Autor Zpráva
anonym104
Profil
http://tuhas.wz.cz

prosim, vse co Vás napadne napište, co je špatně, kde je nějaká chyba, vím že používám framy, ale aspoň jsem se je snažil obejít pomocí php include v tele dokumentu takže každá stránka ma "vlastní adresu".

Díky

Kuba
netcoop
Profil
Proč na tak malém webu ten iframe používáš? Není důvod.
anonym104
Profil
netcoop
nevim, libi se mi ze to neni "roztahovací". ze to ma danou velikost :) vim o nem, ze je to nedostatek... ale zase mi to neprijde jako velky problem :)
netcoop
Profil
Graficky docela povedené, hádám fireworks nebo malování?

1) Chybí DTD
2) Změn kódování na UTF-8 z windows 1250. Nefaká to všude
3) Proč děláš mezeru pomocí toho obrázku?
netcoop
Profil
nevim, libi se mi ze to neni "roztahovací". ze to ma danou velikost :) vim o nem, ze je to nedostatek... ale zase mi to neprijde jako velky problem
Nejde o to, že by se neměl iframe používat. Nic proti němu, ale kvůli roztahování určitě ne. Iframe se dá rozumně použít třeba na chatu nebo v aplikacích a ne pro zobrazování stránek.
anonym104
Profil
netcoop
grafika: zoner callisto
mezera: myslis takoveto mezi tim menu hlavickou a textem?, je fakt ze je to blbost.. opravim :)
DTD: promin ale nevim co to je :) ale opravim to kdyz mi to vysvetlis
netcoop
Profil
DTD: promin ale nevim co to je :) ale opravim to kdyz mi to vysvetlis

Jde o identifikaci kódování html souboru. Vice na:
http://www.jakpsatweb.cz/doctype.html

Ty použij:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

Mohlo by to být pak i validní, ale s tím si nelam hlavu.
Bubák
Profil
<p class="nadpis">61. PTO TUHAS - (Turistika hra a sport )</p>
www.semantika.name/fekalni-styl.html
netcoop
Profil
Bubák má správnou připomínku. Nadpis udělej pomocí h1 a styl k němu udělej takhle:

h1 {
fdsjagj:gkaldsjgljas;
gsajgja:jlkasjdgk;
}

Nedělej před H1 operátor (kdyby jsi nevěděl, tak tečku nebo sharp - mřížku)
anonym104
Profil
netcoop
ja tam nmam doctype? ou ou :P vim co je doctype jen sem neznal tu zkratku :) dik... a validator jsem nezkousel... zkusim :)

btw: co maz za prohlizec? ja to zkousel jen na jadre IE... IE+Maxthon :)

Bubák
dik ale nepochopil jsem :) docetl jsem se jen o stylech...
anonym104
Profil
Bubák+netcoop: ok uz to chapu :) diky
Helča
Profil *
Ahojik Kubiku,sice tomu moc nerozumím,ale líbí se mit o jsou to hezoučký stránky,jenom se chcu zepta,fotečky tam nebudou?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.