Autor Zpráva
Márty
Profil *
Můžete prosím ohodnotit tento web

díky
509
Profil
na moj vkus, prilis kuse.... podla obrazkov a prvy dojem, je skor taky, ze sa jedna o predajcu rucneho el. naradia a nie o zamocnika..;))

do tej hlavicky by som namiesto tej imitacie kovaneho plotu dal skutocny plot a vlastne od toho by som sa potom asi aj odrazil...
Railbot
Profil
Příliš úzké. Proč je to tak divně ke straně a ne vycentrované? Proč má každá stránka stejný title? Zbytečné inline styly. Zbytečně mnoho DIVů pro tak jednoduchý design.
Bylo by lepší použáít jiné kódování češtiny (iso). Styly jsou zbytečně obsáhle, je tam spousta zbytečných definicí defaultních vlastností a vlastností, které se automaticky dědí.
MZF
Profil
1. Neklikací logo.
2. Obrázky úplně nekorespondují s tím, co stránky nabízejí.
3. Prázdná hlavička.

S těmi divy to nevidím až zase tak dramaticky jako Railbot. Pravda, širší by to být mohlo.

Celkově vzato je to solidní práce.
Márty
Profil *
na moj vkus, prilis kuse.... podla obrazkov a prvy dojem, je skor taky, ze sa jedna o predajcu rucneho el. naradia a nie o zamocnika..;))

hmm souhlasím, není to to pravé



Proč má každá stránka stejný title

má nepozornost

MZF
1.pokusím se napravit
2. pokusím se napravit
3.hmm

díky
Icepoint
Profil
prijde mi trochu zbytecny, kdyz je na strance 2x tel.č. mobilu, a telefon v headeru by sel urite naheadit textem, a tim usetrit nejaky ty milisekundy ;)
Márty
Profil *
prijde mi trochu zbytecny, kdyz je na strance 2x tel.č. mobilu, a telefon v headeru by sel urite naheadit textem

pravda pravdoucí, je to zbytečnost, něco s tím udělám

dík
Inpocasi
Profil
Web se mi líbí, kromě menu- udělal bych nějaká tlačítka
Márty
Profil *
Web se mi líbí, kromě menu- udělal bych nějaká tlačítka
dík, je fakt že je to možná až příliš jednoduché
každopádně se mi to zdá i nedotažené...
Anonymní
Profil *
V jednoduchosti je krása, jednoduché a přehledné mnohdy lepší než přeplácané.
Slogan "Spokojený zákazník se vrátí, nespokojený nikoli!" by si zasloužil výraznější vzhled.
nightfish
Profil
takže popořadě

index.html
- dvakrát se opakuje text "Zámečnictví, kovovýroba" (jednou v H1, podruhé v H2)
- všechny texty mezi <strong class="stand"> a </strong> jsou barevně odlišeny, takže jsem na nich očekával odkaz; navíc je kolem nich margin nebo padding, takže to nevypadá pěkně, když v jejich těsné blízkosti je nějaká interpunkce (tečky a čárky mají před sebou nežádoucí mezeru)

<a href="index.html" title="úvodní strana">

<strong class="boldik">
> ÚVODNÍ STRANA
<</strong></a>

> ÚVODNÍ STRANA < bych přepsal na &gt; ÚVODNÍ STRANA &lt;
dále pak ten text ÚVODNÍ STRANA by bylo asi lepší napsat klasicky (Úvodní strana) a ostylovat pomocí CSS text-transform: uppercase;

- u mobilu dole se mi nelíbí ten odrazový efekt... je tam zbytečný, maximálně může někoho zmást, když si bude myslet, že je pod ním ještě nějaká informace
- text je dost slabý (např. ...ale také odvětvím tohoto řemesla, což je kovovýroba a kovářství.)

reference-zamecnictvi.html
- na tu vyfocenou lavečku bych posadil (a nebo položil) nějakou pěknou slečnu :-)
- klikací odkazy na firmy dole - cartrim, alfa secure...

kontakt-podebrady.html
- přidat mapu (nebo alespoň odkaz)
- horizontální čáry dělat pomocí <hr> a ne -------------------
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0