| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| ambiente Profil |
#1 · Zasláno: 20. 9. 2006, 23:44:32
Zdravím Vás,
pootřeboval bych poradit a posoudit nový vzhled systému zaměřeného na hodnocení a hospod, pojatého jako databázi, především pak, jestli ta nová verze není lepší než ta původní: nová verze ta původní Předem děkuji za jakékoli věcné návrhy. A. |
||
| Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 21. 9. 2006, 00:18:15
ambiente
(1) Menu mi přijde takové laciné. (2) Občas se nezopbrazí nějaký obrázek, jako například u Vináren. (3) AlkoholTester vede na neexistující stránku. (4) Rezervace taktéž. (5) Příliš se mi v horním proužku nezamlouvá možnost nastavení si stránky jako domovské. (6) Dívám se na stránku s nejlépe hodnoceným podnikem (Ve Vilách). Na její stránce dole klepnu na podobný podnik, tedy Starou Sladovnu, ale nic se nezmění. Stále zůstávám Ve Vilách. (7) U Kontaktů bych větším písmem (stejným jako "Kontakty") napsal slovo "Podpora" a zároveň bych zrušil oboustranné zarovnání HTML kódu. (8) Není na první pohled jednoznačné, co znamenají ty pomlčky ve vyhledávacím okénku. Když je nechám vybrané a stisknu tlačítko Vyhledej, sdělí mi to, že jsem udělal chybu? Nebo mi to prohledá všechny možnosti (klub, k popití, k jídlu...)? |
||
| ambiente Profil |
#3 · Zasláno: 21. 9. 2006, 00:38:14
to Mistr:
Díky za věcné připomínky, některé věci jsem již opravil. Vyhledávání projede všechny možnosti, pokud jsou vybrané pomlčky. P.S. A omlouvám se za nezobrazené fotografie podniků, ale v testovací verzi nejsou úplně všechny. A. |
||
| Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 21. 9. 2006, 01:02:35
ambiente
Vyhledávání projede všechny možnosti, pokud jsou vybrané pomlčky. A to z toho není právě vůbec patrné! Nyní po opravě již ano. |
||
|
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
| ambiente Profil |
#5 · Zasláno: 25. 9. 2006, 21:01:34
udělal jsem možnost volby dvou verzí, tak kterou bych měl dát jako výchozí?
http://new.pilsnerpubs.net/nastaveni-vzhledu/ můžete někdo posoudit přednosti a nedostatky obou? Díky A. |
||
| Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 25. 9. 2006, 22:29:20
určitě bych v menu zrušil nadpis "Menu". Připadám si, že stránka ze mě dělá blbce. Myslím, že bych to poznal i sám, že se jedná o menu.
|
||
| Mistr Profil |
#7 · Zasláno: 26. 9. 2006, 19:15:57
ambiente
možnost volby dvou verzí, tak kterou bych měl dát jako výchozí? Preferuji variantu číslo jedna, tedy tu, jak uvádíš, tradiční. |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0