| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| BestVenca Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 10. 2006, 16:19:26
Ahojte, lidičky.
Dnes mě vydíte tady naposledy. Většina z vás bude jásat radostí. Tenhle webík už dávno musíte znát, jistě většinu z vás naštvu. Nechci si udělat REKLAMU, jen mne zajímá, jak rychle vám nabíhají obrázky z mého webu. Mám totiž poměrně rychlé připojení, ale zajímalo by mě jak je to u VÁS. Prosím, nenadávejte mi, že tohle tu už několikrát bylo. Zajímá mě jen to jedno. Rychlost nabíhání - KLIDNĚ STAČÍ ZKUSIT JEN JEDEN OBRÁZEK. Ten, komu by se příčilo na odkaz klikat a stejně by pak měl nadávky, nechť radši nepíše. Tek díky moc Jestliže se chcete se dostat na můj web, klikněte na následující znak. !!!!! <br> !!!!! <br> !!!!! <br> !!!!! <br> !!!!! <br> !!!!! <br> <br> !!!!! !!!!! |
||
| Nox_lbc Profil |
#2 · Zasláno: 25. 10. 2006, 16:30:48
Ježis, vždyť my tě tu máme rádi ... máme rádi komentování desetkrát jedné a té samé stránky ... máme rádi opravování tvých překlepů (viz. vydíte ;-) ...
1) úvodní stránka je mnohem hezčí než dříve, ale nebál bych se v menu použít nějakou veselejší barvu .. odstíny šedé fakt ne ;-) 2) dobře se mi u tebe načítá flash, což se u jiných stránek občas nestává .. (mám vypnutý JS defaultně ..) 3) proč máš fotky na nahraj.cz ? obrázky jsou moc velké a mě osobně (512Kbit/s) se načítají velmi, velmi pomalu ... náhled mají dělaný tak, že to stáhne originální foto a jen ho zmenší ... velikost zůstává .. a to je špatně ... 4) ještě zpět, v menu máš box návštěvnost, ale počet lidí se neukazuje ;-) zas se ozvi ;-) |
||
| Bubák Profil |
#3 · Zasláno: 25. 10. 2006, 16:33:50
|
||
| Joker Profil |
#4 · Zasláno: 25. 10. 2006, 16:36:13
BestVenca
Web chodí rychle (titulka), až na ten flash nahoře, ten se mi naopak načítal docela dlouho. Čas načítání obrázků si můžete odvodit sám, ale na zdejším pomalém připojení to docela trvá. Akorát náhledy by to chtělo dávat zmenšené a ne originální obrázek se zmenšenými rozměry. Zkoušel jsem hned první obrázek (Veveřín) a ten náhled teda docela trval... určitě o dost déle, než bych na tak velký obrázek čekal. A není divu, když je to akorát zmenšený obrázek 1600x1200 o velikosti souboru 1MB (to mi taky přijde nějak hodně, u mě obrázky v 1600x1200 mají pár set kB) |
||
| Nox_lbc Profil |
#5 · Zasláno: 25. 10. 2006, 16:41:42
BTW: Je lepší mít obrázek třeba jen 1280×1024 v kvalitě třeba jen 80 .. džejpeg ... páč na webu se nic jiného nevyplatí ... obrázek pak má třeba do 600Kb a je to ok ... plus zmenšenina třeba do 150Kb, která se načítá rozumně a uživatel sám zhodnotí, zda bude chtít zobrazit velký formát ... a můžeš dát i odkaz na stáhnutí originálu .. tj. plné rozlišení a kvalita ... to je IMHO nejlepší postup ... sice to znamená tři různé soubory, ale velký komfort pro uživatele a o to tu jde ...
|
||
| BestVenca Profil * |
#6 · Zasláno: 25. 10. 2006, 16:45:24
Mě spíš zajímá, jestli se to dá vydržet...
Jestli uživatel neusne... |
||
| Bubák Profil |
#7 · Zasláno: 25. 10. 2006, 16:46:42
Je lepší mít obrázek třeba jen 1280×1024 v kvalitě třeba jen 80
Zásadně nesouhlasím. Fotky v nejvyšším rozlišení se vystavují s EXIF informacemi a ve vysoké kvalitě (95). Fotogalerie není běžný web. Zmenšeniny (opravdové) samozřejmě ano, s nižší kvalitou (70-90) a bez EXIFu. |
||
| Nox_lbc Profil |
#8 · Zasláno: 25. 10. 2006, 18:25:59
Zásadně nesouhlasím. Fotky v nejvyšším rozlišení se vystavují s EXIF informacemi a ve vysoké kvalitě (95). Fotogalerie není běžný web.
Já fotky větší jak 1Mb neotvírám, maximálně si je stáhnu, a to jen když se mi ta fotka líbí, a která se mi načte v normálním čase na webu .. Abych si prohlížel galerii 1Mb fotek, nejsem blázen ... |
||
| BestVenca Profil * |
#9 · Zasláno: 25. 10. 2006, 19:51:20
SEM UŽ PROSÍM NEPŘISPÍVEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0