Autor Zpráva
paja zabijak
Profil
Tak jsem vytvořil stránku o Counter-Strike:Source.Je to moje první stránka v PHP.Prosím nehodnoťte obsah,hodnoťte pouze kód a Design,děkuji.
Adresa je:
Zde.
Casero
Profil
design hrozný...vypadá jak s wordu....v menu ošklivé mezery ->IE logo taky nic moc...patička se cpe hned na vrch když chybí obsah nezviklé zarovnání na pravo
paja zabijak
Profil
Casero:design hrozný...vypadá jak s wordu....v menu ošklivé mezery ->IE logo taky nic moc...patička se cpe hned na vrch když chybí obsah nezviklé zarovnání na pravo
Ve wordu?Dělal sem to v Adobe Photoshop CS 8.Mezery v menu jsou, pokud používáš IE(nejblbejsi prohlizec)A patčka je za obsahem protože neznám přesnou výšku menu a každý menu je jinak vyskoký.A je to můj první web v PHP.A co říkáte na kód?
Filips
Profil
1) Logo jakési kostrabaté
2) Neklikací logo
3) Ta modrá se k té šedé vůbec nehodí
4) Mohla by tam být nějaká patička

Tyhle weby o hrách a jejich klanech nemám moc rád. Je to všechno z jednoho soudku. Tmavé, nelíbivé, přeplácané...

Mezery v menu jsou, pokud používáš IE(nejblbejsi prohlizec)
Musí to chodit ve všech prohlížečích stejně. Ať jsou nejblbější nebo ne.
DJ Miky
Profil
A patčka je za obsahem protože neznám přesnou výšku menu a každý menu je jinak vyskoký.

A co clear:both?

A je to můj první web v PHP.

PHP nevidíme, takže ti tahle argumentace je na nic...

------

Vzhled:

- Divný hover, jak menu, tak obsahu.
- Ten hover v pravém sloupci zajíždí až do obsahu...
- Divné barvy.
- Nadpis sekce skoro nejde přečíst.
- Nepodtržené odkazy...
- Nápis v logu zmenši, skoro se tam nevejde...
- Logo moc rozmazané...
- Proč je tam logo a ještě pod ním ten samý nadpis?

Kód:

- Na co uzavírat h1 do divu? Naprosto zbytečné... Místo toho divu ostyluj ten nadpis.
- Uzavíráš o jeden div navíc, než máš...
- Odkazy (links) - proč také nejsou jako seznam?

------

BTW, nazdar :-)
Peca
Profil
Dělal sem to v Adobe Photoshop CS 8.
Co je to za blbost? Nechápu, co to má společného s Photoshopem, když tam není žádná grafika a zdrojový kód z Photoshopu asi taky nebude... Vyhozených 20 000...
player
Profil
Vypadá to dost začátečnicky, divné menu, tmavé pozadí + žlutá je takové divné.

paja zabijak
IE(nejblbejsi prohlizec)

To je věc názoru, ale podle mě není nejhorší, řekl bych že je na stejné úrovni s Mzillou (alespoň pro mě jako uživatele).

Jinak souhlasím s ostatními.
paja zabijak
Profil
Njn...co se dá dělat já se té kritizace DJ Mikyho nezbavím :Dani tady na JPW.Ale jinak díky za hodnocení, pokusím se to opravit, podle toho co tu píšete.
PS: A jak to mám asi udělat, aby to bylo dobré ve všech prohlížečích?Nemůžu za to, že kdo má IE tak se mu to zobrazuje úplně jinak, než má.
filip186
Profil
A jak to mám asi udělat, aby to bylo dobré ve všech prohlížečích?
Já mám třeba 3 prohlížeče a na web to nedám dokud to není OK ve všech.
Peca
Profil
Naprostý souhlas s filip186. Proč chceš hodnotit stránky, o kterých víš, že nefungují? IE určitě máš, tak v tom nevidím probém. Osobně když dělám web, tak ho nedělám pro konkrétní prohlížeč, ale testuju každou změnu, přidaný div, css vlastnost,... ve všech hlavních prohlížečíš. Je to pak o hodně jednodušší.
paja zabijak
Profil
Njn...ale třeba IE nebere všechny efekty, které já tam mám
PŘ:Když se najede na odkaz v menu zobrazí se malé logo Counter-Strike vedle odkazu a to IE nebere, ale jak sem říkal spravím to.
paja zabijak
Profil
A mohl bych se zeptat co je to clear: both ?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.