Autor Zpráva
curo
Profil *
Co si myslite o stranke http://www.penziongena.sk . Zaujimalo by ma hlavne ako to vyzera v roznych prehliadacoch. Ja mam nainstalovany iba firefox a ie6. nemecka a polska verzia este nieje hotova. dakujem za vsetky postrehy.
Martin Kuželka
Profil
U nepárových značek je lepší (kvůli zpětné kompatibilitě) před /> dělat mezeru.

Jinak pěkné dílo :-)
Fred
Profil
Moc pěkně udělaný. Drobný dotaz, mě se sice většinou nedaří napsat jedinou větu gramaticky správně bez chyb, ale nepíše se náhodou slovensky ceník s jedním n ?
habendorf
Profil
Na Mozille 1.7 taky v pohodě.
Až to budu takhle umět taky, budu si pískat :o)
Martin Kuželka
Profil
Fred: slovensky je to opravdu cenník :-)
Fred
Profil
IE5,5 , IE5 , K-meleon 0.7 , IE6 , Firefox 0.93 , Mozilla 1.7.2 , Netscape 7.0 , Netscape 7.2 OK
Opera 7.23 , Opera 7.5 , Opera 5 problém s navigačním menu není inline
IE4 kupodivu pouze stejný problém jako v Opeře , tak to klobouk dolů
Amaya 8.4 kupodivu pouze stejný problém jako v Opeře , a trochu rozhozen layout , ale je to čitelné a použitelné, tak to klobouk dolů. Stejně je to browser dobrý jedině k testování
Netscape 4 - jediný v čem to nešlo, ale tam nejde nikdy nic
lynx , OffByOne v rámci možností těchto prohlížečů v pohodě

No myslím,že tohle pojede všude. Asi bych si být na Vašem místě stáhnul tu Operu, protože to jediné je asi potřeba dořešit. Menu není v liště a je částečně skryto pod divem content-extend, což je blbé.
Fred
Profil
To Martin Kuželka: to bysme mohli taky v češtině zavést, bylo by mi to tak nějak přirozenější. Stejně jsem nejspíš částečný dyslektik, o své dysgrafii vím jistě :-)
Martin Kuželka
Profil
Fred: proč testovat v Amaye? Vždyť ji nikdo nepoužívá. Amaya je IMHO jenom ukázka podpory standardů včetně např. MathML.
Martin Kuželka
Profil
Fred: Já žádnou dysgrafii nepozoruju :-)) (ty písmenka vypadají u všech stejně).
Fred
Profil
Martin Kuželka 1: Amaya je fakt úchylka, ale na druhou stranu, co funguje v ní funguje snad všude
Martin Kuželka 2: LOL :-))
curo
Profil
fred: diky za podrobnu analyzu. s tou operou to budem musiet nejako vyriesit. vyzera to tak ako keby nepodporovala css vlastnost elementu li display: inline
Fred
Profil
To nebude ono, když si v EditCSS extension umáznu z toho stylu (nejdřív celej tiskovej) vlastnost float: left; pro prvek #navigation-menu li , tak se to zobrazí přesně stejně jako v Opeře, problém bude tam. Jenže bohužel jenom hádám
Juraj
Profil *
Neviem ci je to tak myslene, ale tam, kde su tie vlajocky sa mi ukazuje iba seda plocha zabera cca 2/3 plochy prehliadaca, cakal som este ci sa nenacita nejake logo, ale nic... Zostatok je v pohode (mozilla 1.6)
Juraj
Profil *
Tak sorry, mam pomale pripojenie (GPRS), stranku som nechal otvorenu, asi po 5 min. mi tam to logo nabehlo, medzitym som stahoval aj postu..
curo
Profil
Jasne , trosku som sa sekol. Pri elemente li nepouzivam display, ale float. Takze som to zmenil na display: inline, mozno ze to pomohlo aj opere.

Mozno ze to chybne zobrazenie v opere je nakoniec aj spravne, lebo som pouzival float s nenastavenym width, ktory je pri objekte s nastavenou vlastnostou float povinny (aspon myslim :-)
Martin Kuželka
Profil
To curo: vlastnost width není nutné nastavovat při použití vlastnosti float. Width se IMHO musí nastavovat jen u absolutního pozicování.
curo
Profil
S tym "povinny" som to prehnal, ale vychadzal som z pixyho clanku o prvkoch s vlastnostou float.

"Nejčastější implementací je, že automatická šířka se použije u plovoucích prvků, které mají display:inline; zatímco u prvků s display:block musí být šířka explicitně určena, jinak si plaváček zabere celou dostupnou šířku (a nezbude tak místo, aby byl obtékán). "

Cely clanok na http://www.pixy.cz/blog/2003_12_archiv.html#1071056082
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.