| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| AlešD Profil |
#1 · Zasláno: 23. 10. 2006, 16:08:18
Zkuste mě to nějak konstruktivně zkritizovat, čím víc na to zírám, tím jsem z toho nešťastnější:
Bedna Bar P.S.: je to zatím jenom jedna stránka, protože majitelé ještě nedodali texty, tak jsem tam něco plácl sám, ostatní jako adresa, kontakt, novinky samozřejmě budou. Díky moc |
||
| Filips Profil |
#2 · Zasláno: 23. 10. 2006, 16:13:30
1) Celkem se to dá, ale udělal bych ten hover (ten obdelníček) možná trochu větší
2) Moc se mě nelíbí ty obrázky jak jsou v obsahu přes sebe |
||
| Paulos Etruska Profil |
#3 · Zasláno: 23. 10. 2006, 16:25:19
můj názor - celkem příjemný,ale to prostřední mi tam moc nesedí,nevim alespoň to kafe bych dal vidět celý
- ten hover klidně od kraje do kraje - moc se mi nelíbí ten nápis restaurace jinak v pohodě, akorát nevim jak budeš řešit když obsah stránky bude větší |
||
| AlešD Profil |
#4 · Zasláno: 23. 10. 2006, 16:32:59
Filips: díky
ad 1) taky mě to napadlo, něco jsem tam provedl, takhle nějak? ad 2) to jsem se slečnou majitelkou dost konzultoval, na papíře to vypadalo zajímavě, v reálu, no rozpačité to je |
||
| Filips Profil |
#5 · Zasláno: 23. 10. 2006, 16:36:59
AlešD
ad 1: Jojo tak je to mnohem hezčí ad 2: nebo se s ní zkus nějak domluvit že by se ty obrázky rozmístily jinak ;-) |
||
| AlešD Profil |
#6 · Zasláno: 23. 10. 2006, 16:45:51
Paulos Etruska: nadpis jsem obarvil a zmenšil, no nevím
Vtip je v tom, že asi delší nebude, slečna majitelka slíbila nějaké texty, nic nedodává, takže to budu vymyslet sám. V akcích a novinkách navíc bude jenom jeden odstaveček buď: "Žádné akce momentálně neprobíhají" A nebo něco ve smyslu: "Od ...Do... každé patnácté pivo zdarma" :-)) Ona je to hospoda asi pro 30 lidí, takže se tam plesy pořádat stejně nedají. |
||
| AlešD Profil |
#7 · Zasláno: 23. 10. 2006, 16:49:17
Filips: díky, domluvu zkusím, ale musím říct, že je to hodně tvrdohlavá dáma
|
||
| Paulos Etruska Profil |
#8 · Zasláno: 23. 10. 2006, 17:00:11
AlešD
menší je to rozhodně lepší, ale asi jinou barvu... pokud se to nebude rozšiřovat tak je to ok, už jen možná něco udělat s těma obrázkama |
||
| AlešD Profil |
#9 · Zasláno: 23. 10. 2006, 17:10:00 · Upravil/a: AlešD
Paulos Etruska: barva, barva, ale jaká? Něco jsem tam změnil, budu experimentovat na lokále. Jinak díky moc! S výsledkem, budeli jaký se ozvu.
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0