Autor Zpráva
Skogen
Profil *
Jen tak čistě z despektu, pokud zrovna budete mít náladu, koukněte na http://www.koupaliste-rokycany.wz.cz a nebuďte moc přísní ;o))
Gekon
Profil
Předivováno, přetabulkováno, příliš velké písmo, barvy by mohly být více sladěné. A co znamená tohle?
<?php 

header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");
?>
koudi
Profil
Přece kód posílající hlavičky, aby prohlížeč věděl co s tim :). A to, že se neparsuje, přece vůbec nevadí :)
Mistr
Profil
(1) Na konci věty na titulní stránce (pojednávající o počtu návštěvníků) bych udělal tečku. Již proto, že začíná velkým písmenem.
(2) Stránka Úvod obsahuje strašnou spoustu textu. Tohle Ti nikdo nebude číst. Zkus to něčím oživit (menší nadpisy, obrázky...). Tohle je strašně nepřehledné.
(3) Proč máš za slovem "zde" čárku: Pokusím se tedy zveřejnit vše podstatné zde, a to z důvěryhodných zdrojů i ze své osobní zkušenosti.?
(4) Oceňuji klikací logo. Jen bych ho směroval na stránku Úvod, nikoliv na tu úplně vstupní.
(5) Zauvažoval bych nad možností udělat z horní řady textu odkazy na jednotlivé části Tvého webu.

Upřemně řečeno, původně jsem se domníval, že to tak je.

A jen tak mezi námi, zařadil bych více fotografií s holkami. Na co jiného chceš lidi na koupaliště nalákat? A holky přece, ty máme nejkrásnější na světě! :-)
Gekon
Profil
koudi
Je to možné, já s PHP nedělám:)
klokyn
Profil
- tlačítkový vzhľad použitý v menu už nie je moderný
- chýba nadpis h1
- kvalita písma v logu je slabá
- odkazy v menu sa dávajú do odrážiek a nie do h3
- prečo je medzi odstavcami vsúvané <br>?
- atď

Design 25%

Mistr
OT: Omyl! Je všeobecne známe že najkrašie dievčatá máme na Slovensku ;)
Mistr
Profil
klokyn
OT: Omyl! Je všeobecne známe že najkrašie dievčatá máme na Slovensku ;)
:-) Já čekal, kdo s tím přijde...
Skogen
Profil *
-na to co je a není moderní naprosto prdím.
-chybějící "h1" není pravdou, vyskytuje se jednou v indexu.
-kvalita písma, beru, bude se to pilovat.
-nevím, jaký je nyní úzus s uzavíráním odkazů do tagů, já většinou experimentuju a co funguje a je validní (s výjimkou reklamy wz a produktů bluebard), s tím jsem spokojený.
- <br> je tam proto, protože bez <br> by to pravděpodobně vypadalo jinak. Je možné, že mi někde uniklo přebytečné <br>, to se může stát.
-atd.. Přesto dík za názor.

Design - tos neviděl ty předcházející výtvory! ;o))

ad) holky - slovenky taky můžu ;o)
habendorf
Profil
klokyn: Souhlas, vy máte najkrašie dievčatá a my zas nejkrásnější holky.
Mistr
Profil
habendorf
:-)
klokyn
Profil
Skogen
- na to co je a není moderní naprosto prdím.
A ty nechceš aby sa tvoje stránky páčili dnešným užívateľom?

- chybějící "h1" není pravdou, vyskytuje se jednou v indexu.
Áno vyskytuje sa na vstupnej zbytočnej stránke. H1 má slušné zastúpenie v SEO optimalizácii, takže tebe asi nezáleží ani na tom, aby na tvoj web chodili ľudia z vyhľadávačov. :)

- nevím, jaký je nyní úzus s uzavíráním odkazů do tagů, já většinou experimentuju a co funguje a je validní (s výjimkou reklamy wz a produktů bluebard), s tím jsem spokojený.
Ten úzus sa volá sémantika a je tak trochu dôležitá...

<br> je tam proto, protože bez <br> by to pravděpodobně vypadalo jinak. Je možné, že mi někde uniklo přebytečné <br>, to se může stát.
Aby niečo vyzeralo tak ako má, sa v tomto prípade používa CSS. Použitie <br> je zbytočné.

habendorf
No, hlavné je to, že ich vôbec máme ;-)
Skogen
Profil *
Klokyne, fajn. Je to tvůj názor, já jsem tě o něj požádal, tys mi ho řekl. Mluvit za ostatní nemoderní uživatele je ovšem podle mého tak trochu troufalé. Móda je záležitostí vkusu, není to žádná premisa.

O SEO optimalizaci vím. Jako samouk se nevyhnu chybám, měl jsem za to, že <h1> se může vyskytovat pouze jednou na celém webu, zdá se, že má být jednou na jedné stránce.

Sémantika je celkem v pohodě. Existuje W3C. Já v užití jiných tagů pro odkazy, než jsou ty na odrážky, vůbec žádný zásadní problém nevidím. Stejné platí i pro <br>. Ani XHTML se <br /> nevzdává, když už existuje standardní tag umožňující některou věc, standardně podporovanou prohlížeči, proč ho proboha nevyužít? Jen kvůli posedlostí CSS?

Maj sa, servus ;o)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.