Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Marek Prochazka Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 2. 2005, 14:52:11
Dobry den,
snazim se vytvorit nove stranky Seminare estetiky FF MU, na nez se denne divaji desitky lidi. I kvuli tomu me hryzou obavy, aby stranky splnily jejich ocekavani - jak po strance informacni vyzivnosti, ergonimicnosti a nakonec (but not least) urcite esteticke urovne. Snazil jsem se drzet pri zemi na rovine beznych fakultnich a katedrovych webu, ktere jsou o to pusobivejsi, o co strizlivejsi vyraz voli. Do zacatku semestru by mely byt plne funkcni, zatim je to jen takovy sample. Diky -mP- SE FF MU |
||
none Profil |
#2 · Zasláno: 7. 2. 2005, 14:57:35
v exploreru rozlišení 800x600 nejde scrolovat menu
|
||
#3 · Zasláno: 7. 2. 2005, 15:00:27
Aha, diky, pravdu dis.
|
||
#4 · Zasláno: 7. 2. 2005, 15:08:13
Toz to vite, nikdy jsem nic podobneho nedelal, je to moje prvotina. Je tam neustale plno chyb a zbytecnosti..
|
||
Mapak Profil * |
#5 · Zasláno: 7. 2. 2005, 16:02:24
Ahoj! Graficky je to celkem na výši. Používám ale firefox a při zmenšení šířky okna pod cca 900 px se neobjevuje horizontální scrollbar a je tak nedostupná část toho vodorovného menu:(
Asi je to způsobeno tím rámovým rozvržením a vlastností scrolling="no". Asi nebudu poslední, kdo ti napíše, že lepší než rámový layout jsou tabulky nebo ještě lépe css poticováné DIVy. Na tomto serveru jistě najdeš mnoho užitečných rad. |
||
zito Profil |
#6 · Zasláno: 7. 2. 2005, 19:11:47
Nazdar. Graficky je to celkom fajn, len by som dal to ľavé menu trochu menšie, je podľa mňa zbytočne veľké. A zrušil by som A.bloks:hover {TEXT-DECORATION: blink}; myslím že to nemá dobrý efekt a pôsobí to rušivo, ale inak je to v pohode :-)
|
||
Lukáš Průdek Profil |
#7 · Zasláno: 7. 2. 2005, 19:25:51
Celkem hezký web. Jen ych trochu přidal kompresi logo stránek, 42 kB je celkem dost. Jinak je to fajn.
|
||
Lukáš Průdek Profil |
#8 · Zasláno: 7. 2. 2005, 19:26:10
Celkem hezký web. Jen bych trochu přidal kompresi logu stránek, 42 kB je celkem dost. Jinak je to fajn.
|
||
Časová prodleva: 21 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0