslední) radu: Snaž se vyhnout zarovnávání odstavců na střed... z hlediska webové typografie a čitelnosti se to nedoporučuje... U nadpisů je zarovnání na střed akceptovatelné.
Darth
Profil
Děkuju moc.Ještě se tě zeptám ,jestli ti bude vadit ,když se budu učit z tvých zdrojových kódů.Nikde nic nebudu kopírovat.Jen se chci podívat ,jak to celé funguje.Většina takto dobře vypadajících webů je totiž v xhtml a to bych si moc nepomohl :(
Boy
Profil
Darth

Mi je to jedno, ale už se z těch kódů, kde nejsou použity tabulky.. protože jen z těch si můžeš něco dobrého odnést. V XHMTL viď jen jediný rozdíl oproti HTML - u nepárových tagů se pí ještě "lomítko", třeba <br> se v XHTML píše <br /> stejně tak <img> a <img /> nebo <meta> a <meta />.
Darth
Profil
Ještě jednou děkuji.Učím se z toho posledního s tím dřevem.Je tam velice zajímavě řešené menu při přejetí odkazu.A to bez javascriptu.
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.