Autor Zpráva
Jirin
Zdravím, můžete prosím zhodnotit portál: www.bigmobil.cz - spíše po programátorské, případně obsahové stránce? Kódování a grafika je dílem plaváčka... Myslim kodovani kostry, to co je v clanku je dilem FCKeditoru - bohuzel ne prilis cisty kod:-)
Inpocasi
Celkově na mně ten web působí neuceleným dojmem. Podobně řešený je i tento web (taky dva postranní slupce a spousta reklam): http://www.e-pocasi.cz/ ,ale ten na mně působí sladěně a uspořádaně.
Casero
dost malích chybiček, chtělo by to doladit, barvy sou docela OK
Jirin
Díky za názory

Inpocasi
jak myslíš nuceleným dojmem... moc nerozumím

Casero
Muzes nejake chybicky vypsat, pls, diky:-)
Inpocasi
Tak neuspořádaně (možná je to tím že je tam noc bílí), ale to nech být. Celkově je to pěknej moderní web. 6/10
klokyn
Obsahovo to môže byť časom veľmi dobrý web. Recenzií je tam zatiaľ minimum a sú dosť krátke aj keď stručné. Ale keby som si išiel kupovať mobil, takmer nič by som sa o ňom nedozvedel. Dúfam, že sa to časom dobre rozbehne ;-)

Design: 80% (Ďalšia pekná Plaváčková práca)
Jirin
klokyn
zatim tam zadne recenze nejsou, nemame jeste testovaci mobily - to co tam je jsou zatim predstavene mobily a o nich se vice dozvedet neda:-)
klokyn
Jirin
Tak sa potom ospravedlňujem :) Ale keď tam budú, tak sa ešte ozvem. Prednedávnom som kupoval telefón a prečítal som nespočetne veľa recenzií, tak sa teraz normálne považujem za odborníka na recencie o mobiloch ;-D
Jirin
klokyn
recenze snad taky budu, jak bude vyssi navstevnost a par kontaktu

OT: jestli se povazujes za odbornika, rad te prijmu mezi redaktory;)
klokyn
Jirin
K OT: Ďakujem za ponuku, ale čas by mi to nedovolil a spomedzi odborníkov som na tom poslednom mieste - určite sa nájdu lepší :). Celkom pekne by som sa však vedel rozpísať napríklad o Nokii 6280 ;-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0