Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Morelo Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 9. 2006, 14:57:17
zdravim, prosim konstruktivni kritiku vzhledu stranky http://www.ibot.koukej.net, ktery vzhled si myslite ze je nejlepsi? bot jestenema velkou slovni zasobu takze se nedivte kdyz na vsecko neodpovi..
|
||
Casero Profil |
#2 · Zasláno: 3. 9. 2006, 15:00:58 · Upravil/a: Casero
|
||
Casero Profil |
#3 · Zasláno: 3. 9. 2006, 15:03:49
Morelo
trošku si tam poupravuj chyby třeba čárka ,který... ale vubec sem si nepokecal, krom ahoj...:-D |
||
Morelo Profil * |
#4 · Zasláno: 3. 9. 2006, 15:22:20
Casero
ok, dik, zatim umi jen cca 850 odpovedi,.. :) |
||
Casero Profil |
#5 · Zasláno: 3. 9. 2006, 15:35:37
Morelo
tak mě odpověděl 2x..ale fakt sem musle hledat věty typu jak se máš, ahoj..nic víc neuměl |
||
Morelo Profil * |
#6 · Zasláno: 3. 9. 2006, 15:42:55
Casero
no kazdopadne kdyz napsal ze to neumi, tak se mi ta veta zaloguje a ja na ni muzu dopsat odpoved(i), takze asi tak.. :) |
||
Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 3. 9. 2006, 16:10:29
Stránku nelze zobrazit
Požadovaná stránka není dočasně k dispozici. Webový server má pravděpodobně technické potíže nebo je třeba změnit nastavení prohlížeče. ---------------------------------------------------------------------- ---------- Vyzkoušejte následující možnosti řešení: Klepněte na tlačítko Aktualizovat nebo akci opakujte později. Jestliže jste adresu stránky zadali na panelu Adresa ručně, zkontrolujte, zda je zadána správně. Chcete-li zkontrolovat nastavení připojení, klepněte v nabídce Nástroje na příkaz Možnosti sítě Internet. Na kartě Připojení klepněte na tlačítko Nastavení. Hodnoty nastavení by měly být shodné s hodnotami, které vám poskytl správce místní sítě LAN nebo poskytovatel služeb sítě Internet. Pokud správce sítě tuto funkci povolil, systém Microsoft Windows může prohledat síť a automaticky zjistit nastavení připojení k síti. Jestliže chcete, aby systém Windows zkusil nastavení zjistit, klepněte na tlačítko Zjistit síťové nastavení. Některé servery vyžadují zabezpečení 128bitovým šifrováním. Informace o nainstalovaném zabezpečení získáte klepnutím na příkaz O aplikaci Internet Explorer v nabídce Nápověda. Jestliže se pokoušíte připojit na zabezpečený server, zkontrolujte, zda tuto akci nastavení zabezpečení umožňuje. V nabídce Nástroje klepněte na příkaz Možnosti sítě Internet. Na kartě Upřesnit přejděte do části Zabezpečení a zkontrolujte nastavení možností SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0 a PCT 1.0. Klepněte na tlačítko Zpět a zkuste použít jiný odkaz. Nelze najít server nebo došlo k chybě serveru DNS Internet Explorer |
||
Morelo Profil * |
#8 · Zasláno: 3. 9. 2006, 16:20:50
Anonymní
Stránku nelze zobrazit Požadovaná stránka není dočasně k dispozici. Webový server má pravděpodobně technické potíže nebo je třeba změnit nastavení prohlížeče. Omlouvam se, profitux.cz ma asi nejaky vypadek |
||
Morelo Profil * |
#9 · Zasláno: 3. 9. 2006, 16:26:43
Anonymní
uz to jede. :) |
||
DJ Miky Profil |
#10 · Zasláno: 3. 9. 2006, 16:59:30 · Upravil/a: DJ Miky
Uživatel (16:55):
jak se vede? iBot (16:55): skvěle, jak jsi na tom ty? Uživatel (16:55): blbě iBot (16:55): takhle řikej někomu jinýmu (chtělo by to ještě vyladit...) Nejlepší vzhled je asi ten defaultní. Ale chtělo by to trochu zvýšit margin/padding těch textů, nadpisu atd. A chtělo by udělat, že po obnovení stránky se kurzor přesune do toho pole, takže se bude moct psát dál. |
||
Morelo Profil * |
#11 · Zasláno: 3. 9. 2006, 18:29:04
DJ Miky
ok, dík |
||
Ladza Profil |
#12 · Zasláno: 4. 9. 2006, 14:08:54
Mě se to líbí, jen mito v FF ten text co jsme si pokecávali jel furd dolu, a nezalezl do toho okna s textem...proste byl venku z toho sedyho ramecku.....
ale jinak pekny:-D ale nadaval mi :-D jen to chce doladit, protoze se fakt muselo dlouho zkouset slova, na ktery odpovi.... |
||
nonewood Profil |
#13 · Zasláno: 4. 9. 2006, 15:15:23
chtělo by to, aby když už se na něco zeptá (kolik mi je) aby taky mohl reagovat na moji odpověd a né jen na to co napíšu před ním :-)
|
||
djlj Profil |
#14 · Zasláno: 4. 9. 2006, 17:09:54
Já se tam nedostanu:
http://www.ibot.koukej.net/index.php?Id=d5d7e32b0d90fd684b60bd360feb8c 6d&styl:default Smyčka při přesměrování Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe a to takovým způsobem, které zabraňují jejich dokončení. |
||
Keilew Profil |
#15 · Zasláno: 4. 9. 2006, 18:19:31 · Upravil/a: Keilew
:-))) Zábavné:-)
Uživatel (18:16): Ahoj; iBot (18:16): čus; Uživatel (18:16): Jak se máš?; iBot (18:16): skvěle, lepší to už bejt ani nemůže, co ty? Uživatel (18:17): Na h o v n o...; iBot (18:17): tak to má být. (mezery jsem sem musel dát, nechápu význam cenzury na tomto serveru...) |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0