Autor Zpráva
Catch
Profil *
Nechapu z jakeho duvodu byla smazana kritika me stranky? Muze mi to nekdo vysvetlit???
Gekon
Neviděl jsem původní thread, ale hádal bych, že asi nějak porušoval Pravidla diskuse.
YoSarin
Catch
Přesně jak říká Gekon - myslím, že místní moderátoři patří k těm inteligentnějším ( ;) ) a tak by určitě něco nesmazali jen tak, bezdůvodně...
Zkus to téma kdyžtak založit znovu a zamyslet se, jestli jsi předtím napsal text rozumně a taky jestli přímo ty stránky nějakým způsobem neporušují pravidla diskuze
Catch
Profil *
Jsem si jisty ze jsem zadna pravidla neporusil. Diskutovalo se o designu me stranky a prispevky neobsahovali nic nevhodneho. Komentar uzivatelu a me vyjadreni ke komentarum. Vubec nechapu proc to nekdo smazal :((( Bylo tam asi deste komentaru a zadny neobsahoval nic nevhodneho ze strany komentujicich ani z me strany.
klokyn
Catch
Ak sa nemýlim, tak si svoje stránky podal ku kritike, ale do nesprávnej témy. Myslím že to bolo v téme "O Jak psát web" a to je dosť veľký prešlap ;-)
YoSarin
klokyn
V tom případě ale myslím, že moderátoři mají možnost thread přesunout, nebo se pletu?
Yo'Sarin
Catch
Profil *
Jak to myslis presunout??? Slo mi o hodnoceni komentar stranky a to jsem ve sprane sekci preci??? Zde je kritika stranek :( Nechapu proc mi to nekdo smazal.
Gekon
YoSarin
Ano, moderátoři mohou thready přesouvat do správných sekcí.

Catch
Tak sem napiš link na stránky, někdo je zkritizuje.
klokyn
Catch
Keď som tu včera bol, tak som videl tvoj web predurčený ku kritike. Ale pravdepodobne (teda aspoň mne sa zdá) nebol v téme "Názor na stránku".

YoSarin
To je pravda. Tak či onak, bude lepšie počkať na vysvetlenie moderátorov ;-)
Catch
Profil *
Jsem si jisty ze byl v tematu nazor na stranku :) Je to divne ze ma kritika uz tu neni docela me to mrzi :(
Catch
Profil *
Link je zde pokud by stranky chtel nekdo jeste jednou okomentovat http://www.qbwebdesign.net/pavelbuben/
YoSarin
Catch
Jestli je to opravdu tak, tak zkus to téma založit znovu... (a dvakrát se pro jistotu podívej, že jsi ve správné (této ;) ) sekci).
Jinakbych počkal na vysvětlení moderátora, třeba byl důvod zcela jiný, uvidíme ;)
Catch
Profil *
Jo, jo zkusim to tedy zalozit znova :)
DJ Miky
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=2&topic=36 597 - vždyť tem thread existuje...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0