Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jajjun Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 7. 2006, 21:03:17
Zdravím,
Ohodnoť te mi prosím tento web. Já se v grafice moc nevyznám (grafika co to je?) a tak prosím poraďte a řekněte co bych měl na grafice změnit k lepšímu. Moc díky |
||
tiso Profil |
#2 · Zasláno: 19. 7. 2006, 21:15:10
Tabuľky? Ďakujem, neprosím....
|
||
lopik Profil |
#3 · Zasláno: 19. 7. 2006, 21:18:10
tabulky nie su zle na weboch ale co neplati o tomto. skus ich menej zvyraznovat alebo vobec nemaj zadanu sirku ohranicenia tej danej tabulky.
grafice moc nevyznám sväta pravda |
||
Jay Jay Profil |
#4 · Zasláno: 19. 7. 2006, 21:21:57
Jajjun : Pokud se v grafice nevyznáš, tak to přenechej jiným :) Řekl bych, že by si určitě našel grafika, který má zrovna tuto hru v oblibě.
|
||
Miloš Profil |
#5 · Zasláno: 19. 7. 2006, 21:49:48
Web je sice možná hatlamatlavalidní, ale pro invalidní návštěvníky s Explorerem zcela nepoužitelný, protože se blechopísmenka nedají zvětšit.
|
||
Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 20. 7. 2006, 00:17:57
Jajjun
(1) Jak již zde zmínil kolega Miloš - písmo je strašně mrňavounké. (2) Hru neznám, přesto (nebo právě proto) by mě zajímalo, proč, když najedu ukazovátkem myši na titulní obrázek, objeví se popisek tohoto obrázku obrman? ![]() (3) Na uvedeném obrázku píšeš v pravé části navštivte naše fórum. Logicky bych očekával po klepnutí na obrázek v této části, že se na stránky onoho fóra dostanu. Není tomu tak. Ovšem spíš než umožnění dostat se na fórum po klepnutí na tento obrázek (což by vedlo k velikým zmatkům pro návštěvníka stránky), bych text vyzývající k návštěvě fóra jednoduše odstranil. (4) Zřejmě by webu prospělo i oživení více obrázky či barvami. Avšak možná je to jen můj osobní vkus. |
||
TooFew Profil |
#7 · Zasláno: 20. 7. 2006, 17:08:59
1) Zapracovam bych na menu
2) Je tam podlě mě moc rámečků 3) Nevím, proč je písmo tak malé, když má nastavenou velikost 12 px. V tom stylu se nevyznám. Nesnáším, když někdo používá jenom .xx místo element.xx. 4) V pravém sloupci: Anketa a Reklama. Nejde poznat, že to je nadpisek. Nejdřív mi to připadalo jako nějaký zbloudilý odkaz.. |
||
Miloš Profil |
#8 · Zasláno: 20. 7. 2006, 17:34:26
TooFew
Nesnáším, když někdo používá jenom .xx místo element.xx Nesnáším rýži nasladko. .xx je pravidlo pro všechny elementy, které mají class="xx" zatímco element.xx je pravidlo jen a pouze pro <element class="xx"> |
||
Jajjun Profil |
#9 · Zasláno: 20. 7. 2006, 19:44:01
No díky panové vezmu si k srdci a zapracuji na tom.
|
||
RaDeoon Profil * |
#10 · Zasláno: 20. 7. 2006, 21:14:59
malé písmo, takové pozadí je všude... jinak neutrální ani hezký ani pěkný... prostš ujde to :)
|
||
Mistr Profil |
#11 · Zasláno: 21. 7. 2006, 01:00:36
Miloš
Nesnáším rýži nasladko. Ta je ale moc dobrá. :-) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0