Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
st657 Profil |
#1 · Zasláno: 2. 8. 2006, 19:48:09
Zaujímalo by ma, ako vyzerá moja stránka z pohľadu návštevníkov. Mohol by sa tam niekto pozrieť?
Jej adresa jewww.csm.host.sk Dakujem veľmi pekne !!! |
||
iru Profil |
#2 · Zasláno: 2. 8. 2006, 19:59:28
Je to dost prázdné, žádná grafika, chtělo by to oživit.
|
||
swetko Profil |
#3 · Zasláno: 2. 8. 2006, 20:10:37
zaujimave ze v castiach info o hre a download je problem z diakritikou(nie je def. znakova sada)
ale v ostatnich jeto v poriadku (opera) |
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 8. 2006, 21:27:57
graficky sa mi to moc nepaci - ta zlta mi tam nesedi, č,ľ -problem zobrazovania (firefox)
|
||
klokyn Profil |
#5 · Zasláno: 2. 8. 2006, 21:59:54
- pri vypnutých obrázkoch zmizne menu aj nadpis stránky
- menu sa dá prerobiť do CSS, nemusí byť riešené cez JS - animačný favicon je trochu rušivý - Nastaviť túto stránku ako domovskú (platí len pre IE) - kto by len nastavoval túto stránku ako domovskú ;-) - logo by malo byť klikacie - na stránke chýba h1 (to je pre SEO dosť dôležité) - štýli by bolo lepšie zapisovať externe - Vitajte na stejto stránke - to by sa skôr hodilo do nadpisu - text patrí do odstavcov <p> - narátal som 20 <br> po sebe - to asi nie je veľmi rozumné - atď, atď, atď... S pohľadu návštevníka považujem stránku za veľmi nevýraznú, suchú a nezladenú. Design: 20% |
||
derFeuer Profil * |
#6 · Zasláno: 2. 8. 2006, 22:01:22
"Platí jen pro IE" a "pouze pokud je povolený javascript" mi nesedí. Měl by si se zabívat více optimalizací pro více prohlížečů, a také vyřešit nějak ten java script. Přinejmenším přidat návod po zapnutí. Jinak více validity. A ještě abych nezapoměl - nekteré obrázky se ti nezobrazují. Jinak příjemný web :). JDe vidět že zrovinka ametér nejsi - použití CSS a JS. Když přidáš trochu více grafiky a validitu. Bude tvůj web jistě hodnotnější.
|
||
st657 Profil |
#7 · Zasláno: 3. 8. 2006, 10:23:39
Dakujem vám všetkým za názory a pokúsim sa na stránke popracovať a z väčšej časti ju prerobiť hlavne po grafickej stránke.
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0