Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Mrkněte prosím na na http://www.harmoniefashion.cz těším se na konstruktivní kritikku
Jarmyl
Profil *
jeje, jinak Jarmyl můj ctěný nick
Gekon
- Skoro neviditelné menu.
- Do toho loga bych teda dal nějakou mladou a hezkou... :)
- Celkem přehledný kód.

Tuctové, ale neurazí.6/10
house
Gekon
- Do toho loga bych teda dal nějakou mladou a hezkou... :) sranda?:)

Jarmyl
- nějak mi nesedí ta fialková barva použitá na stránce s přívětivou růžovou v hlavičce. navíc je tam ještě ta zelená.... chce to vyladit
- nesedí mi tam ani ten kreslený obrázek hned vedle fotky
- menu vidím dobře, ale dala bych hover i textu, aby to bylo výraznější
Gekon
house
Proč myslíš?
house
Gekon

realizace módní přehlídky pro ženy tvořící 99% populace, pro ty, které nesplňují preferované bizarní míry dnešního bláznivého světa - věk, váhu, výšku.

sice neříkám, že by tam nemohla být mladá a hezká, ale ta paní je sympatická, působí důvěryhodně a solidně. Chceš tvrdit, že nemůže být v hlavičce jen proto, že už není nejmladší? to je diskriminace, myslím, že jsi pro takovéhle stránky a myšlenky ještě nedozrál :)
Jarmyl
Profil *
Gekon
- jj presne takovGekone to musi byt tuctove a neurazit, je treba si uvedomit cilovou skupinu, tady se nemuze hyrit vytvarnymi napady. Prohledni jine i zahranicni "damske" servery
- IMHO menu je take videt dost
- diky za pochvalu kodu
- mladou a hezkou nelze, predstav si damy, s uz takhle notne posramocenym sebevedomin z Yelow a pod. (ty anorekticky na tech fotkach) a ty jim tam ukazes dalsi krehouckou krasotinku! To proste nejde, dost na ty kresleny... Kdovi jestli i z ty tam nakonec nezbyde jen to co je nad menu.

house
- No ty barvicky asi este poladim, na tohle tema mi to moc nejde :-(, ale kseft je kseft
- ta fotka, je jedina jakztaks rozumna fotka starsi zensky co sem vubec nasel - zkus si pohledat to je "posusnani", fakt fura casu a zalostnej vysledek. Kdyz sem ji oriz, aby tam ta zelena nebyla tak se to ztratilo v ty pozadovany barevnosti. A bejt tam musi a v prirozenejch barvach, ne v nakym nadechu protoze ta stara pani je tam zkratka dulezita.
- kresleny obrazek je tam proto, aby tam byla aspon naka "mlada" a pritom moc nedesila (to sebevedomi).
- nad hoverem se este zamyslim nevim vydet to je i bez obrazku, ma to bgcolor a malej hover do cerny tam je, ale je vazne malej to uznavam, nevim jestli to na starsi klidne damy ma blikat, treba sedi podruhe vzivote u pocitace (jezis proc to tak blika). Je to designove asi nejtezsi tema co sem zatim mnel.
Jarmyl
Profil *
house
dekan s tou pani je to presne to "sympaticka" takova proste musi byt. Ja sem hroznej datel.
Casero
Jarmyl
pěkný, jen trochu nerozumím tomu proužku pod levým sloupcem....je tam nějka na víc..
Jarmyl
Profil *
Až tam bude víc textu jako že bude a fotek to je zrovna tak jasný bude dole po tvořit výplň
house
Jarmyl

kresleny obrazek je tam proto, aby tam byla aspon naka "mlada" a pritom moc nedesila (to sebevedomi).

no, tak mě teda docela děsí, tobě se líbí?? :-D má divnej obličej, vypadá skoro jako tuctová bloncka, která dle tématu serveru asi od tvých zákaznic oblíbená nebude a navíc se jí stalo něco strašnýho od pasu dolů

jestli teda je jedno, jaký obrázek použiješ, co třeba vyhodit malovanou blondynku a dat do hlavičky třeba obrázek starší a mladší ženy - měl bys je tam pohromadě a ještě by bylo ideální, aby z toho sálala přátelská atmosféra :) ........ máš to teda těžký :-D
Anonymní
Profil *
Formuláře se po najetí chovaní spíš jako tlačítka. Ta focená je přísná (a na modelku trochu ...) a ta malovaná je hrozná.
Jinak je to pěkné a má to řád.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0