Autor Zpráva
SkorkyLand
Profil
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Názor na můj Flash.

Prosím o kritiku těchto stránek,jsem amatér tak to berte s nadhledem ,předem díky


skorky land porfolio
flz
Profil
az na tu vstupnu stranku to je super. odkial mas tie zvuky ak smiem vediet? :D
Steve
Profil
SkorkyLand
je to hodně pěkné, jen mi to přijde trochu přeplácané... na každé stránce jiný preloader a jiný typ písma... jinak super
SkorkyLand
Profil
tak zvuky se dají sehnat tady flashkit
tady taky neco je
free webdesign stuff

hudbu delam ve Fruity loops studio je tam spousta samplu

a tady se da sehnat všechno možné bluevertigo
Kolibáč
Profil *
Mi to nefunguje (Firefox, bez Flashe). Zobrazí se jen počítadlo, které se po aktualizování zvýší o jedna.
WanTo
Profil
Mně to taky nefunguje, Opera, Linux, Flash Player 7.
SkorkyLand
Profil
mě to funguje v IE i Firefox, možna to chce Flash player 8
brizzan
Profil
Libi se mi to..akorat me trochu prekvapilo ze v nabidce jazyku jde jenom anglictina..cekal bych to naopak:D
yenna
Profil
moc se mi to líbí, akorát mě docela iritoval ten "ocásek Skorky land" za myší, při načítání galerií je to docela dobré rozptýlení ale když pak najíždím na menu a miniatury, tak mě docela štve...
u zvuků by platilo, že méně je někdy více ;)
jinak animace menu perfektní :)
niky
Profil *
Graficky pěkně líbivý stránky, na to, jak řikáš, že jsi "amatér" tak to je super. Jenom mě tam vadilo, jak už bylo řečeno, ten ocas za kurzorem - je to trochu rušivý element.
chil
Profil
take se pridam, velmi pekna prace, nemam co dodat :). jeslti zacinas tak se mame na co tesit :). at se dari ja chil! :)

hxxp://cillik.net
Ok3y
Profil *
Skorky : pekny pokud bys mel zajem o nejaky zakazky den vedet na phazer@tiscali.cz
skorkyland
Profil *
tady něco novějšího ke kritice yellow
flowers
Gekon
Profil
Tak se mi to líbí, nevytvářet pro stejnou stránku více témat, ale pokračovat v předchozím, i když je to půl roku staré:)

Yellow - Text bude kde? Na co je ten strom? Menu přes celou šířku? Roztahovací hover? Nic moc.
Flowers - Moc pěkné, jeden z nejhezčích flashů, co jsem dneska viděl:). Zvětšil bych ten hudební amplifier, není moc vidět. Pěkné přechody mezi obrázky v sekci Work. Kdyby to bylo česky, byl bych radši. Opravdu tě musím pochválit, i když Flash na webu nemám ani trochu rád.
dredie
Profil *
skorkyland - ta puvodni mi pripada nejlepsi, nicmene je to docela dobry vsechno :) akorat mi ty animace pripadaji trochu moc rychly a moc linearni (trochu bych potunil easing), ale jinak pohoda jazzik :) Jo btw. v tom "flowers" v sekci about se ti scrollbar po kliknuti posouva o pixel vlevo, neni to sice nic hrozneho, ale jde to videt :)

D.
flz
Profil
pokial je to ciste tvoja tvorba, tak klobuk dole, vazne dobre
niky
Profil *
Musim říct, všechno tvoje práce působí na pvní pohled profesionálně, fakt to je pěkný. Kluku, prostě seš borec :)
SkorkyLand
Profil
to Gekon nevím přesně co myslíš tím textem. ten strom je tam jen tak, ale ty čudliky by mohly ovladat třeba menu.
to dredie díky za upozonění na ten scrollbar taky to vidim.
to flz je to má tvorba všechno podle tutorialu z internetu potom už stačí nápad jak to využít
jinak díky za comment
dredie
Profil *
SkorkyLand - jo jeste jedna vec, v yellow kdyz resizuju okno horizontalne, tak se mi menu posouva vlevo a nakonec nejde vubec videt... logictejsi mi pripada, ze by melo byt videt co nejdele, tudiz by snad melo zustavat u leveho kraje obrazovky :)

D.
SkorkyLand
Profil
tady něco čerstvého sky
XXX
Profil
SkorkyLand
Co na to rict. Jako vzdy dobra prace ;) Na to uz jsme u tebe ale zvykli ;) Hlavne reseni WORKu se mi fakt libi. Jen tak dal...
Petr Tichý
Profil
SkorkyLand
Supr. Fakt pěkný. Líbí se mi toto a všechny práce v portfoliu. Zjistil jsem, že i flash může být rychlý, pěkný a použitelný ;o)
XXX
Profil
Petr Tichý
JJ, mas uplnou pravdu. Ono je to totiz takhle: Flash neni spatny, jsou jen spatni Flashari ;)
Ormus
Profil *
Na tohle se dívat krása :-)
Saša
Profil *
SkorkyLand
Fakt pekny. Par postrehu ale mam, skoda ze se ten falsh neroztahuje na stranku jak ma kvuli ty reklame. Pak k umisteni flashe do html, urcite si prohlizis galerie ruznejch flash awards a tak :) tak kdyz si nechaz zobrazit zdrojak u DOPEawards.com tak je tam suprovej kod a myslim i odkaz na toho kdo to dela, je to delany javascriptem a detekuje to jestli ma uzivatel flashplayer a pripadne muzes zobrazit alternativni stranku kde budes treba nabadat uzivatele aby si ten falsh player stahnul. Jo a jeste text kterej se musi rolovat je skoda ze se neda rolovat koleckem mysi. V novy verzi flashe to de celkem bez vetsich problemu, mozna uz i u drivejsi mozna kecam :) tak cus a jen tak dal
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.