Autor Zpráva
Balik
Profil *
Zdravim.
Tak v prvni rade bych vas chtel upozornit ze tyto stranky jsou moje prvni.
Jsem si vedom spusty chyb a doufam ze s vasi pomoci nejake odstranim...
Dale bych chtel upozornit na to ze je to NEDODELANE a nektere polozky menu nefunguji...
Tuto diskuzi zakladam hlavne kvuli tomu abych vedel zda jdu spravnym smerem nebo to mam cele predelat...
Hlavne me jde o pouziti divu nez tabulek...

Chyby o kterych vim a ktere me nejvice vadi:

1. Je to delane pomoci tabulky pres celou stranku (neni to moc stastne resi vim o tom) ale jde me o to ze v Opere (i ve Firefoxu) je cela straka vlevo ale IE ji zobrazuje v poradku...

2. Menu je na kazde strance samostatne. Zkousel jsem funkci include page ale kdyz pres tuto fci vlozi menu nejdou me odkazy, nevim cim to je...

Takze me prosim nekaenujte a poradte neco do zacatku...Veci co chci na web umistit mam hodne ale potrebuji nejaky pouzitelny layout...

Moc diky
Jan Tvrdík
Profil
1. www.jakpsatweb.cz - aneb jak začít
2. www.linuxsoft.cz/php - aneb jak rozchodit php
house
Profil
tak nevím, tu hrubku v nadpisu stránky máš jako naschvál, nebo neumíš skloňovat podle vzoru matka?
nepíše se ani "mojich" a mít v 1 větě 2x uveřejňovat je taky docela mazec - stránky musí mít především kvalitní obsah, až ho vymyslíš, přečti si, co ti radí Jan Tvrdík - chtělo by to ještě fakt zapracovat.... to přihlášení je tam k čemu? jinak tam není moc co hodnotit.. menu by mělo být na každé stránce umístěno stejně
Balik
Profil *
Tak nejake chyby opraveny... :)

jen jedna vec alespon do zacatku... jak udelat aby me to v opere nehazelo k leve strane?

jj to prihlaseni tam bude pro me zname aby to nevidel kazdej :) (ale nejak dokonale to neni :) )

diky za pomoc....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0