Autor Zpráva
Zbynas
Profil
Ohodnoťte mi prosím http://prepravastudentu.kvalitne.cz , validitu, barvy, atd. Díky
swetko
Profil
<tr><td background="grafika/podmenu.jpg"><a href="index.php"> > Hlavní strana</a></td></tr>
sa da skratit na
<li><a href="index.php">> Hlavní strana</a></li>
tabulkovy layout - ktori my tu nevadi
nazov stranky by som nedal ako obrazok ... nie je to taky font ktory by sa nedal nahradit
staticky titulok
chyba klikacie logo
kodovanie windows-1250
v polozke vybrane trasy ba som dal vacsiu zvislu medzeru medzi nazvom a popisom trasy
ale stranka sa mi paci , jednoducha ucelna ...
Miloš
Profil
Trestuhodnosti:
Nikdy nepodtrhávej to, co není odkaz
— Běžné odkazy (v textu, ne v menu) vždy podtrhávej
— Malá písmenka, která v IE nejde zvětšovat (typicky zadaná v pt nebo px; použij místo toho % nebo klíčové slovo)

Chyby
— Pořád stejný <title>
— Neklikací logo
— Ty sekce jsou sice poměrně jasné, ale i tak by zasloužily nadpis.
— Logo (banner) nemá ="alt"; když vypnu obrázky, nevím, kde jsem.

Subjektivně:
— Reklama na úvodní stránce je moc blízko; co dát pod ní trochu větší mezeru?
— Vlakový design* (kód pomocí tabulek: tr td td td, tr td td td…)? V roce 2006? U takhle jednoduchého webu?

-----------------------
*) Nejsem autorem výrazu „vlakový design“ (aby opět nedošlo k mýlce), ale moc se mi líbí (jen ten výraz samozřejmě!).
Miloš
Profil
swetko
kodovanie windows-1250
Neblázni, co je na něm špatně?
Casero
Profil
Zbynas
souhlasím s předchozými a eště bych přidal, že grafick ytak nic moc, celkově to logo tam moc nezapadá pod ním ta čára.. celkově to není dotažený
swetko
Profil
Miloš
http://www.jakpsatweb.cz/cestina.html#problem
Miloš
Profil
swetko
No a? Stále nechápu, co je na windows-1250 špatně.
Přečti si tu stránku, na kterou odkazuješ a najdi mi tam jediný závažný argument pro nepoužívání tohoto kódování.
Zbynas
Profil
Co je hroznýho na tabukovým layoutu?
Keilew
Profil
Já nevidím stále windows-1250 jako chybu. UTF-8 má proměnnou délku od 1 po 2 bajty, windows-1250 je jednobajtový. Sice je UTF-8 do budoucna dobré řešení, český web je s windows-1250 naprosto v pohodě, zatím jsem se nesetkal s jediným problémem, takže tohle bych fakt nehrotil... Zato s iso-8859-2 jsou problémy furt, což ovšem autor nepopírá...
Miloš
Profil
Zbynas
Co je hroznýho na tabukovým layoutu?
http://www.jakpsatweb.cz/tabulky-design.html
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.