« 1 2
Autor Zpráva
Harold
Profil
No stejně se mi ty tvé stránky nezobrazují dobře,,,, to menu odkazy je divný...ňák se mi schovává
Harold
Profil
v ohnivé lišce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Darth
Profil
Mmnt mrknu na to...
Darth
Profil
Jo máš pravdu..Musím se někde mrknout jak nastavit absolutní hodnotu pozice i pro mozzilu...
Gekon
Profil
Harold
1.) ty vykřičníky si nech od cesty
2.) Firefox není Ohnivá liška
Darth
Profil
Tak mozzila je nějaká ignorantská.Nevíte někdo jak nastavit celé to pozicování ,aby šlo ve všech prohlížečích? Teď jde v Opeře a v IE.Já osobně mám IE7
HeWeR
Profil
Darth
Já osobně mám IE7.
Vážně? O.o
Darth
Profil
JJ. Je špatnej ?
HeWeR
Profil
Darth
To se ptáš nebo oznamuješ? Pokud oznamuješ, říkám: "Přesně tak", pokud se ptáš říkám: "jj, je špatnej :)"

Hlavně mě zaráží, že používáš IE7, když je na světě teprve IE7 beta 3 xD
Acci
Profil
Držte se prosím tématu.

Darth
OT: Správně je Mozilla
Boy
Profil
Acci

Jsi si Mozillou jistý? Už je konečně někde nějaký test mezi Mozillou a Operou?
Darth
Profil
Boy
Fakt mi nejde do hlavy jak si udelal u tech svych stranek ty ramecky na obou stranach.Me se vzdycky vykresli jen jedna strana a jeste jen kousek :(
Harold
Profil
GEkon

No to "ohnivá liška jsem myslel jako volně přeloženo..jinak fire = oheň fox = liška pro ty co to nevědí (o:
Darth
Profil
Harold
Ja to pochopil ;)
Boy
Profil
Darth

Hmm které stránky teď myslíš? Tím "rámečkem" myslíš co?
Darth
Profil
Boy
Tím myslím posloupnost Vašeho obrázku o přibližně 1px*1px ,který je postupně řazen jak vertikálně ,tak horizontálně.Máte to zapsané jako background url(...) repeat-x; nebo repeat-y; tím vytvoříte čáru místo ráměčku.Já když použiji stejný způsob ,tak se mi zobrazí jen jedna strana (nalevo)..Ne však druhá.

Ty s tím dřevem.
Boy
Profil
Darth

Jestli máš na mysli ten "rámeček" kolem celé stránky, tak je tam jeden gif na pozadí, který má šířku celé stránky a výšku jednoho, nebo tří pixelů, který se opakuje v y-té ose. A v tom jednom obrázku je jak levý, tak pravý okraj -> takto je vytvořeno pravé a levé ohraničení... To spodní je už potom jednoduché.... ukončení stránky je taky jeden gif a ten prostě vložím na konec a všechno se mi pomyslně uzavře... Myslím že by bylo příliš zbytečné kvůli 1px rámečku to dělat pomocí gifů... stačí přece border: 1px solid "color" ne?
Darth
Profil
Tak už jsem tak nějak pochopil to dělání rámečků s gifama,takže se to pokusím nějak udělat,a pak to sem hodím k zhodnocení.Děkuji moc za rady :) Nechtěl jsem to dělat pomocí tabulek to rámečkování :)
Šejn
Profil
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /3w/wz.cz/s/sk8-bakov/index.php on line 190
kluk
Profil *
to co je za hruzu? vsechno se tam kryje. no hruza...
hhhh
Profil *
keby aspon nieco fungovalo
Darth
Profil
to: hhhh
kluk
Mno jenže za tohle jsem nemohl ja .Byl to vypadek hostingu wz ;):)
Darth
Profil
Šejn
jj já vím.Bohužel vypadla databáze serveru webzdarma a s tím já nic neudělám.Už to funguje ;) Nešel ani ftp ...
hexa.decimal
Profil *
já jen tak doplním (protože se tomu prostě tentokrát už neubráním), že trocha vkusu a kvalitní grafiky by neškodila, když už jí někdo chce v takový míře použít...ale zase tímhle příspěvkem nechci vytvářet prostředí pro vznik debaty o potřebnosti a přiměřeném množství grafiky na kvalitním webu, většina z nás (asi) tuší, že by měl především nést a přehledně organizovat informace...
hexa.decimal
Profil *
...stejně jsem nepochopil účel osobních stránek pokud to není blog, nebo dotyčná osoba nedělá něco zvláštního, o co se stojí za to podělit...a pokud by měl někdo rád někde prezentované své kontakty, možná i s nějakým kecáním a fotkou, tak se to snad dá vyřešit jednou stránkou, nebo se pletu? já si třeba osobní web dělám pravidelně tak dvakrát do roka jen pro zábavu...nikdy jsem ani jeden z nich nedoved do nějaký použitelný fáze...protože si pak vždycky řeknu a komu tím co přinesu, když nacpu někam do sítě další web o ničem?
Gekon
Profil
hexa.decimal
Bla bla bla... proč prosímtě otevíráš rok staré vlákno?
Railbot
Profil
Harold
No to "ohnivá liška jsem myslel jako volně přeloženo..jinak fire = oheň fox = liška pro ty co to nevědí (o:
A proč volně překládáš něco, co má svůj daný význam? Je to Panda červená ty ohnivá liško.
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.