Autor Zpráva
JanoF
Profil
Poprosil by som nejaku mensiu kritiku celej stranky, ale aj kodu.
Adresa je http://jan.fecik.sk/ celu stranku mam osetrenu aby nevznikala duplicita u vyhladavacov, cize je tam redir zo vsetkych nazvov domen cez 301 na http://jan.fecik.sk/index.html

Dizajn stranky je prevzany z free templatu na joomlu, kde som upravil a zvalidoval kod podla HTML 4.0 Transitional, trocha upravil obrazky a pridal svoje "logo". Vsetky subory som spravil v php cize v skutocnosti tam je index.php ktory je cez rewrite prepisany na index.html, index.php obsahuje akurat 4x includes kde som to rozdelil na header, menu, obsah a footer. Osetril som to pomocou @ aby pri nenacitani z jedneho suborov nevyhadzovalo na stranke chybu.
Zatial na stranke nieje ziaden obsah, kedze si len vytvaram postupne celu kostru stranky, ktora by uz aj mohla byt cela hotova a ostat v takomto tvare. Takze preto aj teraz radsej opravim to co je zle ako to opravovat potom ked bude na stranke obsah a bolo by to na dlhsie.
Je to stranka bez pouzitia databazy, mozno casom pri dokonalejsom ovladani php napojim celu stranku aj na db, ale to vidim na dlhsie, cize zatial to je len staticka stranka, stranky som vytvaral tak aby boli optimalizovane pre seo, cize tam je trebars katalog stranok tak adresu ma http://jan.fecik.sk/katalog-stranok.html pricom podstranky ku katalogu som spravil do noveho adresara http://jan.fecik.sk/katalog-stranok/a.html pricom pri zadani adresara http://jan.fecik.sk/katalog-stranok sa to presmeruje na [url=http://jan.fecik.sk/katalog-stranok.html
]http://jan.fecik.sk/katalog-stranok.html
[/url]
Vytvoril som tam aj chybove stranky pre 401, 403 a 404, je to postacujuce? alebo by bolo dobre aj pre ine? tie som tiez spravil do vlastneho adresara napr. http://jan.fecik.sk/error/401.html pricom som rozmyslal ze by som tam dal meta tag refresh a po nejakom case by sa to presmerovalo na index.html tam by znela moja otazka ci je lepsie tam dat 10sekund ako som sa docital v jednom clanku tu na webe alebo si tam mozem dovolit dat trebars len 3sekundy...? Kritiky sa nebojim, cize sa mozete pustit domna kde a aku chybu som spravil, popripade co by ste odporucili.... :)
--Error--
Profil *
Co chceš slyšet? ?:D

Hezký ale proč je to hezký :D
Moc jsem si to nečetl...

Lepší by to bylo kdyby bylo vše originální i ikonky :D ale jinak je hezký.

8/10
--Error--
Profil *
Co chceš slyšet? ?:D

Hezký ale proč je to hezký :D
Moc jsem si to nečetl...

Lepší by to bylo kdyby bylo vše originální i ikonky :D ale jinak je hezký.

8/10
JanoF
Profil
No vidis, tak si to precitaj, je tam par veci naco sa pytam a chcel by som vediet ci su bud dobre alebo ako ich spravit inac aby boli dobre....

Samozrejme ze by bolo lepsie keby som celu grafiku stranky spravil sam, ale ja viem tak mas zapnut gaim alebo mspaint a hodit tam screen a orezat to, cize by ta stranka vyzerala velmi ale velmi zle :) preto som sa tam aj zmienil ze ta predloha je v podstate okopceny free template pre joomlu, pricom je par obrazkov trosku zmenenych a je tam pridane logo, to mi ale robil znamy...
JanoF
Profil
Tak po dlhom case o5 aktualizacia a to nahodenie vynikajuceho CMS Drupal :) je upraveny a minimalizovany funkciami ako sa len dalo, kedze ich nepotrebujem. Spustil som si tam aj blog, sice nic extra ale vzdy lepsie ako lopatou po chrbte :) http://jan.fecik.sk/blog.html
Railbot
Profil
Reference. Opravdu hodnotné tam uvádět stránku samotnou a phpbb fórum.
JanoF
Profil
Reference. Opravdu hodnotné tam uvádět stránku samotnou a phpbb fórum.
njn, ale nic ine niet, kedze sa tym nezivim :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.