Autor Zpráva
Zbynek
Profil *
Dělam nový forum, líbí? (zatim je designovaná jen následující sránka, ostatní jsou jen narychlo udelaný ale samozřejmě budu předělvat :) ):

http://ngforum.kvalitne.cz/topic.php?id=10&predmet=Podoba&tema=Testov% E1n%ED%20f%F3ra

INDEX fora:
http://ngforum.kvalitne.cz
Nox_lbc
Profil
1) ty barvy nejdou moc vhodně zvolené, sice jsou všechny odstíny modrozelené, ale také old-school s nádechem moře ;-)
2) moc tomu nepřispívá to černé pozadí, které by u fór (divný název) nemusel být a moc to kontrastuje s 1)
3) taky mi jen tak od pohledu vadí přilepené písmo k levému okraji u příspěvku
4) citace taky není odsazená a vícenásobné citace bych taky odsazoval ...
5) kód uričtě není konečný, chybí Doctype, tagy FONT apod. ... minulost ...

to jsou moje první dojmy ;-)
AlešD
Profil
Čeština, v Opeře jsem se musel natvrdo přepínat do windows-1250, ale chyba může být i mě.
Barvičky - jenom mě napadá, proč všechny fóra, co znám, jsou do zelena.

Celkový dojem: není to špatný.

Nox_lbc:
ad1 souhlas
ad2 souhlas
ad3 souhlas
ad4 souhlas
ad5 Doctype je v HTML nepovinný, tag FONT v transitional být může, současnost
Nox_lbc
Profil
AlešD:
Díky, že souhlasíš ..
"ad5 Doctype je v HTML nepovinný, tag FONT v transitional být může, současnost"

To je sice pravda, nicméně dělat v dnešní době kód jinak něž v XHTML1.0 je nesmysl ...
Casero
Profil
Zbynek
hmm..nějak se mi to vubec nelíbí, takový voničem...prostě takový kostrbatý
Zbynek
Profil *
Čeština, v Opeře jsem se musel natvrdo přepínat do windows-1250, ale chyba může být i mě.
Barvičky - jenom mě napadá, proč všechny fóra, co znám, jsou do zelena.

Neni chyba u tebe, je chyba u mě, ale nevim jak to vyřešit... (nikomu to v opeře nejede, psalo mě asi 10 lidí)
AlešD
Profil
Máš tam:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html"; charset="windows-1250">

a správně má být:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />

Uvozovky.

Nox_lbc:
To je sice pravda, nicméně dělat v dnešní době kód jinak něž v XHTML1.0 je nesmysl ...

<no flame> A proč?</no flame>

Chci tím jenom říct, že pokud tam nemá doctype, je to HTML (bez toho X) a je to víceméně v pořádku.
Gekon
Profil
Nox_lbc
To je sice pravda, nicméně dělat v dnešní době kód jinak něž v XHTML1.0 je nesmysl ...

Na to jsi přišel kde?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Zbynka:
Nauč se více z CSS, zvětši padding, slaď odstíny barev, dodej vzhledu nějaký nápad.

Reaguji na Nox_lbc:
Naopak. Dělat v dnešní době kód v XHTML je nesmysl. Zmíněný element <font> stejně zrušen nebyl. A <!doctype> je podobně zbytečný u HTML dokumentů i u XHTML dokumentů (v těch o trošku víc). Chceš-li klást odpor, založ nové vlákno.

Reaguji na AlešeD:
Ve „správně má být“ ti na konci přebývá lomítko :-)
Zbynek
Profil *
Díky za kritiku, dam to do pořádku, jen nevim jak se v css odsazuje, něco naznačil chamurappi. Když jsem to zkoušel přes position: relative; a left: 10 px (příkad) tak to na druhý straně dělalo strašnej bordel...
AlešD
Profil
Reaguji na Chamurappiho:

jejda, odněkud jsem to pastnul, a nezkontroloval, díky!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.