Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hetleke Profil |
#1 · Zasláno: 15. 2. 2005, 11:52:08
Ahoj vsetci, mam jednu dilemu a potreboval by som poradit od odbornikov.
Aky vzhlad pouzit na web, ktory bude obsahovat viac vyrobkov od roznych dodavatelov, tak aby na kazdej strane sa dalo odskocit na ineho dodavatela a hlavne aby to bolo prehladne? Rozmyslal som nad ramcami, co by bolo najjednoduchsie riesenie, ale nie je to prave orechove. Ak by mal niekto nejaky napad, rad si necham poradit. |
||
Elis Profil |
#2 · Zasláno: 15. 2. 2005, 14:34:53
PHP?
|
||
Glacier Profil |
#3 · Zasláno: 15. 2. 2005, 21:52:29
Jestli jsem to pochopil správně (čímž si nejsem vůbec jistý) tak by neměl být problém s PHP jak psala Elis.
|
||
hetleke Profil |
#4 · Zasláno: 16. 2. 2005, 06:16:58
Zrejme som to dobre nevysvetlil, ale podstate je v tom, ze tam bude cca 10vyrobcov a kazdy bude mat 50vyrobkov, ktore mozno rozdelit do 5 kategorii. Kazdy vyrobca ma svoje kategorie. Ide mi hlavne o vzhlad, ako to cele zjednodusit.
|
||
mgiel Profil |
#5 · Zasláno: 16. 2. 2005, 11:14:33
barvy .. .pro kazdy vyrobek bych dal jednu barvu (neco co by se k tomu mohlo hodit).Pokud to chces pestre muzes pouzit takovy ty duhovy barvicky ...pokud do nejakeho stylu ,pouzil bych odstiny modre (pro příklad) s polu s další druhou barvou atd.
nejlépe přiřadit obrázek,text a jeste barvu -clovek se hned orientuje. |
||
mik Profil |
#6 · Zasláno: 16. 2. 2005, 17:32:06
Muzes pouzit jeden listbox a par radek Javascriptu. Pokud jde o seznam výrobců.
Pripadne neco jako TreeMenu atd.. koukni se na nejakej el. obchod! Nesouhlasim s nazorem na barvy (mgiel) pokud jsem to spravne pochopil tak budes mit cca 10*50 = 500 vyrobku, myslim ze 500 barev by se tezko pamatovalo a o praci nemluvim. |
||
hetleke Profil |
#7 · Zasláno: 16. 2. 2005, 18:02:23
mgiel:
S farbami by to bolo asi prehnane. Malo by to byt farebne triezve jedna sa o firemny web. Ta modra s odtienmi je vzdy dobra :))) mik To tree menu nie je zly napad. |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0