Autor Zpráva
Fnesveda
Profil
Prosím ohodnoťte terciegymstr.wz.cz/kvarta
Inpocasi
Profil
Příliš se mi nelíbí to logo.
WanTo
Profil
Nic tam není.
Fnesveda
Profil
WanTo
Potřebuju zhodnotit design. Něco tam bude, až začne školní rok a budu vědět informace.
ato3
Profil
Fnesveda
Mám pocit, že zrovna nedávno jsem tady podobný design někde viděl. Jen malinko jiné barvy a jiný(lepší) hover v menu.
stránky vycentruj pokud možno
ten hover v menu je opravdu divný.. text moc odskakuje.. nech tam ten čtvereček jako u seznamu
na pravo to vypadá, že ti nevchází to ohraničení kolem jednotlivých sekcí
nevím jestli je tohle to pravé, ale spíš bych obsah rozložil do více stránek
ve fotogalerii ti přesahuje obsah přes pozadí
u seznamů žáků i učitelů ti nevychází pozadí.. stačilo by přidat padding v CSS
jinak seznam nepatří do tabulky, ale do <ul>, <menu> atd... - ty tabulky tam jsou zbytečné
...celkově se vyznat v kodu je opravdu těžké, ještě na sobě pracuj a přečti si toho více na jakpsatweb.cz, kdyz tam uvadis odkaz
petr6
Profil
Modra jmena u ucitelu vypadji uplne stejne jako u zaku, ackoliv to nejsou odkazy
Anketa zarovnana na stred pusobi divne (alespon na mne)
petr6
Profil
Jo a jeste neco. Proc mas na tom obrazku nahore napsano kvarta.wz.cz, kdyz je to zrejme uplne jina stranka?
Fnesveda
Profil
Petr6
Protože ten hosting byl ještě volný, kdyz jsem ty stránky zacal dělat, a nezaregistroval jsem si to, protože tam musíš do týdne něco dát a já bych to do týdne nestihl.

ato3
2. Vždyť jsou vycentrované. Nebo jak to myslíš?
3. Čtvereček zůstane, ale modrý.
4. Mě se to zobrazuje dobře.
5. Jak do více stránek?
6. Já to mám dobře, nepřesahuje to. Co máš za prohlížeč?
7. Mě se to zobrazuje dobře.
8. Potřebuju, aby bylo víc sloupců
9. Kód je divnej, protože je poskládanej z více souborů přes PHP. Já jsem rád, že mi to funguje. A taky se nehrabu ve zdrojácích windows, protože to jako běžnej uživatel nepotřebuju
Venca
Profil
podle mě anketa na třídních stránkách nemá co dělat. alespoň ne na téma: jak se vám líbí tento web
ato3
Profil
Fnesveda
... myslim, že na ten hosting je jedno co nahraješ, ale hlavně něco... takže jsis to mohl klidne zaregistrovat ;-)

2. Ano, jsou, ale pouze v IE.... v Mozille ani Opeře nejsou vycentrované
4. koukal jsem v IE a je to stejné jako v Mozille, takze to tak asi být má, ale v Opeře ti pravý sloupec stejne nevychazi.. "Log in" už je pryž z bílého pozadí i s rámečkem
5. uz chapu jak to mas rozlozene v php, ale slo by to udelat tak aby se v kodu zobrazovala vzdy jen ta aktivni strana. V kodu jde najit i vse ostatni a to uz tam je zbytecne.. php by to ukazalo a zase skovalo ;-) *
6. v IE je to správně jak má být, ale v Mozille to přesahuje
7. v Mozille ani Opeře se to nezobrazuje tak jak nejspíš má(zobrazuje se to tak jen v IE)
8. Tak tam tabulku muzes nechat treba, ale jeste pred <li> vloz <ul> atd. a kdyz to nastylujes v CSS, tak nebudes potrebovat ani tabulku
9. ale ja nejsem asi bezny uzivatel a tak se cas od casu ve zdrojacich stranek hrabu.. :-) .. zdrojakum operacniho systemu bych nerozumel

