Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Džordž Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 10. 2006, 17:13:26
Dobrý den.
Tyto stránky jsem nevytvářel já, ale zajímalo by mne, zda cena 20 tisíc za tvorbu těchto www, není v tomto případě přehnaná.Díky Zde je odkaz |
||
BaTeCzKo Profil |
#2 · Zasláno: 19. 10. 2006, 17:15:20
20 tísíc?! (O-O)
|
||
filip186 Profil |
#3 · Zasláno: 19. 10. 2006, 17:17:34
Ten jezdící text tam lítá takovou rychlostí že vůbec není čitelný. Přehnaná asi je, mě se to vůbec nelíbí.
|
||
Džordž Profil * |
#4 · Zasláno: 19. 10. 2006, 17:18:23
Nevidím do cen webdesignu, ae je to dost, že. A 5000 měsíčně za provoz?Také dost?
|
||
Filips Profil |
#5 · Zasláno: 19. 10. 2006, 18:23:57
Nevypadá to šptně, ale dal bych za to 5.000 až 10.000 (to už ale opravdu v krajním případě)
1) Netuším proč je pozadí menu (červené) jako obrázek 2) Ten jezdící text... to je strašné 3) Ten copyright atd bych dal do toho sloupce menu a nedělal bych další černý obdelníček 4) A zdá se mě to celkem předivované |
||
Filips Profil |
#6 · Zasláno: 19. 10. 2006, 18:25:13
A provoz za 5.000 měsíčně je teda fakt hodně. Nevím co ještě platí mimo hostingu...
|
||
quinux Profil |
#7 · Zasláno: 19. 10. 2006, 18:38:13 · Upravil/a: quinux
Džordž
Není přehnaná žádná cena, kterou je ochoten zákazník zaplatit. Web dělal firma a firmy jsou dražší než jednotlivci, protože mají vyšší náklady. Na ceně jste se měli dohodnout předem (předpokládám, že je tedy tvůj, když znáš cenu). Pokud jsi se na ceně nedohodl předem tak si teď nestěžuj. Jinak, bych řekl, že ten web je lepší průměr (samozřejmě tam chyby jsou) a ceně odpovídá. Edit. těch 5000 měsíčně za provoz je co? Co vše je v tom zahrnuto? Tato částka už vysoká IMHO je. |
||
dragit Profil |
#8 · Zasláno: 19. 10. 2006, 19:15:14
Cena je podle mého, za web tohoto rozsahu a zpracování, v pořádku (zvlášť pokud se jedná o firmu). Ta částka za provoz... nevím zdali jsem něco nepřehlédl, ale kde je uvedena? Pokud je tomu skutečně tak, moc mě nenapadá, jaké služby mohou být za tyto nemalé peníze.
|
||
moskyt Profil |
#9 · Zasláno: 19. 10. 2006, 23:49:34
Džordž
Cena odpovida, i kdyz kvalita zpracovani by mohla byt lepsi... priste by bylo mozna vhodnejsi uvest, co vsechno je v cene zahrnuto. Tady je zrejme nejaky CMS, upravitelna galerie... pak je ta cena myslim v realnych mezich... |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
Kane Profil * |
#10 · Zasláno: 24. 1. 2007, 08:29:26
Když se mrknete do paty na firmu která za tím webem stojí, zjistíte, že se jedná o firmu, která vytvářela např. oficiální web realityshow trosečník, bar atd... Jejich portfolio je docela zajímavé :-) ( nestlé, t-mobile, soare etc... ). Když už si necháte dělat od takové firmy web, máte záruku, že Vám udělají komplet (SEO, cms atd...) navíc koukám že mají i hosting.. Výhody jsou jasné web je pěkný, cena není tak vysoká, běžně se vytvářejí weby za 60 nebo 80 tis.... Platíš za to, že máš všechno centralizované a dělají to profesionálové :-) Nebo si myslíš, že by bylo lepší běhat zvlášť někam kvůli grafice, hostingu nebo kódu? Podle mě když potřebuješ nějakou změnu, tak jenom napíšeš mail a do týdne to máš....
|
||
souki Profil |
#11 · Zasláno: 24. 1. 2007, 09:41:47
20 000 mi nepřijde zase tak moc. Na první pohled budí ty barvy amatérský dojem, ale všechno je to pečlivě zpracováno. Měl jsem tu čest ve této firmě kdysi pracovat a pokud chtějí 5 000 na měsíc, tak k tomu mají určitě dobrý důvod a zákazníka určitě neokrádají.
Každopádně bych řekl, že většinou odvádějí špičkovou grafickou práci a tento projekt je spíše vyjímka. Nemůžeme ale vědět, jaké bylo přání zákazníka. Z osobní zkušenosti znám situace, kdy si zákazník dupne, že chce "tyhle dvě barvy" ať ot vypadá sebehůř a jinak nezaplatí. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0