Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
septyk Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 8. 2006, 11:56:28
http://www.taxcrew.net
Zdravim,jde o první poku,hodně věcí je tam ochcaný animacema,guestbook taky neni můj (ale v připravovaný nový verzi stránek už mám vlastní pomocí XML)....jen by mi moh někdo poradit jak na ty galerie,dalo mi to práci rozmístit ručně jednotlyvý obrázky a udělat z nich MC a pak je každej zvlášť nalinkovat a zadat velikosti oken...Jestli někdo ví o elegantnějším řešení a aby to fungovalo tak jak to funguje teď,budu moc rád když mi napíše na septyk@atlas.cz :-) Díky moc.. A taky dík za kritiku :-) |
||
Gekon Profil |
#2 · Zasláno: 22. 8. 2006, 12:03:53
Zvuk na stránce? Fuj! Aspoň že ho můžeš vypnout. Ve Flashi nedělám, nemám ho rád, ale vypadá to pěkně. Přístupnost nulová.
|
||
yenna Profil |
#3 · Zasláno: 22. 8. 2006, 12:29:44 · Upravil/a: yenna
no...s tema galeriema jsem mela taky problemy
mozna lepsi, nez delat z kazde miniatury MC, by bylo pridat nad kazdou z nich stejny MC-button...neviditelne tlacitko (ctverec velky jako miniatura, muze mit treba nejakou barvu s alpha 50% a pri OVER alpha 0%=stejny efekt jak mas ted ) a link na vetsi obrazek psat na to neviditelne tlacitko...aspon tak jsem to u jedne CD prezentace delala ja...furt lepsi nez delat MC z kazdeho maleho obrazku.... nebo pro galerii zkusit nejakou komponentu... jo jeste k scrolovatkum..pod tim magnetakem nejsou vubec videt, clovek to pak musi hledat...mozna je dat vys.... |
||
WanTo Profil |
#4 · Zasláno: 22. 8. 2006, 12:55:41
Hudba (spíš hluk) na stránkách, odcházím. Navíc se to příšerně zasekává (možná to bude tím, že právě kompiluji MySQL :-) ).
|
||
TooFew Profil |
#5 · Zasláno: 22. 8. 2006, 15:15:21
Nemám Flash, takze jsem se podíval na černou prázdnou stránku. Pokud jde o zvuk na stránkách...... FUJ!
|
||
nonewood Profil |
#6 · Zasláno: 22. 8. 2006, 19:20:36
Gekon
Zvuk na stránce? Fuj! Cílová skupina, pro které je stránka nejspíš určena, ho uvítá. Patří to bezesporu k obsahu. septyk Těžko se na tom něco hodnotí, možná bych změnil (a zarazilo mne to), pokud kliknu např. na walls, tak se otevře prázdná stránka, jen nahoře jsou ty odkazy - podsekce, zdá se mi to divné, dej tam alespoň text typu: zde máme omalovánky na zdi od Ferdy, Mařenky a Dejva ...CHECK IT OUT ( :-) ) Mimochodem: moc se mi nelíbí pomalované okna u vlaků, ale panely okolo hřiště na sídlišti? prosím sprejeři, už to konečně všechno zabravěte, ať se na ten samej beton nemusím dívat... thx :-) ...CHECK IT OUT :-D |
||
nonewood Profil |
#7 · Zasláno: 22. 8. 2006, 19:23:26
septyk
Ještě na jednu věc jsem zapomněl! Zvýraznil bych nějak v novinkách datum :-) (Listopad 3100), přijde mi to jako souvislý text a stěží se to čte. |
||
septyk Profil * |
#8 · Zasláno: 22. 8. 2006, 22:13:04
Takže trapas koukám :-D
(hudbu si já nevymysel,dělám ten web pro někoho jinýho) No,každopádně se to komplet předělává včetně grafiky...a prostě všeho :o)... Jo a díky za radu....adios.. Vlastně ne adios,určitě eště budu otravovat :o) |
||
rave Profil * |
#9 · Zasláno: 23. 8. 2006, 01:11:31
me se moc nelibi ten font a ta nevyraznost textu v novinkach.. taky se mi moc nelibi ten scroll up/down kdybych necet tenhle topic nevism bych si toho
nebylo by spatny rozdelit kazdou novinku na novou stranku protoze ta mala oblast textu je tak pro jednu novinku a mezi novnikami udelat nakou rychlou navigaci traba podle data pridani |
||
loleq Profil * |
#10 · Zasláno: 24. 8. 2006, 17:48:00
no a jak se vubec takova stranka udela? pomoci nejakyho programu? je to slozity ? jakyho programu ? :))
|
||
jaaa Profil * |
#11 · Zasláno: 25. 8. 2006, 01:18:40
a mě se to zas moc libi až an to že je to docela mrňavý . hudba je ok k tomu obsahuje . aspon to není tak tuctový jako ostatní weby
fakt hafo líbí |
||
house Profil |
#12 · Zasláno: 25. 8. 2006, 12:17:44
souhlasím s jaaa
jen do menu bych přidala žlutej hover, aby si byl člověj fakt jistej, na co kliká |
||
Časová prodleva: 5 měsíců
|
|||
mar Profil * |
#13 · Zasláno: 17. 1. 2007, 12:13:02
servis laeku jak se mes ja dobre furt taguju a delam qrerafky
|
||
mar Profil * |
#14 · Zasláno: 17. 1. 2007, 12:13:56
servis laeku jak se mes ja dobre furt taguju a delam qrerafky
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0