*a to tvoje php: být tebou to předělám.. protože je sice hezké, že odkazy na stránky odesíláš přes $_POST, ale kdybys to poslal přes $_GET, tak se ti to zobrazi v adrese stranky a bude fungovat odkaz na jednotlive stranky, ted mohu odkazovat treba na stranku kde je seznam žáků, ale vždycky mě to hodí na úvodní stranu... a tohle co tam máš ty by šlo udělat lehce v HTML.. nejsem profik na PHP, ale tohle doufam chapu dobre

bejt tebou v prvni rade prizpusobim stranku vsem prohlizecum
Fnesveda
Profil
Nemám Mozillu ani Operu. Kde bych je sehnal?
petr6
Profil
Protože ten hosting byl ještě volný, kdyz jsem ty stránky zacal dělat, a nezaregistroval jsem si to, protože tam musíš do týdne něco dát a já bych to do týdne nestihl.
Tohle je lacina vymluva. Tehdy byl mozna volny, ale TED neni, a tvoje navstevniky to bude mast.

Btw. to byl takovy problem tam do toho tydne neco dat?

3. Čtvereček zůstane, ale modrý.
Ve FF nezustane.

4. Mě se to zobrazuje dobře.
7. Mě se to zobrazuje dobře.

Zkus si u sebe udelat poradek

Nemám Mozillu ani Operu. Kde bych je sehnal?
http://firefox.czilla.cz/stahnout/
ato3
Profil
Tady je Opera pokud máš zájem.. vyber si tam odkaz podle toho jaky operační systém používáš..(stačilo zadat do Google: Opera;-))
http://www.operacesky.net/stazeni-a-instalace-opery.php

..ale myslím, že Mozilla ti pro začátek bude stačit
Fnesveda
Profil
uz to mam, dik, byl jsem trochu mimo tak jsem si dal studenou sprchu a zkusil jsem mozilla.com a opera.com.

Petr6
Na začátku školního roku mi administrator skolnich stranek udela subdomenu a tam to bude.
3. Čtvereček zůstane, ale modrý.
Ve FF nezustane.

Myslel jsem to tak, že to udělám, aby byl modrý.
Fnesveda
Profil
A jak udělat ve FF a Opeře zarovnání na střed?
Jan Tvrdík
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/priklady/css-position-center.html
Fnesveda
Profil
A co s tim přetýkajícím obsahem?
Fnesveda
Profil
Opraveno
ato3
Profil
Fnesveda
Tak ještě bych poupravil menu, aby ten text zůstával při hoveru na místě. Jinak menu už OK.
A být tebou opravdu vyhodím to php, nebo tam dej to GET.. že jsi tam připsal do odkazu "foto" nic nemeni na tom, ze kdyz stranku hodis do jineho okna, tak te to vzdy pošle na index. Tohle pozměň a už by to bylo celkem v pohode.
Fnesveda
Profil
Já jsem do odkazu dal foto, protože mi to v opeře nefungovalo.
A já tam nic přes get ani post neposílám, viz jakpsatweb.cz\javascript\priklady\skryvane_zalozky.htm
ato3
Profil
Fnesveda
aha, tak ja myslel, že jsi říkal něco o php, z toho jsem usoudil, že to má být php:-) no, ale stejne je to co tam máš k ničemu podle mě.. jak píše Yuhů... jedna z funkcí je matení čtenáře.. opravdu jednodušší by bylo to rozložit do více stran.. už se opakuji a balím to. ahoj
house
Profil
stránka je pěkná, jen to chce ještě trošičku zapracovat, aby o bylo super.

k tomu "logu" - nic tam není, ta stránka vypadá mrtvě, mohlo by to působit veseleji:). a adresu stránky tam fakt mít nemusíš, proč tam nedáš jen "Kvarta" - nějakým vhodným písmem, přidej aspoň obrázek nebo něco, co má souvislost s vaší třídou.

ta modrá, kterou používáš v písmu je moc světlá, zkus to ztlumit.

anketu dej pryč a po prázdninách se zeptej ve třídě, jak se jim to líbí

to terciegymstr je docela divoký, ale snad si to všichni zapamatují:)
Jan Tvrdík
Profil
Možná by se dalo ještě zapracovat na validnosti
house
Profil
Jan Tvrdík

mno tak to fakt může počkat, nestresuj lidi :-D
Fnesveda
Profil
house
1. Snažím se:)
2. Dobře, udělám to
3. viz 2.
4. Anketa tam je proto, abych se ukázal, že to umím. Ve třídě jsou lidi, co když neuvidí, neuvěří. A navíc mi to vylepší známku z IVT:)
5. Budu mít asi kvarta.gymnazium-strakonice.cz
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0