Autor Zpráva
rychlej chřestýš
Profil *
tak jo. tady se o to můžete poprat:

http://had.spolco.net/index.php?adr=index
Anonymní
Profil *
Pro mé oči je to celkem vražedná kombinace pozadí a písma.
<h3> a kdoví, co ještě nemají dobré odsazení od okraje (padding).
Morasino
Profil *
Podle mě je to dost nepřehledný.Ale jenom pro mě.
jonge
Profil
Anonymní
Pro mé oči je to celkem vražedná kombinace pozadí a písma.
Hm, pro mě taky... jenom jsem to uviděl, hned jsem to zavřel, opravdu to bije do očí.
rychlej chřestýš
Profil *
hm, to máte asi recht. připište, pls, co máte za prohlížeče a jak to zobrazujou.
to anonymní: špatné odsazení PÍSMA od kraje ? nebo celýho toho nadpisu ?
Morasino
Profil *
Je to nějaký divný.
Filips
Profil
1) Ten text a všechnu tu bílou barvu bych trošinku ztmavil
2) Do toho horního menu bych dal hover
3) Chybí logo

Jinak to není špatné
Anonymní
Profil *
špatné odsazení PÍSMA od kraje ? nebo celýho toho nadpisu ?

No jednoduše. První písmeno v h3 je hned u okraje bílého pozadí. Tak jsem to myslel
rychlej chřestýš
Profil *
jo. to bych mohl odstranit. "hover" v menu znamená logo odkazem na hl. stránku ??? týhle webštině nerozumim. :-/ tu bílou bych taky moch ztmavit, v tom se s váma schodnu.

kdybych dal nějaký proužky po stranách vlevo i v pravo, tak jakou byste tam daly barvu ? nebo po stranách nic nervat ???

nemám moc dobrej komp, potřeboval bych někoho, kdo by mi to logo udělal - ve windovsáckým malování to asi nezvládnu :-) (v tomhle zkusim jednoho kámoše)
Filips
Profil
rychlej chřestýš
Hover je to co máš v levém menu při najetí (např.)
Po stranách nedávej asi nic
Stáhni si Gimp. Ten by měl jet všude
Mistr
Profil
rychlej chřestýš
Už sis něco zkoušel ve stránce myškou vybrat v Internet Exploreru?
rychlej chřestýš
Profil *
to Mistr: no to je sice hezký, ale k čemu ti je označení mýho textu ? kopírovat to stejně ze zákona nemůžeš a že tyhle problémy dělá jenom IE tak to fakt sem v životě neviděl...

sice IE má většina lidí, ale co jsem koukal do statistik, tak IE tam chodí jenom jedno a stejně drtivá věšina lidí jsou Firefoxy nebo Opery. takže nevim no... ani neznám a nenapadá mě nic jak by se to nechalo spravit, jestli mi na to něco doporučíš, tak budu rád, ale fakt jako pochybuju...

ale i tak dík za připomínku.
Deco
Profil *
hnus
Mistr
Profil
rychlej chřestýš
kopírovat to stejně ze zákona nemůžeš
Skutečně kopírovat nesmím? Nevím, zda je to tam definováno takhle přímo. Právník nejsem.

k čemu ti je označení mýho textu
Jak již z dřívějška z diskuze vím, nejsem sám, kdo si občas při čtení dlouhých textů rád "ukazuje" myškou, a sice tak, že si vybírá text, který právě čte. Prostě si označuje řádky textu. Proto tedy.
Mistr
Profil
Deco
hnus
Zksu svůj komentář rozšířit. Ve stávající podobě autorovi příliš nepomůže.
Neddy
Profil *
kopírovat to stejně ze zákona nemůžeš
To si děláš pr***? Můžeš si zkopírovat úplně co chceš kde chceš, pouze bys ale měl napsat od kud to je a nevydávat za vlastní.

A co se týče toho označování textu, tak si v souboru vzdycky.css si dej pozici textu relative se stejnýma hodnotama. Zkoušel jsem to a nic se nikde nerozházelo, text už šel samozřejmě bezproblému označovat.

To logo ti udělám jestli chceš, jenom mi řekni (napiš na ICQ) jaký má mít rozměry.
rychlejchrestys
Profil *
to neddy:
četl jsi někdy autorskej zákon ?

označovat text v IE už dávno chodí. nevim proč jako tam dávat relativní pozicování ? nevidim jedinej důvod...
potom to začne asi si myslim dělat problémy v IEčku a rozhází to pozicování. nene, takhle to už funguje.

co se týče toho loga tak se dohodnem na icq.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.