Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
bjx Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 7. 2006, 11:01:15
No, tak snad tu kritiku ustojím :):
www.yore.cz pár poznámek: - jsou to moje první stránky - snažil jsem jednoduchý design, spíš mi šlo obsah - spousta věcí ještě není hotových (bude jiné logo atd.) - kód .. validitu jsem radši ani nezkoušel, vím, že např. ty fotogalerii jsou dělat líp pomocí php, ale prostě to zatím jinak neumím a externí programy jsem používat nechtěl |
||
Railbot Profil |
#2 · Zasláno: 13. 7. 2006, 11:32:44
Nádherné logo! Špičková práce!
|
||
bjx Profil * |
#3 · Zasláno: 13. 7. 2006, 11:37:01
Nádherné logo! Špičková práce!
Psal jsem v poznámkách, že to logo je dočasné .. ještě nebyl čas udělat jiné, je to prostě provizorní - pouze velikost nového loga bude stejná .. |
||
koudi Profil |
#4 · Zasláno: 13. 7. 2006, 11:47:47
Přijde mi to takový fádní, nezáživný.
|
||
venca163 Profil |
#5 · Zasláno: 13. 7. 2006, 11:47:59
Občanské sdružení Yore - sdružení přátel historie
zkus to zakomponovat někam do hlavičky -ta žlutá použitá v menu mi nějak neladí...zkus tam dát nějakou méně sytou barvu, jako třeba v logu - nepoužívej hr (je to podle mě ošklivé) - nahraď to něčím takovým: border-top: 1px solid black |
||
venca163 Profil |
#6 · Zasláno: 13. 7. 2006, 11:55:33
- přidej hover i na zbytek stránky (nejen do menu)
|
||
bjx Profil * |
#7 · Zasláno: 13. 7. 2006, 12:40:34
Přijde mi to takový fádní, nezáživný.
No, dělal jsem co šlo, potřeboval jsem to hlavně zprovoznit, tak ten design možná ještě upravím (tj. víc grafiky a obrázků) ..ta žlutá použitá v menu mi nějak neladí... Mě se právě kombinace tmavě modré a žluté líbí .. přidej hover i na zbytek stránky To bych rád, ale moc nevím jak na to :( |
||
venca163 Profil |
#8 · Zasláno: 13. 7. 2006, 12:51:02
a:link {color: #ff6600;}
a:visited {color: #ff3300;} a:active {color: red ; text-decoration: none} a:hover { color: #00ff00; text-decoration: none;} něco takovýhleho (zkopíroval sem to odněkad=) si vlož do toho svýho souboru styly.css |
||
DJ Miky Profil |
#9 · Zasláno: 13. 7. 2006, 13:36:48
venca163
správné pořadí je Link, Visited, Hover, Active... bjx Kód: --- <hr> nemůže být v h4, to podrtžení spíš udělej borderem... --- <meta name="author" content="Michal Lačný BJ" /> - v HTML 4.01 se neuzavírají nepárové elementy /> --- </style> - kde je začátek? --- <div id="all"> nemáš ukončený --- na můj vkus moc DIVů... --- na stránce Kontakt - dávej mezeru za dvojtečky (mail, web, tel.), bude se to líp číst (drobnost) --- v sekci Org. struktura - h4 dej mimo odstavec a tomuto nadpisu přiřaď to kotvící id Také bys to mohl celé předělat do XHTML (Trans.), taková práce by to nebyla... Ale jak chceš :-). |
||
venca163 Profil |
#10 · Zasláno: 13. 7. 2006, 13:48:21
správné pořadí je Link, Visited, Hover, Active...
dyť řikam, že jsem to kopíroval=) bjx no vidíš, hover ti funguje, ještě změň tu nepěknou modrou...použij nějakou tmavší, jako třeba v proužku nahoře |
||
bjx Profil * |
#11 · Zasláno: 13. 7. 2006, 14:05:54
--- na můj vkus moc DIVů...
No, na tohle bych se rád zeptal .. když chci, aby web fungoval v IE, FF atd. a používám Matrjošku, tak pro každý div ještě musím udělat obsah toho divu, takže se to hned násobí 2x .. tj. (hlavička+levé menu+obsah+patička)*2=8 .. + vertikální menu přes divy - to už pomalu začíná být zmatek, ale jak to dělat jinak?? Také bys to mohl celé předělat do XHTML Co bych tímhle získal? Spíš bych chtěl použít Javu (pro načítání levého menu) a PHP pro dělání fotogalerií .. |
||
DJ Miky Profil |
#12 · Zasláno: 13. 7. 2006, 14:09:28
bjx
http://klient.plavacek.net/div/ - design jen s jedním DIVem a jedním SPANem... http://ie-brouci.dero.name/box-model.html |
||
bjx Profil * |
#13 · Zasláno: 13. 7. 2006, 14:24:25
No, to je sice pěkné, ale i na broučcích je napsáno, že nejspolehlivější a nejpoužívanější způsob je Matrjoška, a tam se "divu pro div" prostě nevyhneš ..
|
||
Dero Profil |
#14 · Zasláno: 13. 7. 2006, 14:28:03
Ale autor broučků osobně matrjošku v praxi nepoužívá. Zkusil bych si pohledat něco o podmíněných komentářích.
Potom můžeš nastavit zvlášť CSS pro IE a zvlášť pro ostatní prohlížeče. To v 99% případů bude stačit. Zkus to. Ale jinak není na matrjošce vůbec nic špatného, Plaváček bez ní neudělá krok a jak nádherné šablony vytváří. |
||
bjx Profil * |
#15 · Zasláno: 13. 7. 2006, 14:36:17
Zkusil bych si pohledat něco o podmíněných komentářích.
Už jsem o tom něco četl, ale nakonec mi Matrjoška přišla lepší .. Berte to tak, že vy už v tomhle umíte chodit, já sem začátečník, tohle je můj první pokus se stránkama a tenhle web studuju cca měsíc .. |
||
bjx Profil * |
#16 · Zasláno: 13. 7. 2006, 15:36:34
Ještě jedna: změnil jsem v externím stylu parametr hover - odkazy jsou teď tmavě modrou barvou. To by bylo ok, ale u galeriií, kde mám zmenšeninu, která míří na velký obrázek je rámeček pořád v klasické modré, i když je to v podstatě taky odkaz .. co s tím???
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
bjx Profil * |
#17 · Zasláno: 17. 7. 2006, 16:24:44
Líbí se vám to logo?
|
||
RaDeoon Profil * |
#18 · Zasláno: 19. 7. 2006, 13:48:40
Logo je ošklivý a je rozmazaný ... myslím že se nic nestane když to logo bude mít 45kb ale bude kvalitní ... todle je jako kdyby jsi dal celej obrázek do Gaussovského filtru
|
||
Časová prodleva: 6 měsíců
|
|||
Edabmhd Profil |
#19 · Zasláno: 14. 1. 2007, 01:35:28
Zdar lidi!
www.yore.cz jaxi změnilo webmastera a stal jsem se jím zrovna já. Udělal jsem pár změn (předělal do PHP, podtržení nadpisů bez <hr>...) ale jistě ještě něco najdete. Tímto Vás vyzývám a prosím o další kritiku www.yore.cz . btw: vůbec nechápu, proč je v IE pod logem bílý pruh :-( |
||
Railbot Profil |
#20 · Zasláno: 14. 1. 2007, 02:11:35
Edabmhd
Tomu DIVu s logem nastav font-size: 0 |
||
Edabmhd Profil |
#21 · Zasláno: 14. 1. 2007, 02:16:25
Dík. Super!
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0